• 9 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 38

Weet jij het nog? Het huwelijk van Jef en Dorothea, Stefano en Yasmin in een zinkende auto en Ray die doordraait en Janine ontvoerd?

 Dit en natuurlijk veel meer is gebeurd in seizoen 16 van GTST! En voor de fans die dit seizoen nog mistte, hij komt op 15 augustus uit! En misschien nog wel mooier; Wij mogen er twee weggeven!
 

Wat gebeurde er zoal in seizoen 16?

Na de spannende cliffhanger van seizoen 15 begint het zestiende seizoen van deze ongekend populaire serie met nieuwe ontwikkelingen, liefdesverklaringen en spannende wendingen. Na de heftige aanrijding met Nick zitten Stefano en Yasmin gevangen in de zinkende auto. De dramatische gevolgen zorgen ervoor dat Stefano als een gebroken man naar New York vertrekt, om daar een nieuw leven op te bouwen. Intussen praten Barbara en Valerie op een avontuurlijke vakantie eindelijk hun vete uit. Maar al snel komen ze na een ongeluk tijdens een bergtocht opnieuw in de problemen. Jack gaat samen met Dian en Sjors op onderzoek uit, om met behulp van de helft van een mysterieus amulet een waardevolle schat te vinden. Maar helaas zijn er meer kapers op de kust… En Ray raakt onder invloed van de non Vincenza compleet het spoor bijster. Hij ontvoert Janine naar een verlaten klooster, waar hij haar voor Ludo probeert te beschermen. Janine komt in een levensgevaarlijk parket terecht als Ray, Ludo en Vincenza allemaal verschillende plannen met haar hebben. Hoe zal dit aflopen?

Wil je kans maken op seizoen 16 op DVD?

Laat dan in een bericht hieronder weten dat je kans wilt maken en laat ons ook weten waarom! Uit de antwoorden zoeken wij de twee leukste reacties uit en die winnen de DVD box!

Heb je niet gewonnen?

Klik hier om de DVD op bol.com te bestellen
Klik hier voor alle seizoenen bij Bol.com

Je kunt nog reageren tot en met 13 augustus. Daarna zullen wij de winnaars bekend maken!

38 comments on “Seizoen 16 vanaf 15 Augustus op DVD te verkrijgen en wij geven er twee weg!

 1. Goeiemiddag,

  Ik vind seizoen 16 een heel mooi seizoen, vooral door de combinatie van karakters samen. En ook omdat het gewoon erg spannend was met de cliffhanger.

 2. Goedemiddag…ik wil deze dvd box heeeel graag winnen…ik vind dit seizoen misschien wel 1 van de spannendste…het zou fantastisch zijn als ik de dvd box aan mijn collectie zou kunnen toevoegen.

  Alvast bedankt

 3. Ik zou onwijs graag de dvd box willen winnen. Destijds keek ik nog niet, maar heb er veel van terug kunnen vinden en het is naar mijn idee één van de spannendste seizoenen ooit met sowieso de beste cliffhanger die er is geweest. Ondanks dat ik al wist hoe het zou aflopen toen ik hem voor het eerst zag wss het zo spannend! Alleen alles wat daar vooraf ging heb ik nooit gezien en dat zou ik heel graag willen!

 4. Ik zou graag deze box willen winnen voor mijn zoon met het Down Syndroom.Kijkt al heel lang elke avond naar gtst
  op tv. Thuis soms ook op de computer ! Is nu de 4 magazienes aan het sparen!

 5. Ik zou heel graag seizoen 16 op dvd willen. Ik heb het vroeger wel op tv gezien maar dat is allemaal nog vaag omdat ik toen nog klein was. Ik ben met seizoen 1 begonnen via de bibliotheek en seizoen 15 is daar bijna binnen dus dan zou het leuk zijn als ik seizoen 16 er meteen achteraan kan kijken. Ik ben echt fan van gtst daarom kijk ik alle seizoenen terug.

