Meerdijk APP Walkthrough deel 15 (Noodkreet) (Vrijdag 04-08)

De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 15 vind je hier. Vandaag is de derde aanwijzing te vinden voor de volgende overlevende en zijn er meerdere spelletjes!

Je begint in het kantoor van Boks. Klik daar op het bureau.

Hier moet je drie Meerdijkers selecteren die in dit kantoor gewerkt hebben. Dit zijn: Bing, Olivier en Anna.

Probeer daarna de deur te openen. Je krijgt een rebus. Het antwoord is Mijn hart is meer dan twee keer gebroken.
Nadat je de rebus hebt opgelost krijg je een boormachine.

Probeer met de boormachine de deur te openen door deze te kiezen uit je rugzak en op de deur te klikken. Dit lukt niet en je moet iets anders zoeken. Klik hiervoor op de kapstok rechts van de deur. Nadat je een spelletje hebt gespeeld, krijg je een kleerhanger.

Selecteer de kleerhanger uit je rugzak en klik nogmaals op de deur.

Vandaag is er een nieuwe aanwijzing voor de volgende overlevende: De oplossing van de rebus is “mijn hart is meer dan twee keer gebroken”. Op welke Meerdijkers slaat deze uitspraak?

Het spel gaat zondag weer verder!

8 reacties

  1. Belhint is: Deze meerdijker zat tijdens de uitbraak in boxhoreca. Anton stond op dat moment buiten. Dus Aysen of Rikkie…

  2. @ Frey Nee Daarvoor was hij buiten. En als je dossier geheim Anton hebt gelezen lees je dat hij midden in de brand weer binnen is en een overleden patiënt naast zich heeft liggen [ een onbekende] en z’n verleden opdoemt in z’n hoofd. En je hoort hem naar waarschijnlijk Linda roepen.

  3. romy van der meer

    als je het nummer belt zeggen ze deze persoon was in horeca en anton was boven

Geef een reactie