Maandag 3 juli 2017
Iedereen reageert enthousiast als Maxime met geweldig nieuws komt. Iedereen behalve Ludo. Sjors en Amir moeten bijspringen als Bing een probleem heeft. Sjoerd verrast Rikki met een illegale actie.

Dinsdag 4 juli 2017
Sam moet een toelatingstest voor de academie doen. Kimberly heeft een plannetje voor een stoute middag, maar dan moet Rover wel komen opdagen. Jos weet Job en Rikki voor zich te winnen.

Woensdag 5 juli 2017
Rik heeft niet door dat Jos een spelletje met hem speelt. Na een actie van Kimberly is het crisis tussen haar en Rover. Aysen wordt gewaarschuwd door haar collega: ze is echt verkeerd bezig.

Donderdag 6 juli 2017
Nina krijgt meerdere mysterieuze verrassingsenveloppen: waar leid dit naartoe? Maxime realiseert zich dat haar toekomstplannen beïnvloed worden door haar broer. Ze vind dit eigenlijk absurd.

Vrijdag 7 juli 2017 (Cliffhanger)
Boks is overvol: zo hebben Maxime en Bill een romantisch avondje in haar atelier en Rikki en Sjoerd eten met hun kids. Niemand weet van de wraakplannen van Jos als Aysen ook Boks binnenstapt…

20 comments on “Spoilers 3 tot en met 7 juli 2017 (Cliffhanger)

  1. Ik voel een cliffhanger a la seizoen 8 (1997-1998) en seizoen 21 (2010-2011) aankomen. Jos/ Marco wil een pistool oid legen op Aysen maar dan vallen er andere slachtoffers. Of ze gijzelen iedereen in Boks, zoiets.

  2. Bill komt om tijdens de cliffhanger door de actie van De Beer. Ayson wordt daarna ontslagen als politieagente omdat ze haar eigen plan trok. Maxime komt erachter dat Rik een hand boven het hoofd hield van Jos, en gaat op wraak uit.

    Zo zal het gaan :).

  3. Ik hoop niet dat er weer een lover van Maxime omkomt, dat zou wel erg snel na Ardil zijn. Kimberley is trouwens echt een zinloos karakter. Het is een Sanders, daar kunnen ze toch veel meer mee?

  4. Ik wil heel graag ayson willen ontmoeten omdat zij een mooie vrouw is ,groetjes van diana ,ik ben ook een fan van rik en jop

  5. Een castfoto zegt niks, dat heb je gezien met miro kloosterman en Barbara Sloesen die gingen ook weg tijdens dit lopend seizoen

  6. ik denk niet dat het aysen is die dood gaat. want dan zou het betekenen dat nuran ook terug zou moeten komen voor haar begrafenis, en aangezien aysen geen familie heeft in meerdijk zou je zeggen dat ze begraven wordt in het geboorteland. en dan zal de begrafenis niet zo snel zijn denk ik.

Geef een reactie