• 24 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 7

Nog maar even wachten en we weten wie de brand in Boks niet heeft overleefd! Om alvast een beetje de spanning te wekken heeft GTST het onderstaande filmpje online gezet. Spannend!!

7 comments on “GTST Promo nieuwe seizoen

 1. Laat je niet afleiden omdat Jos ‘dooie vrouw’ zegt. Naar mijn mening is dat gewoon een verwijzing na Anita. Dat Jos dan tegen Rik zegt ga maar lekker naar je dooie vrouw. Doelend op Rik in dat graf en dat hij dan naar Anita kan ofzo.

  Ik denk nog steeds dat Bill het niet overleefd gezien die spoiler over Rover (dins 5 sept)

 2. Uit dit filmpje kun je denk ik 2 dingen halen. Doordat die agent in Toko zegt: ‘dat heeft een onschuldige het leven gekost’, vermoed ik dat hij het tegen Aysen heeft omdat zij behoorlijk veel risico nam met Rik. Dat zou dan betekenen dat Aysen nog leeft. aan het eind van het filmpje zie je Sjoerd en Job, en als je naar de achtergrond kijkt kun je zien dat ze in het ziekenhuis zijn. Ik denk dus dat Rikki levend uit de brand word gehaald (gered door Anton denk ik), maar wel zwaargewond is en in het ziekenhuis vecht voor haar leven.
  Als Anton doodgaat vind ik het echt megastom van de schrijvers, want van de familie Bouwhuis zijn Edwin en Bianca al overleden, dus ik heb altijd gehoopt dat als Sjoerd en/of anton de serie zou willen verlaten de schrijvers hen niet zouden laten doodgaan. Ook zou hij dan doodgaan omdat hij allemaal mensen heeft gered en daardoor zelf te laat weg zou zijn, en dat zou een beetje een herhaling zijn op de brand in Scala. Dit verwacht ik daarom ook niet, ook mede doordat Anton nog een dochter heeft die hij nog niet heeft ontmoet. Dus dan zou het gaan tussen Bill en Maxime.

 3. Ik denk dat het Maxime is want uit de nieuwe spoilers is te lezen dat Sam en Linda slecht nieuws proberen te verzwijgen (ze willen Bill niet vertellen dat zijn aanstaande dood is) en Ludo worstelt met een enorm schuldgevoel > hij had ruzie met zijn zus vlak voor ze dood ging.
  Zooooo zonde dat ze Maxime dood laten gaan. Ik kijk geen gtst meer.

Geef een reactie