Barbara Sloesen is gevraagd om terug te keren in Goede Tijden Slechte Tijden. Dat vertelt de actrice in gesprek met weekblad Party.

Sloesen was drie maanden geleden voor het laatst te zien in de soapserie, nadat ze tweeënhalf jaar de rol van Anna Brandt heeft vertolkt. Kennelijk wordt de actrice al gemist op de set, want volgens haar is ze al gevraagd om terug te keren. “Ik heb een uitnodiging gekregen om terug te komen. Ik zeg nooit nooit. Het is echter niet iets waar ik nu mee bezig ben.”

Ze heeft echter geen spijt van haar GTST-exit. “Er is absoluut een leven na de RTL 4-soap. Ik heb daar ook geen moment aan getwijfeld.” Zo acteert ze bijvoorbeeld in de Videoland-serie Soof: Een Nieuw Begin. “Het is superfijn dat ik hiermee door kon gaan. Ik kan er als actrice namelijk een héél andere kant van mezelf laten zien.”

Het GTST-boek was uit, aldus Sloesen. “Ik had ineens zoiets van: ‘Volgens mij is dit het moment.’ Overigens is GTST een geweldige werkplek, je kunt er veel spelen. Omdat het er zo leuk is, vliegen de jaren voorbij.” Toch is alléén in een soap spelen niet genoeg voor haar. “Ik heb verschillende projecten nodig. Zowel in het theater, stemmenwerk voor tekenfilms als films en televisie.”

Bron: Mediacourant

4 comments on “Barbara Sloesen (Anna) gevraagd voor GTST-comeback

Geef een reactie