Nog even en het is zover: de nieuwe Meerdijk app gaat online.

In de App moet je meerdere puzzels oplossen om zo het antwoord te vinden op de brandende vraag: wie overleeft de cliffhanger niet?

In de reacties hieronder kan je hulp aan elkaar vragen en de antwoorden met elkaar delen!

Succes allemaal!

147 comments on “Help elkaar door de Meerdijk app heen!

  1. kan iemand mij helpen hoe ik de trap af kom de handdoek zit al in mijn tas en als ik er op druk gebeurt er niets ik kom niet verder dus.

 1. Kan iemand alsjeblieft zeggen wie er dood gaat . Iedereen denkt rikki maar rikki is bij de castfoto voor het nieuwe seizoen er weer bij . En wat gebeurt er met Sjors . En wie wordt er begraven

  1. @Iemand,
   laat je niet gek maken. Er is nog helemaal niets bekend over wie er dood is. Dus @Asawer weet dat ook niet en roept maar wat om reacties uit te lokken. Dus verder niet op reageren beste @Iemand.

 2. Als Ludo dood zou gaan dan zou Janine ook dood gaan. Wat ze hebben ooit gezegd als een weg gaat gaan ze samen weg. En is maar een dood gegaan. Dus hun gaan niet dood. Ik denk zelf dat Aysen dood gaat. Want Aysen heeft alleen nog haar baan. Verder heeft ze geen familie in Meerdijk en ook geen Vriendje. Ze heeft alleen nog haar baan. Dus niemand zo haar heel erg missen. En Rikki heeft nog heel veel in Meerdijk zoals haar 2 kinderen Bram en Teddy, haar broer Job en haar vader Rik, en ze heeft een weer verkering met Sjoerd en ze heeft met Sjoerd een huis gekocht.

 3. Het is Laura. Denk dat ze ermee gaat stoppen. Zoveel jaar in de serie en haar rol is niet meer echt een rol te noemen. Zou het wel zielig vinden voor Noud

 4. Er worden vier uitgaves van het magazine gegeven. Op elk deel staat een groepje acteurs. Leg ze na alle uitgaves alle vier naast elkaar en je heb de cast voor seizoen 28. Een of twee zullen niet op de cover verschijnen en zijn er dus uit gegeschreven.

 5. Of Rikki die eindelijk haar eigen familietje heeft met Bram, Teddy en Sjoerd. Of Laura welke de moeder is van de serie en haar familie is geworden 😛 haha lastig

 6. Huis gehuurd niet gekocht. Ik denk nog steeds Rikki . Als persoon lang is denk ik dan misschien Maxime , Bill of zelfs Job. Hem zie je namelijk opeens niet meer in beeld. Of heel misschien Lucas of Ludo.

 7. Jeff reageert niet meteen emotioneel. Ik denk dus niet dat het Laura of Maxime is. Maar wat zei hij nou: “Rikki, leuk dat je belt???” Of… wat had ik moeten verstaan??

 8. het is de bedoeling in het spel dat je vanaf maandag kan spelen,dat je bij elke meerdijker die nog in boks zit een uitweg moet zoeken als dat je lukt wordt het fototje van de desbetreffende meerdijker in kleur getoond, dus je moet ervoor zorgen dat alle meerdijkers een uitweg vinden.

 9. Beste GTST Fans. Ik zou bijna zeggen koop het GTST Magazine (alle 4).
  Op elke cover staan castleden. Als alle 4 magazines verschenen zijn is ook de cast foto voor komend nieuwe seizoen bekend.

  LET OP SPOILER:
  Op de 1ste cover, staan Aysen, Rikki, Job, Rik en Sjoerd. Dus 1 mysterie is ………………! 😉

 10. ik zelf hoop dat rikki dood gaat maar ik denk dat er meerdere doden zullen vallen zelfs wel van elke familie zo heeft het gevolgen voor iedere meerdijker dat werd ook gezegd de gevolgen na de clif zijn voor alle meerdijkers !

 11. Dit is toch wel de spannendste cliffhanger sinds Mike te pletter viel in 2013. Ik denk dat Bill overlijdt, maar hoop het niet.

