Ondertussen komen we er via de Meerdijk App wekelijks achter wie er eigenlijk allemaal de cliffhanger overleefd hebben. Maar wat vind jij?

Er word op Twitter en Facebook druk gespeculeerd over wie er de brand niet overleeft en dus gaat verdwijnen uit Meerdijk. Maar gaat er wel iemand dood in de brand? Of gebeurt er misschien iets onverwachts in het bos?

Of misschien nog wel iets heel anders… Zit er in de lijkzak die we in beeld zien wel een bekende Meerdijker? Is het niet een manier om ons allemaal om de tuin te leiden?

We zullen het allemaal pas in September zeker weten!

Maar toch zijn we benieuwd… Wie vind jij dat er absoluut niet uit Meerdijk mag verdwijnen en waarom?

Wie moet er sowieso de cliffhanger overleven?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

15 comments on “Wie moet er sowieso de cliffhanger overleven?

 1. Goed kijken @anoniem 00.17.
  Ludo staat als laatste in het rijtje.

  and bye the way, voor mij hoeft niemand van bovenstaande uit GTST.
  Maar ik blijf helaas toch het gevoel hebben, dat Bill het niet overleefd. Het was een groot iemand en nogal fors toen die lijkzak werd dichtgeritst.

  Oeps, dit bedenk ik mij nu, het hoeft natuurlijk niet perse een bekende te zijn, er liepen zoveel mensen rond die niet tot de cast behoren. (een figurant dus). Wellicht om ons te doen geloven dat………..

  1. Ik denk niet dat er een figurant dood is. In de meerdijk app staan alleen de castleden op de foto. Een van hun overleeft het njet. Dus geen figurant

 2. Ik denk toch dat Maxime er uit gaat. Jef en Maxime waren altijd wel samen in de serie en waren heel close. En Kimberley heeft tegen haar vader dat ze slecht nieuws heeft. Familie? Ben benieuwd. Het zou ook Laura kunnen zijn. Gaat ze niet een keer met pensioen? Toch denk ik Maxime.

 3. Ludo en jannie Rik rikki aysen maxime linda Laura lucas Sam rover anton dit leuk messen
  Groetjes van Stefan van Leusden

 4. Ik heb het gevoel dat Maxime doodgaat. Eerst dacht ik Rikki, maar ik heb het gevoel dat zij de brand toch overleefd. Er viel een pilaar over haar heen. Misschien dat ze invalide ofzoiets word?

 5. Ik denk dat Lucas doodgaat. In de GTST Magazine was een hint weggegeven: Ludo=50. Het Romeinse cijfer voor 50 is de letter L, waarschijnlijk het beginletter voor degene die het niet overleeft. in de Meerdijk app ontsnapten bijna alle inwoners die de beginletter L hadden (Ludo, Laura en Linda).

Geef een reactie