GTST Meerdijk APP houd fans langer in spanning

We zijn het ondertussen gewend… De volgende overlevende weet je op zondag. Tot vandaag!

Job, Kimberly en Sam hebben de brand overleeft, dat weten we van de afgelopen drie zondagen, maar vandaag is er in tegenstelling tot de drie zondagen hiervoor geen overlevende bekend gemaakt van de brand in Boks. Sterker nog, je krijgt een filmpje te zien waarin je iemand ziet neervallen…

Hiermee is de traditie doorbroken en rijst natuurlijk de vraag… Zien we een overlevende, of zien we juist het slachtoffer van de brand.

Maandag gaat het spel weer verder en hopen we meer te weten. 

Wat denk jij hiervan?

14 reacties

 1. Ik weet het ect niet. Dit keer vind ik m best moeilijk

 2. Als hij of zij is die niet overleeft in dit fragment is het Jannie of Laura een van deze twee gaat de serie uit.

 3. wat een klote app ik kom nog steeds niet verder dan in de sportschool met het swipe van die houten balken dat niet werkt bij mij verdwijnen ze niet maar gaan juist door elkaar heen over de hele scherm zowel op mijn telefoon als tablet

 4. anja roijendijk

  ik zit nog steeds in het kantoor van nina, maar kan wel het fotoboek openen mar dan niets meer

 5. Volgens mij is t Anton

 6. Als Janine dood gaat gaat Ludo ook. En wat loopt iedereen toch steeds Laura te roepen? Als zij eruit ging kreeg ze echt wel een waardiger afscheid. En ze was met een hele groep mensen..

 7. En waar heb je die wijsheden vandaan.

 8. Je moet met de balken mee swipen, als je n horizontale balk hebt moet je dus horizontaal swipe naar de zijkant. En zo dus ook verticaal.

 9. Kimberly Lodder

  Ik ben nog steeds niet veder gekomen dan die schuifpuzzel..

 10. weet iemand de slot code met een 4kantje 3hoek een rondje en nog een figuurtje?

 11. Ik denk dat of Ludo of Janine doodgaat. En dat de ander dan zelfmoord pleegt. En Nina [ wanneer Marly met zwangerschapverlof gaat ] vertrekt voor een tijd naar t buitenland [ Naar Stefeno weer bijvoorbeeld netals in 2008 of 2009 zoiets ] . Gezien Nina er een tijd tussen uitgaat krijg ik dit idee erbij. En Laura en Maxime staan ook hoog op de de lijst. Eigenlijk alle 4 staan ze nu bij mij op nummer 1 . En dan komt Bill op nummer 2 en dan Rikki en Anton .

 12. Jongens, het is Rikki die dood gaat…

Geef een reactie