 12. De magazine covers zijn niet de officiële castfoto, bij die fotoshoot hadden ze andere kleding aan en anders hadden ze de app niet hoeven doen… Je had de afgelopen weken alleen maar bij de studio hoeven te gaan staan om te zien wie er niet meer verscheen

 13. Beste iedereen
  Julie oordelen te vroeg
  Na de zoomer vakantie
  Gaan we het zien en bing en rik
  Waaren in het bos.

 14. together make a family zeggen ze idd dus ik zou eerder zeggen dat rikki eruit gaat omdat ze pas een gezinnetje waren, en dat aysen nu met sjoerd de kids gaat opvoeden.

 15. @Anoniem op 8 juli 15.16u , Lees dit maar eens.
  En natuurlijk allen die het ook nog niet weten of ontkennen.

  Bron: RTLnieuws site.
  Vier covers GTST Magazine showen cast nieuwe seizoen.
  Dit artikel INCL. filmpje over de onthulling van het GTST Magazine.

  Let vooral op : vanaf de 2de minuut en 57sec. van het filmpje daar wordt dan uitgelegd dat de 4 covers samen de uiteindelijke cast foto vormen.

  Ik kan de link hier niet plaatsen, want dan wordt deze reactie niet geplaatst.
  Dus zoek via Google en voer de zin in : Vier covers GTST Magazine showen cast nieuwe seizoen.
  En hoppa kijken maar en vooral GOED luisteren. 😉

 16. Rohan heeft gezegd op Twitter als je de covers alle 4 naast elkaar legt heb je de hele cast ook diegene die gaat stoppen met GTST.

  Dus gewoon de gtst meerdijk app gaan spelen dan weet je wie het overleefd.

 17. beter kijken, je zag nina opgelucht kijken toen ludo box uitkwam met iemand in zijn armen en zal ongetwijfeld janine zijn..

 18. Er is pas geleden een nieuw intro gekomen.. alle nieuwe acteur zoals bill en Kimberly staan hierop… de nieuwe acteur die ontbreekt in de nieuwe intro is Felix.. misschien is dit ook nog een mogelijkheid…

 19. Verhaal technisch zou het interresant zijn on rikki en aysen allebei te laten leve omdat sjoerd zeer waarscheinlijk aysen red en niet rikki.
  Daarom denk ik ook dat ze allebei in leven blijven waardoor sjoerd weer voor dilemma’s komt te staan (of niet durft te zeggen dat hij moest kiezen )

 20. Heel veel hebben het over die gtst tijdschriften dat daar op de cover van elk deel een stuk van de nieuwe cast op staat maar dat is niet zo dat is terug gedraait

 21. Bij de kledingrekken en op het tafelblad vind je ook 2 cijfers.
  Mocht iemand niet uit de rebus komen en graag het antwoord willen.. (ik ben al klaar) dan plaats ik het antwoord.

 22. Geen een je moet ergens in het kledingrek tikken voor een rebus en als je die oplost krijg je een koevoet die is voor de deur

 23. Nee, een van de schrijvers zei dat dit niet het geval is. Anders zou het wel heel voorspelbaar zijn, en hadden we de app ook niet nodig. Hij zei dat als je de nummers naast elkaar legt, je dan de hele cast zou moeten hebben. Betekent niet dat degene die dood is daar niet op zou staan..

 24. Als je de cijfers hebt moet je op de kast naast de deur klikken, daar staat een kistje ofzo en daar moet je die cijfers invoeren: 963

 25. Wat een vaag spel.. Ik ga de hele ruimte door, tik overal op, maar er gebeurt niks… Alleen die 3 cijfers krijg ik tevoorschijn

 26. Als er iemand van de vaste cast eruit zou gaan, een tijdje geleden is de intro aangepast wat opmerkelijk is dat Aysen, Maxime, Rikki & Sjoerd, Ludo en Janine geen nieuwe beelden/foto gekregen hebben en dat deze die in de intro van 2014 is zou dat een hint kunnen zijn ?

 27. Over de acteurs die op de covers staan -> Welke acteurs in het blad staan, staan ook op de cover. Dit vertelde Everon, in het filmpje van Gangmakers.

