• 15 augustus 2017
  • GTSTfanclub
  • 9

Ondanks het feit dat het al snel weer ontkracht werd, hadden veel fans toch de hoop dat de vier covers van het GTST Magazine gezamenlijk de nieuwe castfoto van GTST zouden tonen en daarmee het slachtoffer van de brand in Boks zouden verraden. Helaas was dit valse hoop.

Gisteren is de laatste editie van het GTST Magazine verschenen. De laatste editie toonde ons een leuke verrassing! Op de achterzijde is het laatste gedeelte van de foto te zien en wie zien we daar als verrassing voorbij komen? Niemand anders dan Anouk Maas die volgens GTST Magazine een vaste rol gaat vertolken in GTST.

Maas heeft in het verleden een hoop ervaring opgedaan in het theater, in onder andere de musical Beauty and the Beast, Flashdance, the Sound of music en is in 2014 deelneemster geweest van Expeditie Robinson.

Anouk staat op de achterzijde close met Amir en dat doet ons natuurlijk toch afvragen… Is het personage wat Maas gaat vertolken straks de nieuwe liefde van Amir? En wat betekent dat voor Sjors? In de app hebben we kunnen zien dat Sjors de brand overleeft, maar is ze dan toch stiekem het slachtoffer?

4 September begint GTST weer en weten we het zeker!

9 comments on “De cover van het GTST Magazine verraad niet het slachtoffer maar verrast ons wel!

  1. Hij bedoelt ook niet zoals toen van Martine werd gezegd dat ze er lang in zou blijven en toch na 2,5 maand weer wegging, terwijl ze eigenlijk een vaste rol had. Vaste rollen hoeven niet per se lang te blijven.

Geef een reactie