• 28 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 31

Al eerder hebben wij met jullie de berichtgeving gedeeld over een vertrek van Maxime uit het fictieve plaatsje Meerdijk. Toch hadden we de hoop dat deze berichten niet zouden kloppen… Maar helaas…

Vandaag is in de Meerdijk App bekend geworden dat Maxime in de armen van Bill Norris is gestorven tijdens de grote brand in Boks.

Maxime was in 2008 als eerst te zien in flashbacks van Ludo, waar haar rol vertolkt werd door Zoë van Ast. Kort daarop (20 oktober 2008) verschijnt Marjolein Keuning als Maxime in Meerdijk. 

Maar we hoeven Marjolein Keuning niet te missen! Ze is onder andere te zien in een nieuwe serie op Videoland en vanaf 2018 in de theaters.

31 comments on “Maxime Sanders verlaat GTST

 1. echt heel jammer want met deze exit haal je veel spanning uit gtst ze hadden beter rikki eruit kunnen schrijven die heeft toch een slappe rol

 2. ik had liever niemand er uit zien gaan Maar jammer dat maxime eruit gaat.. ik ga haar echt wel missen. Ik had liever gezien dat Maxime gelukkig was geworden met Bill.

 3. Had ik al verwacht. De personage in de zak was lang. Rikki is niet lang. En haar rol was na de Martine Hafkamp crisis uitgespeeld. En De Beer zal hier ook blij mee zijn aangezien Maxime de Koning niet aan hem wilde verkopen. Marjolijn speelde het goed de afgelopen jaren maar ik zal dr niet echt heel missen. En ik denk niet meteen dat Ludo weggaat. We merken wel wat zijn grote beslissing is.

 4. Ik vind dit zo verdrietig. Maxime was een leuk karakter waar nog zo ontzettend veel mee te doen was. Maar goed, Marjolein heeft het recht om iets anders te gaan doen natuurlijk. Helaas voor ons. Ik vraag me trouwens wel af of Jef echt terugkomt of dat het een tijdelijk rolletje zal zijn.. Wat gaat er nu gebeuren met de Koning? Vincent zal niet alles erven, officieel geen erfgenaam (geadopteerd door anderen), tenzij ze een testament heeft opgemaakt.

 5. Idd jammer dat marjolein vertrekt en Jeff komt idd terug maar denk wel idd als tijdelijke rol tot de schrijvers hebben bedacht hoe en wat te doen met de koning daar Vincent idd geen wettige erfgenaam is tenzij maxime een testament heeft laten opstellen verder.
  Tot slot had ik idd persoonlijk liever gehad dat Laura met haar nietszeggende bijrol en rikkie het veld hadden geruimd maar ik zeg ik wacht geduldig af dat Ludo een grote beslissing maakt kan gezien zijn rol van alles zijn want basic hebben hij en Ja Janine ook GTST groot gemaakt met alle drama vanuit hun personages dus ik wacht geduldig af en zie het in september hahaha

 6. Echt heel jammer

  Maar ik vraag me nu wel af hoe rikki ontsnapt is uit de brand want volgensmij kon ze niet lopen door dat ze een balk op haar kreeg

 7. Houdt hierna dan a.u.b. al die doden op? Sinds het ter pletter vallen van Mega Toby vind ik de verhaallijnen niet leuk meer. Keek ik tot toen iedere avond, vanaf de eerste aflevering, nu kijk ik liever naar iets anders dan gtst. Ik mis het wel, tot ik weer eens kijk en er wéér een dooie valt. En dan haak ik weer af.

  1. @Chey, ik weet niet voor wie je reactie bedoeld is, maar voor mij komt die ellende steeds wel erg dichtbij, aangezien mijn man anderhalf jaar geleden is overleden na een ziekbed van bijna 2,5 jaar. Keer op keer word ik aan nare tijden herinnerd, terwijl ik gtst het liefste ter ontspanning keek.

 8. Ik vind het ook heel jammer dat maxime eruit gaat. Hoop wel uiteindelijk dat Sjoerd weer wat met aysen gaat krijgen samen toch uit eindelijk hun kind krijgen of dat ze geen abortus gepleegd had maar het kind uitgedragen heeft en ter adoptie of bij haar familie heeft ondergebracht.

 9. Bijzonder jammer dat zij eruit gaat. Sterk personage , haar rol was een vals en dan weer niet. Ze was geen meeloper als persoon. Strijdbaar en dat ga ik missen

 10. Nou komen haar zoon (Vincent) (die alles erft) en haar broer (Stephano) ook weer even in gtst (voor de crematie) en hopelijk ook wat langer…. 🙂

 11. beide komen niet. Lucas en Nina zijn verrast door wat ze van Maxime erven. Lucas ziet het als straf vooral de koning maar word op zijn plek gezet hiervoor.

 12. Jij praat poep. Jij lag waarschijnlijk nog in de wieg of je was nog eens niet geboren. De enigste die gtst groot heeft gemaakt is echter wel Laura. Wtf klets jij nou met je ludo en janine bullshit verhaal dat hen gtst groot hebben gemaakt. Mocht je willen ja. Als laura en de rest van het eerste uur nooit mee hadden gedaan was er ook geen gtst laat staan ludo en janine. Ik geef toe zonder ludo is gtst inderdaad niks aan maar hen waren niet als eerste te zien in de soap. Laura is de enigste en langste castlid van gtst. Dus nogmaals als laura er niet mee had gewerkt en de andere castleden van het eerste uur ook niet dan bestond er nog eens gtst man!

 13. Marjolein,
  Zo ontzettend jammer.
  Jij was voor mij echt 1 van de beste en iemand die tenminste goed kon acteren en de serie kleur gaf.
  Ga je zeker missen in de serie en wens je het alllerbeste.

Geef een reactie