Dankzij de tips in de GTST Meerdijk App is het voor veel fans al duidelijk: Job overleeft de brand in Boks!

Veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven.” Dat was de rebus van het eerste deel van de Meerdijk APP. Op dat moment zijn al veel fans overtuigd van het feit dat het wel om Job moet gaan. Job heeft zichzelf nog weleens goedgelovig bewezen.

Laos
In het derde deel van de Meerdijk App krijg je na de kleurcombinatie “rood, wit, blauw” de volgende vlag te zien:

Dit is de vlag van Laos, waar Job een tijd een heftige relatie heeft gehad met een Nederlands meisje, zo vertelde hij Rik bij terugkomst in de serie. Later bleek dit Nederlandse meisje Anna Brandt te zijn. De combinatie van deze aanwijzingen zijn genoeg om tot deze conclusie te komen en hiermee is dus het eerste antwoord gegeven op de vraag wie de heftige brand in Boks overleeft.

 

5 comments on “Job overleeft de cliffhanger

  1. Onze mannen trekker blijft erin hoop ik,hij heb aantrekkingskracht op de vrouwen.Wie weet kom ik je nog eens tegen,kan ik je de auto sleutel terug geven

  2. Ik had t vewacht dat hij t zou overleven. Hij is ongezien naar buiten gekomen. Rikki zag m niet meer toen ze hem ging zoeken. Daarna ging t mis zoals we konden zien.

Geef een reactie