De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 9 vind je hier. Vandaag krijg je de eerste hint over met wie je nu aan het spelen bent!

Je begint in de sportruimte van Boks

Hier moet je 4 dingen vinden:

  1. Bokshandschoen (Naast de boksbal)
  2. Dumbell (Rechts)
  3. Portemonnee (Rechts)
  4. Telefoon (In het midden op het bankje)

Door de vier items te vinden krijg je een rekensom, die je later moet oplossen (4-2+1×2) Druk hierna op de boksbal en speel het spelletje.

Open daarna het groene kistje wat rechts van de boksring ligt. Hier krijg je de rekensom. Het antwoord is 4.

Je krijgt een sleutel uit het kistje. Kies deze uit je rugzak en probeer de deur rechtsachter open te maken. Dit lukt niet, de deur is geblokkeerd…

Na het spelen van het spelletje is er een aanwijzing over de volgende overlevende: Herken jij de stem van de man die zo luid aan het hoesten was?

Het spel gaat woensdag weer verder. Heb jij al een idee over wie dit gaat?

 

7 comments on “Meerdijk APP Walkthrough deel 9 (Vast) (Maandag 24-07)

  1. Wat flauw zeg, in de aflevering was al te zien dat Anton naar buiten was gelopen om te bellen met een collega. Dus het was al lang duidelijk dat hij niet dood is.

  2. Waarschijnlijk is Felix geen vaste cast maar bijv. Voor een jaar. Menno heeft er ook lang ingezeten en is ook nooit officiële cast geweest, gtst heeft waarschijnlijk weer een geheime castfoto gemaakt om niet te verklappen wie er dood is

  3. Hij is ook weer naar binnen gelopen, maar dat kwam iets minder duidelijk naar voren. Ik twijfelde hier eerst ook over.

Geef een reactie