De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 23 vind je hier. Vandaag zijn kan je een spel spelen en krijg je een duidelijke hint over met wie je speelt.

Je begint in het Atelier van Nina.

  • Klik op de stoffen rechts. Het aantal verschillende stoffen is 4
  • Klik op de paspop links. Hier vind je een speldenkussen met 8 spelden
  • Klik op het moodboard aan de muur achter. Op de bestellijst staan 21 rollen witte stof

Deze nummers samen vormen de code van de computer. Klik daarop. De code is 8421

Je ziet een reclamemail.

Klik op de naaimachine. Speel hier een spelletje. Je krijgt als je het spel hebt voltooid een baksteen.

Kies de baksteen uit je rugtas en klik op het raam.

Er is vandaag een nieuwe aanwijzing: In Nina’s mail heb je een actiecode gevonden voor mensen met 5 letters in hun voornaam. Dit geld ook voor jou. Welke Meerdijker ben jij?

6 comments on “Meerdijk APP Walkthrough deel 23 (Schreeuw om hulp) (Vrijdag 18-08)

  1. Ik denk dat het deze week Lucas aan het helpen zijn.
    Ik blijf denken dat het Bill is die het niet gaat overleven, maar het zou ook goed kunnen dat het Maxime of Rikki is die het slagtoffer wordt of het wil niet zeggen dat Sjoerd iemand uit de brand gered heeft dat Rikki of Aysen het ook gaan overleven want ik vind het wel raar dat wie Sjoerd uit de brand gered heeft nog steeds in het grijs staat en Anton is ook nog in het grijs en ik denk dat Anton nog iemand gaat redden en dat dit Rikki of Aysen gaat zijn.

  2. Ik verwacht dat ook, Sjoerd zal Aysen wel gered hebben vanwege de verhaallijn en Anton redt Rikki. Lucas en Felix spelen we zondag vrij verwacht ik. Dus dan zal t Maxime of Bill zijn en misschien wel allebei.

  3. Qua 5 letters vallen Maxime en Bill af. De gebroken gezin aanwijzing speelt Felix en Aysen weg en dan blijven Lucas, Rikki en Anton over. Alleen Lucas woont van deze mensen in Toko dus hij zal het ws zijn die deze week gered wordt. Klopt ook wel met de aanwijzing verliefd, creatief en modebewust.

Geef een reactie