De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 8 vind je hier. Vandaag kom je er achter met wie je speelt door een paar simpele vragen te beantwoorden!

Beantwoord de vragen als volgt:

Hierna word er gevraagd wie je denkt dat je bent:

En hiermee is de vraag officieel beantwoord. Kimberly is de tweede overlevende!

Maandag gaat het spel weer verder en volgende week komen we er dus achter wie de brand nog meer overleeft!

6 comments on “Meerdijk APP Walkthrough deel 8 (Wie ben ik?) (Zondag 23-07)

  1. Ludo en Janine gaan echt niet op deze manier uit de serie. Daarvoor zijn het te grote boegbeelden.
    Als zij er ooit uitgaan, zal het veel grootser bijzonderder worden aangepakt

  2. Nou, met de huidige schrijvers ben ik daar echt niet zo zeker van. De verhaallijn met Martine hebben ze ook op een verschrikkelijke manier verprutst. En Martine is, net als Ludo en Janine, ook een boegbeeld van GTST.

  3. Ja dat is Martine zeker maar een groot verschil is dat Martine voor twee lange periodes afwezig is geweest (1994- 2003 en 2005-2017) terwijl Janine al sinds 1992 onafgebroken meespeelt en Ludo sinds 1996.

    Inge Ipenburg heeft blijkbaar aangegeven slechts voor enkele maanden terug te willen keren dus waren de schrijvers ook niet in de gelegenheid om een langdurige verhaallijn over haar te schrijven. Ik vond het ook jammer dat ze zo kort te zien was maar de verhaallijn is naar mijn mening zeker niet verprutst.

  4. Ik denk dat Bill de brand niet overleeft. Hij is een tijdelijke personage en het feit dat Jeff wordt gebeld in Frankrijk…dat moet zijn goede vriendin Maxime zijn. Hij komt terug naar Meerdijk om haar te steunen na alweer een liefde te hebben verloren.

Geef een reactie