• 2 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 11

GTST Heeft zojuist in een tweet een geluidsfragment vrijgegeven als extra hint voor de overlevende van deze week:

 

Hiermee lijkt het duidelijk te worden dat het spel op dit moment inderdaad met Anton word gespeelt, maar betekent het dan ook dat Anton de volgende overlevende is? Of is er een twist in het verhaal waarmee hij een ander red maar daarna toch weer de vuurzee in gaat en wellicht daar zelfs aan overlijd?

Zondag weten we het waarschijnlijk!

11 comments on “Naar wie roept Anton tijdens de brand? Luister snel!

 1. Gezien zijn geheim rondom 2e buitenechtelijke kind zou hij weleens t slachtoffer zijn en dus nooit te weten komen dat hij een dochter heeft.

  En Sam is trouwens erg in paniek om t lot van Anton.

 2. Ik hoop echt niet dat Anton eruit gaat, dan hebben we helemaal geen mannen op leeftijd meer en zitten we straks enkel met pubers en overjarige pubers die nooit een eigen huis schijnen te willen.

 3. papzakje, nee Anton gaat er niet uit. Ik kan je dus geruststellen. 🙂

  Er komt nog een nieuwe verhaallijn aan met Anton, over een buitenechtelijke dochter Tiffy Koster(uit Nieuwe Tijden).

 4. Linda zal nu wel er uit komen. Bill zal het denk ik niet overleven, hij lijkt geen vaste waarde in GTST, Jef komt naar Meerdijk om Maxime te troosten voor het verlies van haar vriend Bill.

 5. Waarom staat er ook steeds een stukje over hoe het met Anton verloopt in de brand.

  In deel twee is zelf te lezen dat Anton een overleden persoon vindt zou dit de gene zijn die omkomt

 6. Ik denk dat we deze week met Ludo aan spelen zijn, want zowel Anton en Janine zijn deze week aanbod gekomen, Janine die Ludo belt dat ze vast zitten door de brand en Anton die op iemand roept en ze hebben allebei iets met Ludo te maken maar dat wil ook niet zeggen als het Ludo is dat hij daarom dood is hij kan gewoon flauwgevallen zijn door de rook en gered worden.

 7. Die overleden persoon die Anton vindt is GEEN bekende personage. Dat is een ouwe man die ging sporten in Boks. En die stierf omdat Anton hem niet kon reanimeren door de brand. Goed leen aub.

Geef een reactie