• 16 augustus 2017
 • GTSTfanclub
 • 21

Let op! Dit bericht bevat mogelijk een spoiler!

Alhoewel wij geen bevestiging kunnen krijgen over dit bericht, zijn er gisteren en vandaag bij onze redactie berichten binnengekomen die mogelijk leiden naar het slachtoffer van de brand bij Boks.

Op dit moment zijn er nog 7 mogelijke slachtoffers volgens de Meerdijk APP: Anton, Aysen, Bill, Felix, Lucas, Maxime en Rikki. Maar voor welke van deze personen zou Jef nou terugkomen naar Meerdijk?

Bronnen bevestigen ons dat er opnames zijn gemaakt van een begrafenis. Het zou hierbij gaan om de begrafenis van Maxime Sanders. Maxime zat tijdens de brand vast in haar Atelier in Boks en is tot op heden niet bevrijd in de Meerdijk APP. Daarnaast zou, rekening houdend met de personages die nog niet bevrijd zijn, Jef zeker terugkomen voor een begrafenis van Maxime.

Uiteraard hebben wij navraag gedaan bij GTST en zij bevestigen noch ontkennen dit bericht en geven aan dat er een hoop duidelijk word in de GTST Meerdijk App op 28 augustus. Een week eerder dan de uitzending, zoals eerder door ons gemeld. Wij raden dus ook zeker aan om de App goed in de gaten te houden zodat je het op 28 Augustus zeker weet!

21 comments on “Aanhoudende berichten over het Slachtoffer van de brand in Boks

 1. Wat een onzin, ik kan ook de gtstfanclub mailen dat ik heb gezien dat er een begrafenis is opgenomen. Daarnaast zijn de opnames voor deze begrafenis allang al geweest. Dus een beetje tipgever had dit allang al kunnen verklappen.

  Beetje non nieuws dit… Ik denk vooralsnog dat Bill het loodje legt.

  Kan iemand mij vertellen of je gtst al een week vooruit kan kijken??

 2. Ik denk trouwens dat JUIST Maxime degene is die vrij wordt gespeeld. Dat maak ik uit het memory spel over de make up en omdat ze om hulp roept.

 3. Denk dat jeff ook niet zo rustig reageert als maxime het is, ik denk zelf dat maxime hem juist belt en dat het of Bill is en dat jeff terugkomt om maxime te steunen of dat het Rikki is.

 4. Gerrit, dan had haar (Sjors) vervangster Melissa Drost er wel op gestaan.

  Overigens op een andere fan-site van GTST staat het volgende:

  Met behulp van Ludo Sanders en Anton Bouwhuis weten Amir, Janine, Laura, Linda, Rover en Sjors veilig de uitgang van Boks te vinden.

 5. Ik denk eigenlijk dat Lucas de brand niet overleefd en voor Lucas zijn begrafenis zou Jef ook komen en Kimberly haar vader opbelt is ook normaal als het Lucas is en Noud zit nu in Utrecht en als hij daar misschien ook nog telefoon gaat krijgen dan komt Tiffy dat ook te weten en komt misschien mee met Noud voor de begrafenis van Lucas want Tiffy kent Lucas ook van de tijd in nieuwe tijden en waarschijnlijk blijf ze dan een tijdje om meer te weten wie haar vader is en komt dan te weten dat haar vader nog leeft en dat het Anton is en dat is waarschijnlijk de reden dat Felix maar even in de reeks te zien is.

  Dat is maar wat ik denk hè En het kan ook totaal iemand anders zijn hè.

 6. Lucas is pas weer opnieuw weer in de leader opgenomen.

  Ik denk dat Felix en Bill het niet gaan overleven.
  Vooralsnog blijf ik het vreemd en verdacht vinden dat Bill toen met de nieuwe leader shots er niet in was opgenomen. Terwijl Kimberly en Lucas dat wel waren.

  Daarnaast, als Maxime het was, had Barto Braaf wat meer emoties mogen laten zien dat een heel goede vriendin is dood gegaan.

 7. Op de castfoto staan Bill en Maxime aan de zijkant, alsof ze er zo weer uitgeknipt kunnen worden. Toch hoop ik wel dat het Rikki is en ze ons gewoon op een dwaalspoor proberen te zetten voor de extra publiciteit..

 8. En ik begin meer en meer te denken dat Rikki het niet gaat overleven en ik heb gelezen dat Noud smoorverliefd word op Zoë en Rikki zit voor Noud op de cast foto en kan ook vervangen worden door Zoë die dan de plek van Rikki kan in nemen, Anton probeert Rikki nog te redden maar het is al te laat en Sjoerd voelt zich dan schuldig dat hij Rikki niet uit de brand gered heeft maar Aysen.

  Sjoerd en Aysen kunnen dan de kinderen samen opvoeden en krijgen uit eindelijk terug gevoelens voor elkaar en worden het nieuwe gezinnetje en dat is wat ik denk hè

Geef een reactie