Maandag 26 juni 2017
Nina weet hoe gevaarlijk Jos is en is het niet eens met de manier waarop Bing de confrontatie met Jos zoekt. Rik doet een poging om Marco’s vertrouwen de winnen, hij zoekt bewijzen tegen. Maxime wordt een huis uitgezet, maar ook liefdevol opgevangen.

Dinsdag 27 juni 2017
Een keiharde actie van Marco gooit al Riks plannen in de war. Rik moet aan de bak om de politie erbuiten te houden. Maxime heeft het moeilijk als Ludo afgeeft op Bill en doet Ludo een bekentenis. Kimberly verwijt Rover dat hij zich meer bezighoudt met zijn vader, dan met de vluchtelingen.

Woensdag 28 juni 2017
Maxime heeft een fantastisch nieuwtje voor Nina. Rover weet door Amir te ontkomen aan de agressie van Jos. Rikki ontdekt haar droomhuis. Sjoerd belooft haar dat hij alles op alles zal zetten om die droom waar te maken. Bij Noud moet hij echter de eerste tegenvaller incasseren.

Donderdag 29 juni 2017
Sjors begeeft zich op vijandig terrein. Sjoerd probeert een goede indruk te maken op Laura, omdat hij bij haar een toekomst ziet. Kimberly snapt er niets van dat Noud Becky nog niet heeft afgezworen. Als ze hem toch probeert te helpen, wijst hij haar methode af.

Vrijdag 30 juni 2017
Rik sluit zich bij Jos en Marco aan als zij een klusje voorbereiden. Marco komt echter met een verrassende vraag bij Rik. Aysen vindt dat Rik zich met zijn actie onnodig in gevaar brengt. Ze heeft gelijk. Sjors heeft met Amir te doen, als blijkt dat hij heimwee heeft. 

13 comments on “Spoilers 26 tot en met 30 juni 2017

   1. Sorry hierover het is mijn schuld dat ik de pagina van Wikipedia toendertijd heb veranderd in 30-06 in plaats van 07-07 daarom zijn mensen nu boos dat er verwarring is gekomen alle kills en dames maak je geen zorgen om Wikipedia of GTST het komt helemaal goed. Ik denk dat jullie denken WTF of OMG maar het is niet anders dus skeer.

 1. Is er eigenĺijķ al ïets meer bekend over de aankomende zomercliff?
  Ben zeer benieuwd naar de info die RTL hieroveŕ kwijt wil..

 2. Zal wel met die loser verhaallijn van rik te makwn hebben. Elke keer die criminelen shit. Toen Hein ook al en nu dit gezeik.

 3. Vind t juist tof dat Rik nu steeds te maken krijgt met figuren die hij heeft ontmoet in de gevangenis. Zorgt voor spannende pittige verhaallijnen en maakt van Rik ook een wat leuker personage. Beter dan dat gejank om familie drama’s, verliefdheid etc

 4. Ik vind die verhaallijn van rik met die crimineel wel leuk en spannend. Vroeger had je ook wel is van die hele foute gemene personages zoals bijvoorbeeld Tony Fuentes en Nick Sanders of die nepzoon van Jef. Dat soort type karakter heeft de serie soms gewoon nodig , dat maakt het allleen maar spannender.

 5. @Nick,

  Maak je niet zo druk, wie gelooft en vertrouwt überhaupt de site Wikipedia? Ik in ieder geval niet.

  Want sorry dat ik het zeg, iedere zot kan daar wijziging die terecht, onterecht, juist of onjuist zijn aanbrengen/toevoegen.
  Dus een zeer onbetrouwbare site.

 6. Tom, die zullen waarschijnlijk vandaag 20 juni komen.

  Vandaag komt de 2 wekelijkse TV gids beschikbaar en daar staan ook de spoilers van 3 juli t/m 7 juli in vermeld.

  Dat is niet (te) laat, je krijg normaal gesproken de spoilers 1 week vooruit. En dat zijn de spoilers t/m 30 juni.

  Je bent waarschijnlijk wat ongeduldig. 🙂 Niet getreurd nog effe geduld.

 7. De zomercliff is makkelijk te raden. Nina gaat voorlopig uit de serie omdat Marly van der Velden op zwangerschapsverlof gaat, zij wordt ontvoerd door Martine Hafkamp die in een duikboot zit en Meerdijk nooit verlaten heeft.

  En die link in de mail van Aysen Baydar wordt klikbaar, als ze daar op klikt met haar muis dan ontploft het huis van Ludo en Janine. Het kan wezen dat Bill en Maxime worden opgeblazen door een foutje van Martine omdat zij mischien denkt dat Ludo zijn riante villa weer terug heeft en daar weer woont.

  De cliffhanger heeft zeker niets met Rik te maken.

Geef een reactie