• 12 juni 2017
  • GTSTfanclub
  • 0

Vandaag heeft RTL bekend gemaakt dat er deze zomer een GTST tijdschrift word gepubliceerd. Vrijdag 7 juli, de dag dat de cliffhanger word uitgezonden en dus ook de dag van de zomerstop, kan hij al op je deurmat liggen. De eerste editie komt namelijk die dag uit.

Verrassend is dat Everon Jackson Hooi de hoofdredacteur van het magazine is. Verder heeft RTL bekend gemaakt dat Dilan Yurdakul (Aysen) en Babette van Veen (Linda) columns voor het magazine zullen schrijven. Ook zullen er dubbelinterviews van huidige GTST-ers met oud-acteurs uit de serie in staan en worden er backstagebeelden gepubliceerd.

Tijdens de zomerstop zullen er 4 edities worden uitgebracht van het magazine. Zo is de zomerstop nog een beetje vol te houden!

Wil je alle 4 deze edities ontvangen? Dat kan al voor € 14,-. En als je je snel aanmeld maak je ook nog eens kans op 2 kaarten voor de launchparty!

Kijk voor meer informatie op https://www.gtstmagazine.com

 

Geef een reactie