We zijn het ondertussen gewend… De volgende overlevende weet je op zondag. Tot vandaag!

Job, Kimberly en Sam hebben de brand overleeft, dat weten we van de afgelopen drie zondagen, maar vandaag is er in tegenstelling tot de drie zondagen hiervoor geen overlevende bekend gemaakt van de brand in Boks. Sterker nog, je krijgt een filmpje te zien waarin je iemand ziet neervallen…

Hiermee is de traditie doorbroken en rijst natuurlijk de vraag… Zien we een overlevende, of zien we juist het slachtoffer van de brand.

Maandag gaat het spel weer verder en hopen we meer te weten. 

Wat denk jij hiervan?

14 comments on “GTST Meerdijk APP houd fans langer in spanning

  1. wat een klote app ik kom nog steeds niet verder dan in de sportschool met het swipe van die houten balken dat niet werkt bij mij verdwijnen ze niet maar gaan juist door elkaar heen over de hele scherm zowel op mijn telefoon als tablet

  2. Als Janine dood gaat gaat Ludo ook. En wat loopt iedereen toch steeds Laura te roepen? Als zij eruit ging kreeg ze echt wel een waardiger afscheid. En ze was met een hele groep mensen..

  3. Je moet met de balken mee swipen, als je n horizontale balk hebt moet je dus horizontaal swipe naar de zijkant. En zo dus ook verticaal.

  4. Ik denk dat of Ludo of Janine doodgaat. En dat de ander dan zelfmoord pleegt. En Nina [ wanneer Marly met zwangerschapverlof gaat ] vertrekt voor een tijd naar t buitenland [ Naar Stefeno weer bijvoorbeeld netals in 2008 of 2009 zoiets ] . Gezien Nina er een tijd tussen uitgaat krijg ik dit idee erbij. En Laura en Maxime staan ook hoog op de de lijst. Eigenlijk alle 4 staan ze nu bij mij op nummer 1 . En dan komt Bill op nummer 2 en dan Rikki en Anton .

Geef een reactie