De oplossingen voor vragen van de Meerdijk APP deel 13 vind je hier. Vandaag is de eerste hint te vinden voor de volgende overlevende!

Je begint in het kantoor van Boks. Klik hier op de laptop op tafel en vul de code in: 4190

Klik in de rechterkast op de klappers. Hier krijg je hints voor een code. Klik daarna in de rechterkast op de koffer. Vul hier de code in op deze volgorde: Driehoek, vierkant, ster, cirkel. Let op! Dit zijn alle dichte icoontjes.

Je ontvangt wat spullen. Klik daarna op het prikbord rechts. Hier vind je de eerste aanwijzing.

Pak de handschoen uit je rugtas en klik op de deur rechts.

Vandaag heb je de eerste hint ontvangen voor wie de volgende overlevende is: Op de notitie op het prikbord staat een gezegde geschreven: “Wie goed doet, goed ontmoet” Op welke Meerdijker zou dit kunnen slaan?

Het spel gaat woensdag verder!

29 comments on “Meerdijk APP Walkthrough deel 13 (Mysterie) (Maandag 31-07)

 1. Dit is Sjors denk.. Als dan, weten we dus dat Laura, Rover, Linda, Amir het ook hebben overleeft. Zij zaten in dezelfde ruimte. Lijkt me logisch dat de brandweer geen personen één voor één uit een brandend gebouw helpt…zelfs niet in een soap…

  Dan blijven Ludo, Lucas, Rikki of Aysen, Maxime, Bill, Anton en Felix nog over. Anton zijn nieuwe verhaallijn is zojuist in het magazine van start gegaan, dus die zal het ook wel overleven. Ludo verdient een waardiger afscheid. Rikki of Aysen zullen dus in de nieuwe verhaallijn belanden waarom Sjoerd eerst mogelijk Aysen redde en niet Rikki…
  Maxime zal het ook wel overleven. Bill zorgt dat zij ontkomt, maar zelf zal hij het niet redden. Felix gaat denk ook dood.

 2. Wederom een constructieve beredenering Dennis, ik zit in dezelfde denkrichting. bill of evt felix.
  Mr ja rick en bing daar kan ook nog iets mee gebeuren, ookal gaat de app daar niet over.
  Spanend!

 3. Ik denk dat maxime overlijdt want de laatste weken werdt die iets te gelukkig met bill en we hebben flashbacks gezien dus dat lijde naar een waardig afscheid en ik snap dat je denkt dat het bill of Felix gaat zijn maar waarom zou Jef naar die begrafenissen komen? Er zijn er maar een paar waar dat voor geldt en dat zijn bing, Laura, aysen, rick en maxime en misschien rikki maar die gaat niet dood denk ik.

 4. @Asawer, verklaar je nader wat bedoel je met “het bewijs is al lang gegeven”?

  Zelf geloof ik ook wel dat het Bill is die de brand niet zal overleven, maar dat is mij puur en alleen mij eigen “gedachte cq. idee”.

 5. Bill en Amir waren wel bij de castingfoto alleen Sjors niet, zij was niet aanwezig invaller had ook bij de shoot kunnen zijn of inge zelf, maar was niet het geval. Felix was ook niet bij de castingfoto.

 6. Hmmm.. Ik denk ook dat Sjors deze week ontsnapt uit Boks en je soortvan ’theorie’ over dat iedereen in dezelfde ruimte de brand ook overleefd vind ik erg slim. Toch ben ik het niet helemaal eens met je doodden.. Als je nadenkt Bartho komt terug in de soap om o.a. de begrafenis bij te wonen. Het lijkt me sterk dat er iemand dood gaat die geen tot bijna niet een band heeft met Bartho. Daarom ben ik dus bang dat Laura of Rikki overlijd. Eigenlijk mijn 2 meest gehate karakters.. ahaahaha

 7. de enige die nog op de cover van het magazine moeten verschijnen zijn Ludo, Janine, Sjors, Bing, Nina en Amir. ik weet dat de covers van het gtst magazine niks willen zeggen, maar als die 15 augustus niet op de cover staan dan is het wel duidelijk lijkt me.

 8. Niek ik denk dat omdat jeff zeker voor Maxime nr de begravenis zou komen om haar te steunen. Dat t dus Maxime is die hem belt.
  Spannend ! Jou beredenering kan ook uitkomen. Het blijft wachten, lol

 9. Jeff kent Felix helemaal niet, zou hij er dan daarvoor weer bijgehaald in de soap om naar de begrafenis te komen? Denk dat felix en Amir om die reden sowieso al afvallen

 10. Misschien een vreemde theorie, maar het kan ook zijn dat we op het verkeerde been gezet worden. Misschien komt er geen vast karakter om bij de brand, maar Rik of Bing in het bos. Voor beide zou Jef terugkomen.

 11. Waarom @Vlinder, Jef kan toch komen om Maxime te steunen? Het klopt dat Jef, Bill niet kent, maar Jef kan wel Maxime ondersteunen in haar verdriet, want wederom is een lover van Maxime overleden.

 12. Probeer er rekening mee te houden dat er meer mensen vrij gespeeld kunnen worden. We hebben nog een maandje en op dit moment zitten er nog een hoop mensen vast.

 13. Nee @Ray, GTST heeft bekend gemaakt door een mail die ze naar iemand gestuurd hebben dat er maar 1 persoon per week vrij komt, dus wat er met de rest gebeurd is nog niet bekend.

Geef een reactie