De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 24 vind je hier. Beantwoord de vragen op de juiste manier om er achter te komen met wie je speelt en wie er dus deze week de brand overleeft.

Nadat je het spel gestart hebt krijg je een ondervraging

Beantwoord de vragen:

  1. In welk gebroken gezin hoor jij thuis? Nina, Ludo, Janine, Maxime en lucas
  2. Op het stukje stof in Nina’s atelier stonden 3 eigenschappen: Verliefd, creatief en modebewust. Wie bezit die eigenschappen? Lucas
  3. De oplossing van de rekensom was 2. Hoeveel Meerdijkers zijn er gevlucht? 2
  4. Jullie hebben allebei vijf letters in je voornaam. Wie zijn jullie? Lucas en Felix

Deze week heb je dus Lucas en Felix vrijgespeeld!

Nu blijven er nog 5 personages over: Anton, Aysen, Bill, Maxime en Rikki. Voor wie zal de brand noodlottig zijn? 

5 comments on “Meerdijk APP Walkthrough deel 24 (Wie ben ik?) (Zondag 20-08)

  1. Dat Maxime het niet zou hebben overleefd, is op dit moment pure speculatie.

    Dat Kimberley met haar vader belt, is op zich niet vreemd. Welke dochter belt niet met haar vader na zo een dramatische ervaring/gebeurtenis. Het telefoongesprek hoeft toch niet persé over Maxime te gaan?

  2. Kimberley belde haar vader op met slecht nieuws. Maxime is familie van Marcus, maar zij hoeft het niet perse te zijn. Misschien is Bill wel dood. Dat is de vader van Rover. En Rover is de vriend van Kimberley. Anton, Aysen en Rikki overleven het wel denk ik. Nu ben je iemand aan het vrijspelen die met een driehoeksverhouding te maken heeft. (Sjoerd, Aysen en Rikki) dus ik denk dat het nu ook wel uit komt wie Sjoerd heeft gered en of die ander het overleeft. Ik denk dat Bill of Maxime dood gaat.

Geef een reactie