 28. De eerste aanwijzing in de gtst meerdijk app is veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven.
  Weet iemand wat dat betekent

 29. Die spreekwoord betekend dit veel beloven en weinig geven, doet de zotten in vreugde leven. (=veel mensen zijn al blij met een belofte en geloven alles) ik denk dat dit om job gaat want job is heel erg beïnvloed baar

 30. Domme vraag maar ik tik de rebus aan dan zie ik al die plaatjes van de rebus maar dan kan ik nergens het antwoord invoeren. Als er staat scroll voor meer dan kan ik niet verder scrollen…..

 31. dat probleem had ik ook maar heb toen paar x de app op nieuw gestart en paar keer op je scherm overal getikt en plots kwam het vlak te voor schijn

 32. Ik denk dat de rebus over naud gaat maar ik weet het niet zeker want hij was niet bij de brand en anders misschien rikkie want rikkie heeft ook Tijs vertrouwd

 33. Zou het kunnen dat de hint ook bij de reclame zit zag net de reclame bij wie doet de afwas en daarbij was te zien dat je de app kon spelen. En nu zei Jef ik kom zo snel mogelijk heeft hij in de laatste aflevering niet gezegd geloof ik. Dus denk dat we Aysen sowieso uit kunnen sluiten anders komt hij niet zo snel mogelijk.dus denk rikki job Maxime of Bill

 34. Nou hij kent Aysen nu wel goed en voor Bill zou hij niet zo snel komen die kent hij niet , wel om Maxime te steunen maar Maxime heeft genoeg mensen om zich heen. Maar Aysen is zoiezo niet dood. Want zij is al in de ambulance gebracht en de lijkzak wordt in Boks gesloten. Dus ik denk inderdaad Rikki , Maxime , misschien Job , Laura of misschien zelfs Ludo. Vooral om Janine te steunen. Hij kent Janine ook al meer dan 23 jaar. De kans dat t Ludo zou kunnen zijn is bij mij iets gestegen.

 35. App was makkelijk vandaag. Zou ook willen zeggen probeer het eerst zelf op te lossen voordat je om hulp gaat vragen hier.

 36. Die moet je zelf ontcijferen. Door met alle cijfers een beetje te puzzelen. Was iets van met een 4 een 3 een 8 en een 5 even daar mee stoeien

 37. 10 t/m 17 juli
  Maandag: Ga naar de kledingruimte van Boks en verzamel de notities.
  1. Propje papier met nummer 3.
  2. Kledinglabel tussen het kledingrek met nummer 9.
  3. Tafelblad met ingekerfd nummer 6.

  Kraak het slot van het kistje (in de kast) met de code: 963.

  Klik op de sleutel in de rugzak en vervolgens op het slot van de deur. De deur kan niet geopend worden. Klik op het kledingrek en los de rebus op. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven. Selecteer de koevoet om de deur te openen.

  Woensdag: Ga naar de kleedruimte van Boks. Klik rechts van de kleedkamer en ontgrendel de telefoon met de code 3754.

  Zoek vervolgens zes items in de kleedkamer.
  1. Sporttas op de grond
  2. Sporttas aan de linker kapstok
  3. Sporttas op de middelste bank (in deze tas zit een bidon met water)
  4. Handdoek in de kast
  5. Sporttas op de linker bank
  6. Sporttas aan de middelste kapstok

  Ik hoop dat jullie er wat aan hebben xxxx <3

 38. Robert gaat m niet bellen. Die weet niks wat er zich thuis in Meerdijk afspeelt. Die is toch bij hem in Frankrijk? Het is uit tussen hem en Maxime en ze beheren toch beiden de wijnboerderij?

 39. Ik snap niks van de opdrachten van vandaag. Ik heb de memory al gedaan en de kleuren rood, wit en blauw gevonden. Wat moet ik nu doen?

 40. Ik heb al de drie de kleuren gevonden maar als ik ze invoer zegt die dat het niet klopt ik heb het op alle manieren al geprobeerd want de kleuren combinatie is toch rood,wit,blauw

 41. De vlag die je te zien krijgt is van Laos. Job heeft dit land bezocht en hier een tijdje gewoont met Anna. Anna is uit de serie dus verwijst deze aanwijzing naar Job. Ik denk dat hij het dus overleeft.

