Dankzij het heldhaftige optreden van Anton en Ludo overleven een grote groep Meerdijkers de Brand in Meerdijk.

Ludo en Anton wisten de deur open te krijgen en daarmee de Meerdijkers die vastzaten in de AZC zaal te redden.

Hierdoor zijn Janine, Amir, Rover, Laura, Linda en Sjors ook veilig uit Boks gekomen.

Het antwoord op de vraag wie het slachtoffer is komt nu een stuk dichterbij!

29 comments on “Janine, Amir, Rover, Laura, Linda en Sjors overleven de Brand dankzij Ludo en Anton

 1. Ik denk zelf aan Aysen, Rikki, Anton, Maxime, Bill of Felix. De 1e vier hebben ook geen nieuwe leader-shot gekregen, en Bill en Felix zijn tijdelijke karakters.

  Anton is na vandaag ook nog steeds niet gekleurd in de app, terwijl hij er wel bij was. Nu ga ik dus denken dat hij het kan zijn, wat ik niet hoop aangezien ik hem een van de beste acteurs vind van de cast.

  Voor het verhaal denk ik weer aan Rikki. Dit zou Rik, Job en Sjoerd en anderen nieuwe verhaallijnen kunnen geven namelijk. En het kan zijn dat Robin Martens wil stoppen om meer met zang/dans te gaan doen. Niet dat ik dat haar heb horen zeggen, is iets wat in m’n hoofd opkomt.

 2. In het filmpje is zowel Ludo als Anton te zien, vreemd genoeg in de app waar de lijst met personen staan is Anton grijs van kleur oftewel hij is nog niet buiten. Terwijl de rest wel weer gekleurd is.

  Conclusie: Anton is nog niet ontsnapt uit boks

 3. @oal dat denk ik ook.
  Al zou ik het een slap aftreksel vinden als ze de reddende persoon, Anton, laten te komen overlijden. Dit gebeurde ook met Benjamin in Scala.

  Ik denk nog steeds dat Bill en Felix dood gaan.

  Dat Maxime, Aysen en Rikki nog geen leader shot hebben wil niks zeggen. Janine, Barbara en Sjors hadden van seizoen 16 tot 20 dezelfde shot.

  Maar dat Kimberly wel een shot kreeg en Bill niet, zegt misschien wel wat. Beide kwamen rond dezelfde periode in gtst.

 4. Ik weet dat Urvin Monte maar een tijdelijke rol in GTST zou hebben en volgens mij heeft hij geen opnames meer. Maar het zal toch niet (alleen) Felix zijn die dood gaat? Jef kent hem bijvoorbeeld niet eens.

 5. Mijn theorie is dat we dus volgende week Anton en Aysen/ Rikki weg gaan spelen. dan zijn er nog 4 mensen over: Maxime, Bill, Lucas en Felix.

  Ik heb zelf het gevoel dat Lucas en Felix de brand allebei overleven, doordat Kimberly gaat zeggen tegen de brandweer dat hun in de kleedkamer zitten, dus de brandweer haalt ze op.

  Dan zijn er nog twee mensen over: Maxime en Bill. Ik heb zelf een aantal theorieën uitgezocht, maar het zou echt allebei kunnen, dus ik denk dat een van de twee de serie gaat verlaten.

 6. ik denk dat we op een dwaalspoor gebracht zijn, dus iedereen in boks komt er levend uit. helaas voor bing loopt het minder goed af. hij overleefd het niet. doordat hij een beetje weer begint te zien, pakt hij de schop en word vervolgens doodgeschoten door Jos

 7. Met dit bericht ben ik echt blij!. Veel van mijn favoriete karakters/spelers hebben het overleefd.

  Anton overleefd het ook, maar het duurt denk ik nog even voor dat hij is vrijgespeeld in de app. Waarom ik denk dat Anton het (ook) heeft overleefd? Omdat er nog een nieuwe verhaallijn aankomt met Anton, waaruit blijkt dat Anton de biologische vader is van een speelster uit Nieuwe Tijden. (Tiffy)

 8. Ik zat zo te denken deze week komt de laatste magazine en daarin wordt ook de nieuwe castfoto onthuld, dan kun je eigenlijk al achter komen wie niet op de castfoto staat en het dan weet wie de de brand niet overleefd heeft.