  Groetjes Jessica

 6. Ahh.. de terugkeer van Dian Alberts. Alleen al daarom zou ik dit seizoen graag willen hebben. Dan hebben we nog Janine op de brandstapel, de terugkeer van Linda Dekker, de introductie van Fos, florien en Fay, en, als ik het goed herinner, Noud in de laatste aflevering. Erg leuk seizoen en een must have voor mijn collectie!

 7. Goedemmiddag ik zit normaal iedere werkdag in mijn zelfde pyjama voor de buis. Alleen ik heb laatst een nieuwe pyamabgekocht dus een nieuwe gtst film zou mijn dag helemaal top en compleet maken. Ik heb al een keer een film gekocht met het 25 jare bestaan van GTST en ik zou deze heel graag willen toevoegen aan mijn film collectie

 8. De terugkeer van Linda en introductie van Florien en Fos zijn mijn favoriete momenten van dit seizoen, en ik heb een deel van dit seizoen nog niet gezien en het lijkt me als ultieme GTST fan zo leuk om dit in mijn kast te hebben staan bij mijn collectie!

 9. Ik wil heel graag de box winnen omdat ik alles van gtst spaar wat er te vinden is. Ik heb alle boxen die al uitgekomen is

 10. supper graag wil ik kans maken op die dvd
  ben supper fan van gts
  en boek van hun en andere dvds box en deze heb ik nog niet

 11. Ik zou deze dvd heel graag willen winnen omdat dit het eerste seizoen is waarin ik heb gefigureerd. Geweldig om mezelf weer terug te zien in een van de betere seizoenen.

 12. Ik zou dit seizoen graag op DVD willen winnen omdat ik dit een geweldig seizoen vond en het een mooie aanvulling zou zijn op mijn verzameling. Daarnaast zou het leuk zijn om in de toekomst mijn kinderen het verschil tussen toen en nu te kunnen laten zien.

 13. ik zou deze dvd graag willen winnen om het mn collectie nog completer maakt en ik als grote marco borsato fan wil deze dvd niet missen

 14. Dit is het seizoen dat ik verslaafd werd aan GTST! De jaren ervoor keek ik weleens, maar sinds seizoen 16 mis ik geen aflevering meer. Zou prachtig zijn deze box te winnen!

 15. Seizoen 16 : jammer dat Martine Hafkamp seizoen 16 niet meer heeft mogen meemaken hoe zogenaamd ‘ Frits Van Houten ‘ uit de dood is opgestaan. Zo had ze kunnen zien hoe Frits moeder Augusta en diens zoon en broer van Frits ‘ Hans ‘ ten tonele verschijnt. Zo hadden ze wel een leuk kiekje kunnen maken van Sjors en haar ouders , schijn bedriegt want Hans had Frits vermoord. Seizoen 16 staat in het teken van de Amulet van Van Houten

 16. Ik zou onwijs graag de dvd box willen winnen, aangezien seizoen 16 t eerste seizoen is dat ik ooit gezien heb. Ik heb hier een leuk geschiedenis stukje bij, want ik zat nog op de basisschool. Ik was een jaar if tien en ging met mijn klas op sterrenjacht. Ik stond met mijn lerares en een klasgenootje bij studio Endemol te wachten totdat er een acteur naar buiten zou komen. En we hadden geluk! Jeffrey Hammilton ( Fos ) kwam naar buiten en die mocht ik toen 2 vragen stellen. Ik vond die dag zo leuk, dat ik die avond als nieuwe GTSTfan, meekeek met m’n moeder ( die tevens als vanaf het begin een fan is en mij ook kennis heeft laten maken met seizoen 1 met Arnie en Peter uiteraard ) sinds die schooldag ben ik een grote fan!

 17. Ik houd het kort:
  Als ik seizoen 16 hier win, hoef ik hem niet via bol.com of mediamarkt te kopen . Dan bespaar ik dat voor als seizoen 17 in de schappen komt. Die mag iemand ander dan winnen!

 18. Dit seizoen is mij zo bijgebleven. Opzoek naar het amulet in Wales en in de vrieskist waar Frits ligt. Echt een geweldige verhaallijn. Ik volg het al jaren, maar dit seizoen was echt top!