 42. wie weet hoe je de trap af kunt komen naar beneden in boks heb tigtug keren op de handdoek en en het flesje gedrukt maar niks werkt

 43. ik kom ook niet bij de trap, heel irritant , hoe kom je bij de trap, de handdoek zit al in mijn rugzak, maar kom niet verder

 44. Woensdag was aan het einde te zien oo het zwarte beeld het word help en je zou vandaag er achter komen wie er beneden om hulp riep maar de is Niemand te zien die
  Om hulp riep best vreemd alleen dat je vandaag duidelijk kon weten dat joh uit de brand ontsnapt

 45. Als je op fe handdoek hebt geklikt, ga je weg uit de rugzak en dan de trapleuning aanraken. Dan loop je vanzelf naar beneden

 46. je moet de handdoek uit je rugzak selecteren, dit doe je door de rugzak te openen en vervolgens op de handdoek te klikken. als het goed is heb je nu de handdoek in je hand en kun je op de trapleuning klikken. hopelijk heb je iets aan mijn tip! succes met spelen!

 47. 10 t/m 17 juli
  Maandag: Ga naar de kledingruimte van Boks en verzamel de notities.
  1. Propje papier met nummer 3.
  2. Kledinglabel tussen het kledingrek met nummer 9.
  3. Tafelblad met ingekerfd nummer 6.

  Kraak het slot van het kistje (in de kast) met de code: 963.

  Klik op de sleutel in de rugzak en vervolgens op het slot van de deur. De deur kan niet geopend worden. Klik op het kledingrek en los de rebus op. Veel beloven en weinig geven doet de zotten in vreugde leven. Selecteer de koevoet om de deur te openen.

  Woensdag: Ga naar de kleedruimte van Boks. Klik rechts van de kleedkamer en ontgrendel de telefoon met de code 3754.

  Zoek vervolgens zes items in de kleedkamer.
  1. Sporttas op de grond
  2. Sporttas aan de linker kapstok
  3. Sporttas op de middelste bank (in deze tas zit een bidon met water)
  4. Handdoek in de kast
  5. Sporttas op de linker bank
  6. Sporttas aan de middelste kapstok

  Vrijdag: Ga naar het café van Boks en selecteer de handdoek om de trapleuning aan te kunnen raken. Ga vervolgens naar de begane grond om memory te spelen. Klik op de tafel achter de bank om de sleutel te vinden. Klik daarna op de groene stoel bij de bank. Voer de drie kleuren in: rood, wit en blauw. Open tot slot de deur met de gevonden sleutel.

  Zondag: Ga naar Boks en beantwoord de vragen. De juiste antwoorden zijn:
  1. A. Man
  2. B. Je kunt mensen niet aan het lijntje houden door hun voortdurend iets te beloven en de belofte nooit daadwerkelijk in te lossen.
  3. C. Laos

  Vul tot slot de juiste naam in: Job.

  Ik hoop dat jullie er wat aan hadden be antwoord het dan miss kan ik het vaker dan doen

 48. Ik dacht aan Kimberly? Eerst dacht ik aan Maxime door dat woord hartveroverend maar zou ook Kimberly kunnen zijn omdat Rover in dat woord zit. hartveROVERend

 49. @Gewoon, volgens mij kun je de app. alleen maar spelen op een mobiele telefoon (Smart – cq. iPhone).

  Ik heb het ook al eens geprobeerd de app. te downloaden op m’n laptop, maar tot op heden is dat niet gelukt.
  Ik heb wel een vermoeden waaraan dat ligt, maar dat blijft een vermoeden. En vermoedens spreek ik hier maar niet uit.

 50. Ik weet zeker dat het Ludo niet is want Ludo had niks met Jeffrey dus ik verwacht niet dat Jeffrey naar die begrafenis gaat

 51. Nou als het Ludo is zou Jef wel voor Janine komen om haar te steunen. Met Janine zat Jef wel op goede voet. En het zegt niks dat Laura op de castfoto staat. Alle potentiële doden staan op de nieuwe castfoto. Dus ook degene die de serie echt gaat verlaten was bij de cast fotoshoot aanwezig.

 52. de app wordt met de dag slechter ik moet houtenbalken swipen om de deur te openen heel dat swipen werkt niet heeft er andere spelers er ook last van?

 53. wat een klote app ben er mee gestopt het app werkt echt niet 24 seconde voor dat hout ik krijg niet eens 1 blok weg is echt niet leuk meer

Geef een reactie