Ondertussen is het een hot item in het nieuws: De aandacht die GTST schenkt aan asielzoekers en het azc. Wij zijn benieuwd hoe jullie hier over denken!

Het is bijna niet meer te missen! Fans irriteren zich over de aandacht die GTST besteed aan asielzoekers. Ook wij ontvangen dagelijks berichtjes van fans hierover. De berichten zijn uitlopend van het mag wel wat minder tot ik ben al gestopt met kijken naar GTST.

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie als fans hier over denken, vandaar deze poll. Wil je hier eventueel meer over kwijt kan dat natuurlijk in het commentaarveld. De uitslag van de poll zullen wij bekend maken. Bedankt voor het invullen!

Bekijk onder andere ook:
AZC in GTST zorgt voor woede onder fans in het AD
Show Update: GTST onder vuur om asielzoekerscentrum in Meerdijk van Shownieuws

Wat vind jij over de aandacht van GTST voor asielzoekers

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

10 comments on “GTST Denktank: Wat vind jij van de aandacht van GTST voor asielzoekers

 1. Mijn ergenis in GTST is dat er alleen nog maar in Horeca wordt opgenomen.
  Voorbeeld Nina heeft dochter, we hoeven dat kleintje niet te zien ivm jeugd op tv.
  Maar welke moeder zit continu in Box of iets dergelijks.
  En over de asielzoekers, ik zou echt met niemand willen ruilen, maar de heftige uitlaten van BV de zoon van Linda kan wel wat minder, plus ook graag minder schuttingwoorden.
  Kinderen denken dat het er gewoon bijhoort, ik vroeg aan mijn kleindochter van 10
  Weet je wel wat dat is K.T,, NEE ,,WAT DAN? Jakkes nou zeg ik het nooit meer, oma ik wist dat echt niet.
  Papa,s en mama,s praat eens vaker met de kids , en zeg het zelf ook niet.
  Groet Jes een oma

  1. Wat is eigenlijk Box? Een horeca met een boxschool, wtf.

   En inderdaad heel veel opnames in de horeca.

   En waarom heeft Laura geen woning meer.

   En het lijkt erop dat half meerdijk werkloos is en toch geld genoeg heeft.

 2. Walgelijke verhaallijn ik overweeg als het zo doorgaat met de soap, dat ik dan weer stop met kijken.
  Teveel tiener acteurs en het lijkt wel op Spangas 🙁

  Weg met Rover, Sam, Bill en die nep Afgaan.
  Laat de familie Alberts er aub weer inkomen.
  Te beginnen met Robert en Jef en een grote verhaallijn van Laura.
  Desnoods Suzanne Balk en haar zoon Guusje.
  Zal groots zijn als ze de oude acteurs weer een paar jaar in de soap laten spelen.
  Nog Leuker Helen Helmink 🙂 of ander Hans van Houten.
  Wel kortom het is teveel gericht op tieners en niet op de kijkers die al vanaf het begin kijken zoals ik.
  Ik was toen nog maar 6 maar het was echt veel leuker destijds.
  En de oude leader die ze tussen 1996 en 2005 gebruikten graag weer herintroduceren.

 3. Ik denk dat de maker van de verhaallijn uitgeput is met verzinnen en dan word er een zeikverhaal over asielzoekers gemaakt ik kijk al van af het begin maar denk dat ik er nu klaar mee ben of het moet heel snel veranderen,maar het ziet er niet naar uit.

 4. Kijkcijfers liggen ook lekker laag soms onder de miljoen.
  Periode van 1991 tot 2006 was het 1,5 tot 2 miljoen kijkers.
  Wel ook zie ik dat RTL boulevard en RTL late night ook erg laag scoren.
  Ze doen iets niet goed.

 5. Het lijkt wel of de schrijvers gewoon geen talent hebben om een goede verhaallijn te produceren. De verhaallijnen die ze bedenken zijn saai of worden afgeraffeld. Zo vreselijk zonde.

  RTL maakt sowieso de fout om teveel goede formats hip and happening te willen maken. Destijds met Zeg ‘ns aaa, dat was ook een flop omdat mensen dat zogenaamde hippe gedoe niet leuk vonden. Ron’s Honeymoonquiz heeft ook een rentree gehad, een slap aftreksel met Wendy van Dijk. Ook allesbehalve een succes.

  RTL lijkt zich vooral te willen richten op de groep mensen van 15-25 jaar. Zo jammer. Ook met GTST vergeten ze de iets oudere kijker. Die echt niets heeft met al dat pubergedoe.

 6. en zo wordt ook GTST door de linkse elite voor gekoud om aandacht te trekken aan die gelukszoekers waarvan misschien wel 2% echte vluchteling is. Laat de politiek dit oplossen en niet zo’n soap. Kortom er komt zeker een golf van die vluchtelingen hierheen daarvoor worden we volkomen gehersenspoeld en geindoctrineerd met de komst van nog meer Islam..

 7. Gtst en haar “AZC”. Wat mij ontzettend stoort( en meerdere met mij hoor ik om mij heen) is dat er een totaal vertekend beeld wordt geschetst over vluchtelingen. De realiteit is niet dat men zomaar “bevriend” raakt met een vluchteling, en al helemaal niet het rooskleurige verhaal wat GTST schetst. Een (groot) gedeelte vd vluchtelingen komt notabene uit een veilig land, en zorgt hier voor veel ellende en crimanliteit. Een aantal vluchtelingen is hier niet om te integreren, maar zorgt ook voor een hoop ellende. Een AZC is bovendien echt niet allemaal rooskleurig. Vraag het (ex) mederwerkers maar eens. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Natuurlijk zijn er hier ook “buitelanders” waarbij dit anders ligt. Mensen die zich hebben aangepast aan de NL cultuur, de normen en waarden van ons land en een prima baan hebben. Mensen die echt iets van hun leven hebben gemaakt. Voor deze mensen kan ik niks anders dan respect opbrengen, maar helaas is dit een (te) klein percentage van het geheel.

  We leven in een wereld waarin helaas de IS, en de aanslagen aan de orde van de dag zijn, een wereld waarin we niet iedereen zomaar vetrouwen, een wereld waarin de Islam misschien wel teveel wordt ( omdat het op een verkeerde manier gebruikt wordt zoals bijv IS) een wereld waarin Nederland heel anders was dan vroeger.

  De vluchtelingen lijkt mij het werk voor de Politiek laat het daar ook blijven.

  Gtst laat alleen het tegenovergestelde zien, iets wat helaas geen realiteit is.

 8. En ik werd hier nog wel hard aangevallen omdat ik het belachelijk vond dat zelfs in gtst de vluchtelingen in het zonnetje worden gezet. Trouwens, op deze manier worden ze letterlijk in het zonnetje gezet…wat een vertekend beeld.

Geef een reactie