 19. Hallo ik ben Mark Bak en heb syndroom van down ben 25 jaar heb al heel veel boxen maar deel 16 heb ik nog niet volg alles zeur mijn mama gek wanneer het weer 4 sept is ze heeft het op de kalender geschreven zou het echt geweldig vinden gr Mark

 20. Ik kijk GTST al vanaf het begin en nu nog steeds. Na de zomerstop zit ik er weer klaar voor hoe et is afgelopen na de brand in Boks.

 21. Ik heb bijna alle gtst seizoenen en ik kijk al 5 jaar met mijn broertje. We zouden het zooo fantastisch vinden als we seizoen 16 mochten hebben! Dan kunnen we lekker verder kijken want seizoen 15 hebben we bijna uit. Zo niet gewonnen helaas… maar zo wel dan worden we hier helemaal gek van vreugde!

 22. hallo,
  Ik wil graag de gtst video van seizoen 16 winnen omdat gtst mijn lievelings serie is.
  Seizoen 16 is ook mijn lievelings seizoen.
  maar ik wens iedereen veel succes!

 23. Dat zou nog eens leuk zijn, om te winnen!..

  Dan is me verzameling voorlopig weer even compleet.. En seizoen 15 eindigde zo spannend dat ik eigenlijk al niet meer kan wachten het nog een keer te kunnen zien!

  Ben al bijna vanaf het begin trouwe fan en wil niks missen.. Good luck to everyone!

 24. ik wil dolgraag dvd box seizoen 16 omdat ik al van begin fan ben van gtst en omdat het allemaal goeie acteurs zijn en de verhaallijnen zijn geweldig en ook omdat er een vleugje humor bijzit en drama en het is ontspanning tv en gtst mag voor altijd bijstaan

 25. Heel graag zou ik seizoen 16 willen winnen met dit mooie zomerweer is het heerlijk om lekker op de bank met een kop thee heerlijk gtst te kijken en zeg nou zelf het duurt nog veeeeeel te lang voordat het nieuwe seizoen begint!!!

 26. Het zou echt te gek wezen dat ik seizoen 16 win kijk al vanaf aflevering 1 naar gtst en het is altijd weer leuk om terug te kijken Ik ben een grote fan van gtst en zou zo’n box erg goed van pas te komene

 27. Deze seizoenen staan niet op youtube daarom wil ik hem winnen oude serie weer kijken wat er allemaal is gebeurd het is gwn jammer dat vanaf 2001 t/m nu geen video’s op youtube staan daarom zou het mij leuk lijken,
  gr

 28. Ik ben grote fan van GTST. Ik kijk elke (werk)dag naar GTST en sla nooit één uitzending over. Elke (werk) dag rond 20.00u voor de buis zitten, dat is toch heerlijk. Lekker niks doen, alleen maar zitten te kijken… Het zou echt tof zijn als ik win!

 29. Ik zou heel graag deze DVD box willen winnen voor mijn zusje. Ze wordt over een week 20 jaar, en wij kijken al sinds dat we heeeel jong zijn naar GTST. Ze spaart daarbij DVD boxen van haar lievelingsseries, en GTST kan daarbij niet ontbreken.

 30. Deze box zou ik erg graag willen winnen. De introductie van jonge personages als Nina, Fos en Florien zorgde voor een mooie nieuwe spanningsboog die leuk is om nog een keer te kunnen beleven. Het heden is fijn, maar wie zou niet af en toe eens in het verleden willen leven? In de goede en slechte tijden van seizoen 16 bijvoorbeeld…

 31. Jaaaa ik ben bezig alle seizoenen van GTST bij elkaar te sparen dus ik zou deze box heel graag willen winnen!! Heb alle afleveringen vanaf het begin gezien en begin nu weer heerlijk opnieuw met seizoen 1. Seizoen 2 ligt ook al klaar! #gtstverslaafd

 32. Hallo Met ferdinand ik kijk van af het begin al.aan en zou het erg leuk vindevinden om de box mogen winnen. Zal ik heel erg blij er me zijn . Dat wil ik wel ben zo super fan van GTST…..

Geef een reactie