Al een tijdje vragen fans zich af waarom Inge tijdelijk niet te zien is in GTST. Vandaag heeft ze op Instagram laten weten waarom ze tijdelijk niet te zien is als Sjors in GTST; “Ik ben op. Plotseling geknakt.” schrijft de 31-jarige Inge.

Twee weken geleden maakte wij al bekend dat de rol van Sjors tijdelijk gespeeld zal worden door Melissa Drost en sinds maandag was dit dan ook een feit. Na talloze vragen van fans heeft Inge nu zelf een bericht op Instagram geplaatst:

Wij hopen natuurlijk dat Inge snel weer de oude is en inderdaad zoals ze zelf stelt, beter voor zichzelf gaat zorgen, zodat wij over een tijdje weer kunnen genieten van een vrolijke energieke Inge in de Rol van Sjors Langeveld!

3 comments on “Inge Schrama (Sjors) “geknakt” en wil beter voor zichzelf leren zorgen

  1. Sanne, je kunt Inge Schrama ook (gewoon) beterschap wensen. Ipv van deze vervelende opmerking te plaatsen. Is o zo gemakkelijk om iemand vanaf de zijkant te bekritiseren.

  2. Inge van harte beterschap. Zorg goed voor je zelf, zodat je over enige tijd ook weer kunt genieten en er voor je gezinnetje kunt zijn.

Geef een reactie