Fans die vol hoop de Meerdijk APP openen vandaag komen voor een vervelende verrassing…

Het lijkt erop dat na het wegslepen van de balken de APP niet verder gaat. Of het spel nog verder gaat na het verslepen van de balken of dat je dan weer moet wachten tot het spel verder gaat is tot nu toe ook niet bekend…

Wij houden ondertussen de APP in de gaten en laten het weten wanneer de bug is opgelost en je verder kunt spelen!

Update: de Meerdijk app doet het weer!
Bekijk het filmpje wat je krijgt na het wegslepen van de balken!
https://www.gtstfanclub.nl/2017/08/meerdijk-app-walkthrough-deel-19-haast-vrijdag-11-08/

11 comments on “Storing in de Meerdijk APP

  1. Zou het mogelijk zijn dat anton de brand niet overleefd? i.p.v dat hij zelf naar buiten gaat besluit hij de rest eerst te redden waardoor hij overlijd?

  2. sabine, dat zou goed kunnen! Joep Sertons heeft altijd gezegd dat hij nooit heel lang een zelfde rol wilde spelen! maarja, dat zei Marjolein Keuning ook haha! en die zit er nu onderhand ook al weer 10 jaar in

  3. Gezien de korte tijd tot het nieuwe seizoen weer begint, verwacht ik dat Anton meerdere mensen zal redden. In de azc zaal zijn iig rover, Linda, Janine en Amir nog toch? Sjors ook? Of zal de titel ‘kinderen’ erop duiden dat hij Sjoerd redt?

  4. Anton heeft nog een hele verhaallijn te gaan in/met Nieuwe Tijden zo lijkt het dus die blijft sowieso wel leven. Of zou hij juist dood gaan nu en dat Tiffy dan haar vader alsnog niet kan leren kennen?

  5. het spel van vandaag stopte bij het filmpje van de redding door ludo maar of het daarna weer stopte of dat het verder gaat weet ik niet want dat krijg je niet te zien weet iemand meer of moet ik weer zoveel uur wachten?

Geef een reactie