Ook dit jaar zal er direct na de cliffhanger een nieuwe zomergame in de GTST Meerdijk app starten met natuurlijk als uitkomst het antwoord op de vraag: Hoe loopt de cliffhanger af.

Wekelijks op maandag, woensdag, vrijdag en zondag kunnen de spelers van de app uitzoeken hoe het verder gaat met de inwoners van Meerdijk. Dit voor een periode van 8 weken. Als je het spel goed speelt en de juiste antwoorden geeft, weet je een week voor de start van het nieuwe seizoen al hoe de cliffhanger af loopt.

Anders dan andere jaren zijn de aanwijzingen dit jaar niet alleen in de app, maar ook op de social media kanalen van GTST en in het GTST Magazine te vinden. Maar niet getreurd, ook dit jaar zullen wij (en waarschijnlijk ook onze bezoekers) je helpen met de antwoorden om zo ook verder te kunnen komen!

De zomergame start direct na de afloop van de cliffhanger op vrijdag 7 juli. Heb je de app nog niet? Installeer hem dan snel zodat je direct van start kunt aanstaande vrijdag!

Klik hier om de app voor je iPhone of iPad te downloaden
Klik hier om de app voor je Android telefoon of tablet te downloaden

8 comments on “Een week eerder weten hoe de cliffhanger afloopt: GTST Meerdijk App

  1. Rikki gaat dood, Maxime’s keuze om zo snel met Bill te trouwen, wordt op de proef gesteld als hij verbrand raakt aan gezicht/lichaam en hij een revalidatietraject tegemoet gaat die langer duurt dan ze elkaar kennen. Ludo, rik of de beer heeft nog een kind in het studentenhuis van Amy zitten. De beer komt weg met zijn daad om de koning te kunnen runnen en jeff blijft of gaat pas weg als de koning weer in goede handen is. Door de brand breken lucas en zn vriend hun benen, zodat die dansverhaallijn eindelijk kan kappen. Rik verhard door de dood van zijn dochter, job heeft de relativerende woorden van anna harder nodig dan ooit nu hij zich een machteloose failure voelt..

Geef een reactie