In verband met de cliffhanger zijn alleen de eerste twee dagen na de cliffhanger bekend gemaakt. Je kunt deze spoilers dus ook gerust lezen, er staat geen spoor in waarmee het slachtoffer bekend word.

Zodra de spoilers voor de rest van de week bekend zijn laten wij dit natuurlijk zo snel mogelijk weten!

Maandag 4 September 2017
(eerste aflevering na de cliffhanger)
Wie heeft of hebben de afschuwelijke brand in Boks niet overleefd? Ondertussen graaft Rik nog steeds een kuil. Hierbij onder schot gehouden door Jos. Bing wacht op wat komen gaat.

Dinsdag 5 September 2017
Het onderzoek naar de fatale brand is in volle gang. Want waar is brandstichter Marco? Nina maakt zich zorgen over Bing. Kimberly beseft na de brand hoe blij ze met Rover is maar hij heeft ook andere zaken aan zijn hoofd.

22 comments on “Spoilers 4 en 5 September 2017

 1. Bill want rover heeft ook andere zaken uit zijn hoofd als het maxime zou zijn reageerde Jef andere ad telefoon, rikky overleeft het wel ,anton heeft nog een dochter Tiffy (nieuwe tijden)dus heeft verhaallijn

 2. Anton gaat dood:

  Spullen die we gebruikt hebben aflopen weken:
  – Spullen om te BOUWen
  – EHBO doos
  – Credit Card
  – Anton en de brandblusser

 3. @Simone Van Donk, vreemd dat daarover (Rikki’s vertrek uit GTST) niets te vinden valt op internet.

  Als jij een link hebt waar die bekendmaking te lezen is, ontvang ik hem graag van je.

  1. Ik denk dat het erover gaat dat ze toen zei dat ze naar Amerika wou vertrekken, maar toen was ze nog samen met haar vriend, dus dat ligt nu allemaal anders.

 4. @Sylvia klopt helemaal wat je schrijft. Die artikelen vind ik ook op het internet.

  Robin wilde samen met haar vriend Kenzo naar Amerika, zo melde Shownieuws in maart 2017. Maar zoals jij ook al schrijft die relatie is in april 2017 gestrand.
  Ik denk echt niet dat Robin nu in haar uppie naar Amerika gaat.

 5. Maar toen die relatie uitging waren de verhaallijnen voor haar eventuele vertrek al lang uitgeschreven en halverwege de opnames. Ze kan dan niet ineens weer zeggen dat ze wil blijven.

 6. @Melv, de berichten die op internet staan over Robin en Kenzo, gaan het niet alleen om hun relatiebreuk, maar ook over het eventuele vertrek naar Amerika.

  Robin en Kenzo hadden een gezamenlijke droom om naar Amerika te gaan, maar hadden nog niet eens een werkvergunning / visa om überhaupt Amerika binnen te komen, laat staan om te werken. Het huidige Amerika is het erg moeilijk om je legaal te kunnen settelen.

  Maar ja, zoals gewoonlijk werd e.a. weer zwaar aangedikt/aangewakkerd door de roddelrubrieken / de media, alsof ze beiden al vertrokken waren en dat Robin GTST gaat verlaten.

  Let wel ik zeg niet, dat Robin/Rikki de brand overleeft (of niet), dat weet niemand en is dus nu nog speculeren.
  Zelf denk ik aan Bill die de brand in Box niet overleeft. Maar zoals gezegd, ook dat is (van mij) speculeren.

 7. Eerst dacht ik dat t Maxime was , maar nu denk ik inderdaad toch weer Rikki en Bill uiteindelijk ook. Misschien overlijdt Bill wel in t ziekenhuis [ dus achteraf ] en wordt Rikki ter plekke dood gevonden. En natuurlijk die man die al dood was door hartaanval en door Anton was weggesleept.

Geef een reactie