Na Job is Kimberly Sanders de tweede overlevende van de heftige brand in de cliffhanger van GTST.

Deze week zijn er in de Meerdijk APP meerdere aanwijzingen gegeven. We zetten ze nog even op een rijtje:

 1. Hmm… je hebt een haarspeld gevonden. Welke Meerdijkers dragen dit vaak in hun haar?
  Kimberly is natuurlijk heel vaak te zien met een haarspeld in haar haar, maar dat valt van meerdere Meerdijkers te zeggen.
 2. Het wachtwoord van de laptop is hartveroverend. Valt je iets op aan dit woord?
  In dit woord komt natuurlijk de naam Rover voorbij.
 3. Bovenaan de schets staat de zin ‘Together we make a family’. Bij welke Meerdijkse familie hoor jij?
  Deze hint stond ook al in het GTST Magazine en toen werd er al snel de familie Sanders genoemd. Want zeg nou zelf, welke familie is er hechter?
 4. Weet jij welke Meerdijker zijn of haar jeugd in de Verenigde Staten heeft gewoond? Iets met de Boer?
  Deze hint maakt een hoop duidelijk. Kimberly is geboren zonder dat Marcus er bij was. Na enige tijd komt zijn oude “scharrel” Cyrille de Boer haar voor een oppasmiddag bij hem langsbrengen. Hoewel hij in het begin niks moest hebben van Kimberley raakt hij toch gehecht aan haar. Zelfs zo erg dat wanneer Cyrille besluit naar Amerika te verhuizen, hij met ze mee gaat om bij Kimberly te blijven.

Met deze hints en de antwoorden erop is er dus geen twijfel meer mogelijk. Kimberly overleeft de brand. Eerder al is gemeld dat haar vriend Rover al gespot is bij opnames bij een tuincentrum voor het nieuwe seizoen. De kans is dus groot dat het stelletje het nieuwe seizoen wederom te zien zal zijn!

19 comments on “Kimberly Sanders de tweede overlevende!

 1. Ik denk
  Dat de persoon die omkomt een man is

  Bill sluit ik uit want dan zou maxime ook moeten sterven
  Lucas of Felix betwijfel
  Ik ook al zou het wel kunnen dat een van die twee sterft

  Mij lijkt Ludo voor de meest handligende want hij rende box binnen toen het dak in storte

 2. Ik den k ludo die dood is want die persoon die in de lijkzak lig is lang
  En groot of Rikki heeft de brand niet
  Overleefd of Laura

 3. Ik denk dat Bill dood gaat, zo wordt namelijk de geschiedenis met Maxime herhaald. Een geliefde van haar gaat dood Bij Ardil, de broer Aysen is dit eerder gebeurt. Daarom komt Jef ook terug om Maxime te steunen.

 4. Ik denk Bill, komt zwaargewond in het ziekenhuis te liggen, en regelt vlak voor zijn dood nog dat Maxime het huis en overblijfsel van Sanders imperium erft. Misschien nog trouwen of notaris die dat vastlegt.

 5. Het zou ook Janine kunnen zijn. Jeff kent haar goed en Kimberly belt met haar vader om te zeggen dat er iets vreselijks is gebeurd. Dat zal ze niet doen als het om Aysen of Rikki gaat denk ik.

 6. Gezien dat Kimberly Marcus belt gaat het om een Sanders! Ik denk Ludo [ Dus 11 jaar later na die kogel van Morris alsnog echt dood , en pas nog een hartaanval veroorzaakt door Martine , overleefd , nu kan de rest van de Sanders Clan Jos en Marco op een boot opsluiten ], Lucas of Maxime! Of heel misschien zelfs Janine.

 7. Nee, als Laura er ooit uit gaat krijg je denk ik echt een hele week die helemaal in teken staat van haar vertrek met flashbacks en oude familieleden terug enzo.. Tenminste, dat is wat ze na al die jaren verdiend!

 8. Als je goed had gekeken zag je ook, dat sjoerd de gene die hij had bevrijed een leer jas
  je aan had, En hij keek ook eerst nog naar Aysen to, dus ga er maar vanuit dat Rikki maar dood is. iedereen heeeft het erover

 9. Hmm, dus veel mensen denken dat Rikki dood gaat? Ik denk dat ze het zal redden, maar alle controle die ze als dieftig personage had zal verliezen door een verlamming en bedarrest. Sjoerd die erop ingesteld was haar te verliezen groeit weer toe naar Aysen die Rikki’s moederrol overneemt en dan wordt ze zwanger, moet ze het allemaal aan zien als karma.

  Sam echter. Een oervervelend kind dat veel te snel door het leven raast, zonder genoeg rekening te houden en door de dood van haar vriendje, een nieuwe weg ambieert als een empathische fotografiestudent. De foto’s die ze gedurende dit seizoen maakte naar aanloop van haar studie intake zullen denk ik de laatste zijn en een cadeautje voor haar familie die ‘weten dat ze weer bij haar krullebol is’

  Haar vader Bill, raakt verbrand aan zijn gezicht, nadat Maxime net een portret van zijn gezicht wilde maken (cliffhanger scene). Hij blijft sterk voor sam, maar heeft het moeilijk. Ook maxime die in dit drama ontdekt moeilijk te kunnen wennen aan zijn gezicht en zich een buitenstaander voelt binnen de diepte waarmee hij dit met exvrouw en zoon doormaakt. Verder zou ik het nog niet weten..

 10. @empire
  Nu ik er bij nadenk zou je best gelijk kunnen hebben. Iedereen die gekeken heeft weet hoe hatelijk Rikki’s personage zich gemanifesteerd heeft en verwacht/hoopt misschien zelfs haar dood. Maar levenslang is in haar geval nog veel erger, want dan zal ze het verloop met leden ogen aan moeten zien en hopelijk zo’n grote ontwikkeling doormaken dat men op termijn weer sympathie voor haar krijgt. Soaptempo! Want haar rol is nog lang niet uitgespeeld.

  Wat betreft Sam en haar vader weet ik niet of het nou ver gezocht is of dat je gelijk zou kunnen hebben. Sam heeft idd snelle ontwikkelingen door gemaakt sinds ’15 en de foto’s die ze de laatste tijd maakte bieden genoeg sentimentele flashbacks plus inderdaad dat vriendje..
  Bill zou verbrand kunnen zijn, maar ik denk dat hij het er vooral moeilijker mee zal hebben dan Maxime..

Geef een reactie