 9. Klopt @Vlinder. Vrijdag de 18de augstus ligt nr. 4 en laatste GTST Magazine incl. de castfoto van het nieuwe seizoen in de winkels. Ik ben echt benieuwd.

 10. De onthulling van de nieuwe castfoto wil natuurlijk niks zeggen. Vier jaar geleden kwam er ook gewoon een foto uit mét Mike erop, terwijl hij te pletter stortte tijdens de cliffhanger. Later werd er een aangepaste versie uitgegeven. Ik denk dat we in de app nog niet te weten komen wie Sjoerd gered heeft. Het zou ook zomaar eens kunnen dat iedereen van de cast het overleeft, die lijkzak kan natuurlijk ook voor iemand anders zijn die bij Boks binnen was. En anders gok ik op Felix.

 11. Net gelezen dat Anouk Maas in de serie komt. Vaak worden personages vervangen door een man of vrouw van ongeveer dezelfde leeftijd. Dus ik ben bang dat Macime de brand niet overleeft

 12. @ Avw@yahoo.vom
  Anouk is 31 jaar (is ze in juli jl. geworden) en Marjolein (Maxime) is 54 jaar (wordt in oktober a.s. 55 jr.)
  Dus een leeftijdsverschil van dik 20 jaar, iets te veel om ze van de zelfde leeftijd te noemen.

 13. Nog maar even plaatsen, mijn 1ste reactie is een mailadres als (nike)naam door reageerder gebruikt. Dus maar even zo:

  Beste Avw,
  Anouk is 31 jaar (is ze in juli jl. geworden) en Marjolein (Maxime) is 54 jaar (wordt in oktober a.s. 55 jr.)
  Dus een leeftijdsverschil van dik 20 jaar, iets te veel om ze van de zelfde leeftijd te noemen.

 14. Felix is de enige in GTST die een gastrol heeft. Bill staat op de castfoto en is dus een vaste rol geworden, iets wat we niet verwacht hadden omdat hij in GTST kwam om de ex van Linda uit te gaan hangen en om er voor zijn kinderen te zijn. Maar nu hij beloofd heeft aan Maxime om haar zoon Vincent weer contact met haar te kunnen krijgen, denk ik niet dat hij eruit gaat.. Eerlijk gezegd denk ik dat we deze week Maxime en Bill gaan vrij spelen in de app.

  Volgens de aanwijzingen van gisteren stond er eerst dat we bovenin het gebouw zitten. Het atelier van Maxime zit bovenin. En het zijn 2 personen die in een ruimte zitten. Dus dan kunnen het alleen Bill/Maxime wezen of Lucas/Felix. Aysen en Rikki zitten op de begane grond in Boks Horeca dus die zijn het sowieso niet deze week.

  Over de castfoto: er zijn inderdaad 2 castfoto’s, de versie met iedereen erop en de definitieve.
  Op de definitieve castfoto zou dan een persoon weg zijn, die de brand niet overleefd.

 15. Voor degene die het nog niet op is gevallen:
  Ik heb zojuist even de cliffhanger opnieuw bekeken, en op het einde wanneer Sjoerd tegengehouden word door een brandweerman, zie je een shot van Nina die bij de ambulance staat, en kun je een glimp van het achterhoofd/haar zien van degene die Sjoerd net naar buiten bracht. Ze heeft overduidelijk rood haar, dus het is Aysen. Ik heb goed genoeg gekeken en het lijkt ook niet rood door de belichting/vlammen. Dus dat mysterie is opgelost. Tenzij de makers dit expres hebben gedaan, net zoals bij de cliffoto van seizoen 22, waarin ook eerst Aysen te zien was maar toch Jack bleek te zijn. Maar ik denk toch echt Aysen.

Geef een reactie