7 Juli zal de aflevering met de cliffhanger uitgezonden worden, volgende week kunnen we hierover al wat lezen in de spoiler.

Al eerder hebben we de vraag gesteld wat volgens jullie de cliffhanger dit jaar word. Nagenoeg iedereen ging er vanuit dat het om Martine Hafkamp zou gaan.
Ondertussen zijn we natuurlijk een stukje wijzer, dus hierbij nogmaals de vraag…

Wat word de cliffhanger van 2017? Zal het iets te maken hebben met “de Beer” of misschien met Marco? Komt Martine Hafkamp stiekem toch nog een dagje terug? Of is het totaal iets anders?

Wij zijn benieuwd wat jullie denken!

26 comments on “GTST Denktank: Wat word de cliffhanger dit jaar?

 1. Er werd bekend gemaakt dat er veel mensen bij betrokken zouden zijn dus ik denk een brand al is dat ook in de cliffhanger van seizoen 14 gebeurd

 2. Hafkamp komt echt niet terug. Als is het voor een dagje, dan zou het zinloos zijn.
  Ze wordt door de politie gezocht, en bij entree in Meerdijk mag ze meteen de bak in, omdat ze alles al in een videoboodschap bekend heeft.

  Misschien keren er bewijzen tegen Ludo opeens via het internet aan, wat Martine in een video beloofd had, want daar hebben we nog niks van gehoord. Maar volgens mij houdt Aysen eerder haar hand boven Ludo’s hoofd.

  Ik denk dat het met de ‘Beer’ te maken heeft of één van zijn kompanen.

 3. Ik denk dat die belofte van Martine [ dat linkje dat nog moet werken ] inhoudt dat er bewijzen zijn dat ze Rusland op het Mountain High Everest Enterprises dr wraak op Ludo heeft voorbereid . Jack heeft immers ook bewijzen dat Martine Ludo ging kapotmaken. Ik denk niet dat ze duidlijk kan bewijzen dat Ludo haar op een bootje heeft gezet want ze had niks meer van een telefoon of computer alleen haar kleding die ze aan had , en een pluk van Sjors’ haar. En de ontvoering en de boot zijn betaald met geld van Hafworks.
  Martine komt niet terug. Misschien woont ze nu in een onderzeerboot.
  Ik denk dat de verhaallijnen van ”De Beer” en t vluchtelingen probleem in elkaar zullen lopen tijdens de cliffhanger.

 4. Ik denk dat de cliffhanger een combinatie van zeker 2 verhaallijnen gaat worden :

  1) Jos, Marco en Rik. En misschien ook wel met Bing. De ontmaskering van Marco en Jos & de koop van de Koning.

  2) Vluchtelingen / Rover en de strijd (Bill, Ludo en die Wethouder) waar het AZC moet komen in Meerdijk.
  Deze laatste vermoed ik omdat er een interview met Babette (Linda), waarin Linda aangeeft dat zij een rol heeft in de cliffhanger.

  Maar ik laat mij verder verassen. Maar ik denk niet dat Martine nog een rol heeft in de cliffhanger. Martine werd de vloer te heet onder de voeten, is met de staart tussen de benen en met (naar) de noorderzon vertrokken.

 5. De cliffhanger zal het einde van Bill betekenen en zal Rover als verdachte aanwijzen, waar natuurlijk Jos en Marco de echte schuldigen zijn, maar zij ontkomen.

 6. Natuurlijk als iedereen heeft opgelet heet Ludo het over een nieuwe horecagelegenheid gehad met het verplaatsen van het AZC dus een ander hotel, kroeg etc gaat in vlammen op.
  Ik vrees een zoveelste bruiloft met dramatische afloop…………………… Maxime en Bill en wederom is Maxime een grote liefde kwijt en gaat in en zware spressie wederom……….
  Beetje voorspelbaar de laatste tijd als je het mij vraagt (maar ik snap ook werkelijk het nut van de terugkeer van Martine niet zo goed, wat is er nu feitelijk meer gebeurd dan dat Ludo alles kwijt is en nu weer terug krijgt?, enneeeeeeeeee als Martine dood is zou Sjors dan nu als dochter niet stinkend rijk moeten zijn?).
  Nu moet ik zeggen dat ik niet meer zo trouw kijk iedere avond want ik vind alle verhaallijnen te ver gezocht en slap.
  Eigenlijk vind ik Brammetje het leukste personage, dat kind is toch werkelijk om op te vreten en bovendien acteert hij ook nog eens leuk haha.

 7. De cliffhanger zal gaan over de wraakactie van Jos, dit zal zich waarschijnlijk afspelen in Boks als ik zo de spoiler van 7 juli mag geloven. In ieder geval zijn hier Maxime, Bill, Rikki, Sjoerd en Aysen bij betrokken.

  Maandag 3 juli
  Iedereen reageert enthousiast als Maxime met geweldig nieuws komt. Iedereen behalve Ludo. Sjors en Amir moeten bijspringen als Bing een probleem heeft. Sjoerd verrast Rikki met een illegale actie.

  Dinsdag 4 juli
  Sam moet een toelatingstest voor de academie doen. Kimberly heeft een plannetje voor een stoute middag, maar dan moet Rover wel komen opdagen. Jos weet Job en Rikki voor zich te winnen.

