• 31 augustus 2017
  • GTSTfanclub
  • 4

GTST heeft de definitieve castfoto gepubliceerd met daarop de cast voor seizoen 28. In het GTST magazine hebben we eerder een voorlopige castfoto aangetroffen. Wat zijn de verschillen?

Maxime
Zoals ondertussen bekend is Maxime overleden tijdens de brand. Marjolein Keuning staat dus ook niet op de definitieve castfoto.

Bill
Een ander ontbrekend persoon op de foto is Bill. Het is bekend dat Bill de brand overleefd heeft en in het ziekenhuis ligt, maar zal hij dan toch overlijden aan zijn verwondingen? In de spoiler van woensdag 13 september is te lezen dat Linda en Rover op iemand wachten tijdens de begrafenis van Maxime, zou dit om Bill gaan?

Sjors
Zoals bekend was Inge Schrama ziek tijdens de fotosessie en kon ze dus niet aanwezig zijn op de shoot. Haar rol word tijdelijk vertolkt door Melissa Drost.

Felix
De rol van Felix is een tijdelijke rol. Tijdelijke rollen worden nooit meegenomen op de castfoto. Hoe lang Urvin Monte nog te zien is in de serie is niet bekend.

Zoë
Naast de ontbrekende personen is er ook een toevoeging; Het gaat hier om Zoë, vertolkt door Anouk Maas.

Bekijk en vergelijk hieronder de castfoto’s

Tijdelijke castfoto seizoen 28
definitieve castfoto seizoen 28

4 comments on “Definitieve castfoto: Vaarwel Bill en Felix?

  1. Nu Maxim weg is lijkt mij dit het perfecte moment om van Linda weer een soapbitch te maken! Terug naar haar ware aard, ’the bitch is back’! Haar karakter was toch vroeger echt zoveel leuker dan dat brave van tegenwoordig.

  2. Ik neem aan dat het haar eigen beslissing was om er mee te stoppen? Omdat ze een vast contract had bij GTST, ik denk ook niet dat Endemol de rol van maxime uit de serie zou schrijven. Maxime ga ik missen het waren een mooie 9 jaar als de nederlandse alexis.

  3. Marjolijn had geen vast contract, maar werk voor haar zelf en leent zich uit aan GTST, Aysen doet het zelfde, zo ontloop je de flexwet

Geef een reactie