Wil jij een gesigneerd exemplaar winnen van GTST Magazine? Wij mogen er eentje weggeven!

Speciaal voor de volgers van GTST Fanclub mogen wij een gesigneerd exemplaar van het GTST Magazine weggeven!

Wat moet doen om kans te maken op het gesigneerde exemplaar?

• Neem een abonnement op GTST Magazine via deze link
  • Schrijf hieronder in een reactie als je een abonnement hebt genomen, bijvoorbeeld met de tekst ‘Ik heb het GTST Magazine afgesloten’.  Vul bij je reactie wel hetzelfde email adres in als bij je abonnement (je email is niet zichtbaar op de site)

Wanneer je dit gedaan hebt, maak je automatisch kans op het gesigneerde exemplaar.

De actie loopt tot en met 26 juni 2017. Daarna zal de winnaar bekend gemaakt worden!

Succes!

1. Gabriella van Berk

Ik heb het GTST Magazine afgesloten

2. “Ik heb het gtst magazine afgesloten’

3. p m r ten caten

‘Ik heb het GTST Magazine afgesloten13 juni

4. Ik heb het gtst magazine afgesloten als cadeau voor mijn dochter

5. Ik heb het gtst magazine afgesloten

6. ik heb al een abonnement op het gtst magazine afgesloten

7. Zeker weten het maggazine abbonement afgesloten zo toch geen 8 weken zonder gtst

8. Ik heb een gtst abonnement genomen

9. Ik heb een gtst abonnement afgesloten

10. Ik heb het GTST Magazine afgesloten en kan niet wachten tot hij binnenkomt!!!

11. Ik heb een GTST magazine abonnement genomen al twee maand geleden

12. ook ik heb het gtst magazine abonnement al geruime tijd terug afgesloten

13. Patricia Schouten-van Leur

‘Ik heb het GTST Magazine afgesloten’, al een tijdje geleden. Kan niet wachten tot hij uit komt.

14. ‘Ik heb het GTST Magazine afgesloten’.

15. Ik heb al een tijdje terug het GTST abonnement afgesloten kan niet wachten

16. Ik heb het GTST Magazine afgesloten

17. Ik heb GTST magazine afgesloten kan Niet wachten tot hij uitkomt

18. Ik heb een GIST Magazine afgesloten

19. Gelijk afgesloten natuurlijk, kan niet wachten GTST

20. Lotte Lammers

Ik heb het GTST magazine afgesloten! Ben zo benieuwd, heb nu al zin om het te lezen! Kan niet wachten.

21. ‘Ik heb het GTST Magazine afgesloten’.

22. Zoals iedereen hier, heb ik ook het abonnement afgesloten ( heb ik wel al een tijdje terug gedaan)

23. Ik heb het GTST Magazine afgesloten.

24. Heb zojuist het mini-abbonnement van 4 exemplaren op het GTST Magazine afgesloten.

25. Ja ik heb ook het abonnement afgesloten, hoop dat ik hem gesigneerd krijg als trouwe fan!

26. Ik heb een abbonnement genomen alleen ik heb nog geen bevestiging ontvangen, hebben jullie wel een bevestiging gekregen of moet ik gewoon geduld hebben

27. Ik heb een abonnement genomen op het gtst magazine

28. Beetje late reactie. … de actie is al voorbij. .. en helaas heb ik niet gewonnen!…

Heb hem binnen gehad zonder handtekening 🙁