  Woensdag 5 juli
  Rik heeft niet door dat Jos een spelletje met hem speelt. Na een actie van Kimberly is het crisis tussen haar en Rover. Aysen wordt gewaarschuwd door haar collega: ze is echt verkeerd bezig.

  Donderdag 6 juli
  Nina krijgt meerdere mysterieuze verrassingsenveloppen: waar leidt dit naar toe? Maxime realiseert zich dat haar toekomstplannen beïnvloed worden door haar broer. Ze vindt dit eigenlijk absurd.

  Vrijdag 7 juli
  Boks is overvol: zo hebben Maxime en Bill een romantisch avondje in haar atelier en Rikki en Sjoerd eten met hun kids. Niemand weet van de wraakplannen van Jos als Aysen ook Boks binnenstapt…

 8. Ik denk dat blijkt dat Jos Rik en Aysen doorheeft en hierdoor wil afrekenen met alle betrokkenen. Ik vrees dat Bill zal overlijden waardoor Maxime het huis zal erven. Het huis mocht contractueel gezien niet verkocht worden aan een Sanders, maar er stond niets in over erven.

 9. Donderdag 6 juli
  Nina krijgt meerdere mysterieuze verrassingsenveloppen: waar leidt dit naar toe?

  Naar de duikboot van Martine en ze ontvoerd Nina, Marly van der Velden gaat namelijk met zwagerschapverlof en verlaat GTST dus tijdelijk.

  Maxime gaat uiteraard in op het huwelijksverzoek van Bill zodat zij het huis terug kan krijgen voor Ludo. Het huis mocht contractueel gezien niet verkocht worden aan een Sanders, maar als hun getrouwd zijn heet Maxime geen Sanders meer maar Norris, en zal er wel via een omweg en omkoping van de notaris het huis in haar bezit komen.

 10. @Richard38
  Ik denk niet echt dat die verrassingsenveloppen iets met Martine te maken hebben, maar van/met Jos. Jos mag Bing niet (zacht uitgedrukt) en wil iets bewerkstelligen via Nina.

  In mei werd bekent dat Nina (Marly) zwanger is. Als ik even reken, dan zal Nina (Marly) ergens in september/oktober 2017 bevallen. Bovendien wat we nu zien op TV en in GTST is al zo’n 6 weken/1,5 maand geleden opgenomen. Ik denk dus niet dat ze Nina nu er al tijdelijk uitschrijven. Waarschijnlijk was tijdens deze opnames van deze afleveringen nog helemaal niet bekend bij de schrijvers/regisseur/producers dat Nina (Marly) zwanger is.

  In het ook hierop deze site geplaatste artikel over de cliffhanger 2017 staat niet voor niets : Steeds meer Meerdijkers, waaronder Maxime, Nina en Bing, raken betrokken bij de louche plannen van Jos.

  Wat het huwelijk tussen Bill en Maxime betreft, dat moet ik nog maar eerst eens zien gebeuren. Bruiloften in GTST hebben niet zo’n goede afloop, er gebeurd altijd wel iets, van te voren of tijdens.
  Maxime zet ook kwaad bloed bij Jos, omdat ze toch niet, de Koning aan Jos wil verkopen.

  1. Jos en Marco hebben hun zinnen gezet op met name Bing, Aysen en Amir, vanwege hun racistische uitspraken. Wat ze hier mee gaan doen weet ik niet, maar denk dat ze zelf overhoop worden geschoten ofzo door agenten die Aysen heeft ingezet

 11. Marly is pas ergens in september/oktober uitgerekend. Betekent dat ze in ieder geval nu nog draait. en pas in november van het scherm verdwijnt. Waarschijnlijk zijn de enveloppen de aanloop voor haar verdwijnende verhaallijn.

 12. Sjors en Lana zijn zeker stinkend rijk nau. Je ziet Sjors heeft geen baan alleen maar vrijwilligerswerk met Amir. Maar ze loopt in de duurste kleding rond , ze zit de hele dag in horeca tenten en hotel te drinken en vreten met Amir aan tafel.

 13. Jos en Marco worden zelf geliquideerd door de agenten, iedereen leeft, anders stonden ze ook niet op de cast foto slimpie

 14. Waarschijnlijk wordt iedereen neergeschoten, een nieuw begin met een nieuwe cast nee oke, grapje.

  Ik denk zelf dat Jos Rikki iets aan gaat doen? Als wraak op Rik ofzo.

 15. als je kijkt op een ander gtst site is er een foto te zien met een sneakpeak van de clifhanger eh is een foto waar op twee menen staan en die zijn een gat aan het maken

 16. aanslag in boks en rik is zijn eigen graf aan het graven, of hij doet onwetend mee met de wraak met prinses op de erwt als slachtoffer.

 17. Ik denk dat rikki misschien wel dood gaat. aangezien sjoerd aysen red. (als je de video optijd stopzet wanneer hij naar buiten loopt met aysen in zijn armen zie je rood haar. Maar gezien er nog meer mensen in boks opgesloten zitten hoeft het niet perse zo te zijn dat rikki doodgaat. Maar de clifhanger stopt met sjoerd dus zou het?

 18. Gezien de veranderingen dus het asielzoekers verhaal is het de beste oplossing allemaal dood want de kijkcijfers lopen terug door dat gezeik dus dat is de beste oplossing.

Geef een reactie