Maandag 19 juni 2017
Noud, Sjoerd en Job willen Becky naar Meerdijk lokken. Ludo probeert zijn plannen door de gemeenteraad te loodsen. Nadat ze zich verslapen heeft, verloopt Maximes dag heel anders dan ze van tevoren had gedacht.

Dinsdag 20 juni 2017
Rover beschuldigt Bill ervan dat hij de beslissing van de gemeenteraad heeft beïnvloed. Aysen weigert in te gaan op Nouds vraag om op afstand een computerlocatie te traceren. Ze heeft een andere oplossing voor hem.

Woensdag 21 juni 2017
Rover organiseert een protestmars naar het stadhuis. Jos eist de hulp van Rik als hij Café De Koning wil kopen en daarna heeft Jos nog een onprettige verrassing voor Rik. Kimberly wil het goed maken met Rover.

Donderdag 22 juni 2017
Maxime en Bill komen nog nader tot elkaar als ze elkaar hun diepste angsten onthullen. Rikki doet research en vindt een aantal kwalijke zaken over Jos. Ze maakt zich daardoor nog meer zorgen over haar vader Rik.

Vrijdag 23 juni 2017
Rik vertelt Aysen dat hij een manier heeft ontdekt om Jos erin te luizen. Hij gaat ermee aan de slag en brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie. Sjoerd doet Rikki een vergaand voorstel, waardoor ze gaat twijfelen.

Geef een reactie