Anderhalf jaar na zijn afscheid keert Bartho Braat terug in GTST. De Telegraaf meldt dat de 66-jarige Bartho komende week voor het eerst weer te zien is in de soapserie.

Personage Jef Alberts verhuisde in januari 2016 naar Frankrijk, maar wordt nu gebeld vanwege een vervelende reden. Hij moet vanwege een begrafenis terug naar Nederland.​

Bartho was ruim 25 jaar te zien in GTST. Hij wilde na zijn afscheid graag ‘nieuwe dingen’ gaan doen, vertelde hij begin 2016 aan tafel bij RTL Late Night. Toch maakt hij nu een comeback in Meerdijk en is Jef Alberts ook na de zomer weer te zien. Het is niet duidelijk of het om een tijdelijke terugkeer gaat.

GTST sluit aanstaande vrijdag af met de zomercliffhanger en keert op maandag 4 september terug op RTL 4.

Bron: ANP

9 comments on “Jef terug in Meerdijk!

 1. Ik las het net op de Prive website. Ben benieuwd of dit ook weer veel bombarie is voor een comeback van anderhalve dag. Net als toen met Wiet en Jack.

 2. Klopt toen schreef men ook dat ze terugkeerden. Maar ze hadden maar paar minuten scenes met Sjors en Martine. Daarna voorgoed uit beeld. En Jef was inderdaad als de Sint en daarna nog even als zichzelf. Hij had met Janine nog gesprek over Lucas en z’n hiv.

 3. ik denk dat de hele groep van de bijeenkomst er uit komt…volgens mij had sjoerd aysen dus dan ligt rikki nog binnen, verder zitten bill+maxime en felix+lucas in de problemen..voor bill of felix komt jeff niet terug…dus lucas rikki of maxime is dood…(ik ga er vanuit dat bing jos heeft neergeslagen en met rik is weggekomen)

 4. @Mika Of Job, Sam, Anton of Kimberly! Die hebben we na het uitbreken van de brand niet meer gezien. Job was gaan sporten, Anton ging naar buiten om te bellen en liep daarna (zoals het eruitzag) weer naar binnen en Sam en Kimberly liepen tegelijkertijd het zaaltje uit om naar de wc te gaan & Lucas te zoeken. Toen de brand uitbrak waren Anton, Kimberly en Sam alle 3 nog niet terug in het zaaltje. Dus zij lopen ergens rond, en we weten niet of zij makkelijk kunnen ontsnappen of juist compleet ingesloten zitten.

  Het lijkt ij inderdaad sterk dat Jef terug zou komen voor Felix, maar voor Bill denk ik wel. Hij zegt iets in de richting van: natuurlijk, ik kom zo snel mogelijk. Dat zou je ook goed kunnen opvatten alsof hij naar iemand toe gaat om hem/haar te steunen. En aangezien Jef en Maxime goede vrienden zijn, denk ik dat Jef echt wel terug zou komen om haar te steunen.

 5. @Eva,
  Jeff kan natuurlijk ook terugkomen om Lucas te ondersteunen, mocht Felix het niet gered hebben.
  Dus om de dezelfde reden als Jeff terugkomt om Maxime te steunen als er iets met Bill gebeurd.

  Bovendien heeft Jeff vele goede contacten en vrienden in Meerdijk, dus om mensen te ondersteunen in hun verdriet, zijn er genoeg te bedenken.

  Maar ik blijf er bij, Jeff reageerde mij te lauw en te emotieloos, als het om Laura of Maxime zou gaan.

Geef een reactie