Ondanks ons eerdere bericht moeten we helaas teleurstellen… 

Een fan wees ons op de volgende Tweet van Rohan Gottschalk, creative producer van GTST. In de antwoorden is te lezen dat de eerdere berichtgeving niet klopte… De cast van GTST is wel te zien, maar niet de cast van het nieuwe seizoen.

 

 
Op de vraag “Dus je kunt er niet uit opmaken wie het niet heeft overleeft” antwoord Gottschalk met “Nee. Wel als je de Meerdijk app speelt.”

We zullen dus helaas verder moeten zoeken!

3 comments on “Cast op covers GTST Magazine toch geen aanwijzing

  1. Bij GTST/RTL weten ze ook niet wat ze willen. Eerst verkondigd Gottschalk (het hem zelf op de TV horen zeggen) van wel en dan weer niet. Ik denk dat men geschrokken is van alle reacties of ze zijn door de producent teruggefloten.
    Want de producent wilt natuurlijk niet dat e.a. vroeg duidelijk wordt. Waarschijnlijk met het risico dat er weinig de app. gespeeld wordt, want deze app. genereert veel inkomsten voor GTST/RTL&producent. Meer als met de magazines.

    Die de app. spelen weten wie er uit gaat en er in blijft 1 week voor aanvang van het nieuwe seizoen. In de laatste editie nr. 4 van het magazine staat de castfoto, deze verschijnt eind augustus, dus beiden (lezers en spelers) weten het dus vrijwel gelijktijdig.

Geef een reactie