• 24 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 26

Maandag 4 september 2017
De brandweer doet er alles aan om iedereen heelhuids uit de vuurzee te redden. In het brandende pand zoeken mensen steun bij elkaar. Als het vuur aan het einde van de nacht onder controle is, moet er nog één slachtoffer van de brand geïdentificeerd worden. Rik wordt bedreigd. Bings zicht komt langzaam maar zeker terug.

Dinsdag 5 september 2017
Sam en Linda proberen slecht nieuws te verzwijgen. Ludo worstelt met een groot schuldgevoel. Job krijgt een vermoeden wat Sjoerds geheim kan zijn. Als hij ernaar vraagt, probeert Sjoerd een draai aan het verhaal te geven.

Woensdag 6 september 2017
Lucas ontkent dat hij gewond is en verslechtert zo zijn situatie. Als Amir met een verrassing voor Sjors komt, zoekt ze daar iets te veel achter. Noud kan niet voor Laura verzwijgen wat er in Utrecht gebeurd is. Laura moet plotseling opgenomen worden.

Donderdag 7 september 2017
Noud laat een verkeerde eerste indruk achter bij iemand die hij juist wil imponeren. Sam heeft paniekaanvallen. Door het slaaptekort dat daaruit voortkomt, heeft ze moeite om zich te focussen.

Vrijdag 8 september
Het zit Sjoerd niet mee: hij wordt beschuldigd van onverantwoordelijk gedrag en komt ook in een ongemakkelijke situatie terecht. Ludo wordt onaangenaam verrast als Janine, Nina én Kimberly het niet eens zijn met een grote beslissing die hij genomen heeft.

26 comments on “Spoilers 4 tot en met 8 september 2017

 1. @Anoniem 16:51u Laat je niet misleiden. Het is Jos die zegt ‘dooie vrouw’. Vervolgens zegt Jos tegen Rik ga maar lekker naar je dooie vrouw. Doelend op … ennn ….dat Rik naar Anita kan gaan.

 2. Ik denk nog steeds dat Bill het niet overleefd.

  Maar toch twijfel ik enigszins, spoilers geven niet echt veel duidelijkheid, ik denk dat het nog 2 kanten op kan gaan.

  1) Sam en Linda proberen slecht nieuws te verzwijgen. –> aan Rover en/of Maxime, zijn vader en haar geliefde heeft het niet overleefd, Ook krijgt Sam later (in die week) paniekaanvallen.
  Ludo worstelt met een groot schuldgevoel -> -> Dat hij Maximes geluk misgunde en ruzie met haar had vlak voor de brand in Box.

  Of

  2) Sam en Linda proberen slecht nieuws te verzwijgen. –> voor Bill omdat zijn geliefde Maxime het niet heeft overleefd
  Ludo worstelt met een groot schuldgevoel -> -> omdat het Maxime is die het niet heeft overleefd, Ludo had vlak voor de fatale brand ruzie met Maxime / omdat Ludo haar het geluk misgunde.

 3. Ludo kan ook een schuldgevoel hebben omdat hij Anton niet tegengehouden heeft doen hij samen met Anton Laura en de rest uit een zaal heeft gered en dat Anton doen verder alleen is gaan zoeken om de rest uit de brand te redden en Linda en Sam verzwijgen dit tegen Rover dat Anton dit niet overleefd heeft.

  Sjoerd verzwijgt dat hij Aysen uit de brand gered heeft en niet Rikki en geeft er een draai aan om het niet tegen Job te zeggen, dat hij eigenlijk niet meer van Rikki houdt maar nog steeds op Aysen.

 4. Het zou inderdaad naast Rikki / Bill ook Anton zijn. T zegt niks dat hij nog een dochter heeft. Tiffy denkt haar vader te vinden in Meerdijk blijkt ie toch dood te zijn wat ze altijd al dacht. Maar nu pas dood door de brand. Bill , Rikki , Anton en Maxime worden expres ook niet genoemd in de spoilers. Ze maken alle 4 bij mij evengrote kans om dood te gaan.

 5. Dat was toen ook met de bruiloft van Nina en noud. Toen werd Janine door haar hoofd geschoten en Lucas lag maandenlang in coma, maar de enige die doodging was Rosa. Zij hoorde ook niet bij de vaste cast

 6. Melissa, is ook zo, er zijn 2 castfoto’s gemaakt. De “voorlopige” hebben we al gezien, de “definitieve” moet nog komen.

  Deze wordt, zo vermoed ik, pas komende week bekend gemaakt/gepubliceerd.
  Mede omdat a.s. maandag 28.8 via de app. pas bekend wordt, wie het niet heeft overleefd. Daarna volgt de definitieve cast foto

 7. Ik denk dat de persoon waar Sjoerd en Job naar kijken, Rikki is, dat is de enige die ze overeenkomstig hebben. Dan zou als je de spoilers leest Maxime dood zijn, Ludo heeft alle Sandersvrouwen bij elkaar, alleen Maxime niet.

 8. Ludo wordt onaangenaam verrast als Janine, Nina én Kimberly het niet eens zijn met een grote beslissing die hij genomen heeft. Of hij wil wraak of misschien wil hij niet meer verder of hij wil weg

 9. waarom staat linda nou te janken bij het bed van bill het is haar ex en niet haar vriend of man een beetje slap hoor, ja oke het is de vader van sam en rover maar verder niks

 10. Iemand slecht nieuws vertellen is best een emotioneel iets, zeker aan iemand waar je ooit wel om gegeven hebt. Daarnaast waren Maxime en Linda ook vriendinnen dus zal zij ook verdrietig zijn.

  1. Ja dat is waar maar dat bedoelde ik niet als je dat filmpje hebt gezien op YouTube staat ze al te huilen terwijl hij nog in slaap wordt gehouden

Geef een reactie