• 29 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 23

Maandag 11 september 2017
Een intiem familiemoment bij Ludo thuis wordt wreed verstoord door iemand die niet wil vertrekken. Noud baalt als hij het niet handig aanpakt met een leuk meisje. Ook Job komt iemand tegen die indruk op hem maakt.

Dinsdag 12 september 2017
Laura wordt verrast door de komst van een oude bekende. Noud wordt uitgedaagd om uit zijn comfort zone te stappen. Sjors trekt het zich aan als Amir zonder werk zit. Sam kan én durft niet in slaap te komen.

Woensdag 13 september 2017
Vandaag is er een begrafenisplechtigheid. Iedereen komt, maar Laura gebruikt een doorzichtige smoes om de uitnodiging af te zeggen. Linda en Rover zijn ongeduldig; zij verwachten iemand die niet op komt dagen.

Donderdag 14 september 2017
Janine is bezorgd als ze merkt dat Ludo zich afsluit voor zijn gevoelens. Sjoerd wordt op de consequenties van een impulsieve actie gewezen. Linda probeert Sam uit een depressieve situatie te redden.

Vrijdag 15 september 2017
Lucas is geblesseerd, maar wil desondanks doortrainen. Sjors komt op een idee hoe ze Amir kan helpen. Sjoerd doet uit schuldgevoel allerlei overdreven lieve dingen. Zijn eigen gedrag frustreert hem.

23 comments on “Spoilers 11 tot en met 15 september 2017

 1. Ja idd dat snap ik sowieso niet Maxime is dood kom je als broer zijnde *stefano (Marcus niet terug om je zus der begrafenis bij te wonen?k vind dat GTST wel kwa begrafenis niet echt kijkt naar meerdere familie leden,zou een goeie comeback zijn en ook gewoon oude bekenden terug te zien

   1. Zo raar vind ik dat niet. Hij wilde niets met zijn moeder te maken hebben, naar haar begrafenis gaan zou dan best hypocriet zijn. Wat betreft de rest van de familie, Marcus en Stefano hadden niet echt een band met haar. Uit respect hadden ze kunnen komen maar ik denk dat ze het te druk hebben, Marcus met op de vlucht zijn en Stefano met zijn bedrijf.

 2. @ Flapp… Marcus is al lang niet meer op de vlucht. Ze kwamen terug na het vluchten en toen ze Martine in de Koning hebben gezien was Malena niet meer bang voor haar , zijn Marcus & Malena zonder Kimberly [ Die bija mee zou gaan maar kon Rover niet achterlaten ] naar Australië gegaan.
  Toen Dian doodging stond halfbroer Remco erook niet bij. Alleen z’n naam op bloemen.

 3. Flapje, hoe kom je daar nou weer bij?
  Waar lees je dan dat Rikki ook dood gaat en Rik met Jef naar Frankrijk gaat?

  In de bovenstaande spoilers lees ik daar niets over. Dus vertel….. ik ben benieuwd.

 4. Nee rikki gaat niet dood die andere die dood is een man die anton heeft proberen te reameren en maxime sanders en rik gaat er ook niet uit

 5. Dankzij de nieuwe spoilers denken we te weten dat Lucas De Koning gaat erven, Nina/Bing zal Boks wel krijgen en Toko zou ik dan niet weten.. Vincent misschien?

 6. Inderdaad na aanleiding van de voorstukje van maandag 16 september kan ik ook uit opmaken dat Nina Boks erf en misschien toko erbij en Lucas de Koningen , Ludo krijgt helemaal niks denk ik. Vincent zal zijn erfdeel wel hebben afgewezen, zou ook hypocriet zijn, bij leve wou hij niks van der hebben, hij had geen behoefte om op der begrafenis te komen, aflevering van donderdag zag je al dat Ludo zei dat Vincent 1e erfgename was, maar hij zou het wel verworpen hebben. Maar ik denk dat dus iedereen wat erft behalve Ludo , Marcus en Stefano weet ik niet natuurlijk, ga er vanuit dat Amy ook wat erft. Het is natuurlijk ook niet duidelijk hoe vermogend Maxime nog was, of ze nog schilderijen opgeslagen had of geld in het buitenland heeft. Maar aan de andere kant Ludo is mede door Maxime alles kwijt geraakt, het zou fair zijn als zij Ludo weer redelijk schadeloos stelt. Maar ik heb het idee dat de rollen van Ludo en Janine een beetje uitgespeeld zijn en dat ze in de loop van dit seizoen ook de serie zullen verlaten. Ludo op z’on flatje dat hoort niet. Verder zijn de rollen van Laura en Rikki ook uitgespeeld.

  1. Nou rikki begint nu toch wel weer een verhaallijn te krijgen.. sjoerd die aysen heeft gered ipv haar. Nog 2 jonge kinderen waar van de vader van de jongste nog wel eens zal opduiken. En dat gedoe met sjoerd dat ze wouden samen wonen of dat nog door gaat na alles. Verder vind ik dat iedereen niet echt een verhaallijn mesr heeft.. zou wat zijn alles iedereen de serie uit gaat.

 7. @Peter,
  Maxime had niet veel geld meer. Anders was er geen noodzaak geweest, om eerst Toko en later de Koning proberen te (lees: moeten) verkopen.
  Maxime bezat dus alleen nog onroerend goed en wellicht nog wat schilderijen.
  Ontroerend goed gaat dus naar Nina en Lucas en wellicht gaat nog iets (schilderijen) naar Amy.

  Dat Ludo niets erft, verbaasd mij niets. Hun laatste ontmoetingen waren nu niet echt hartelijk te noemen. Zeker niet hoe Ludo dacht en sprak over de relatie van Maxime met Bill.
  Bovendien heeft Ludo bij leven (al van Maxime) genoeg gekregen. Maxime heeft Ludo uit de sh*t geholpen toen Martine hem alles had afgenomen. En vergeet niet dat Maxime Ludo een nier heeft gedoneerd.

Geef een reactie