De Rol van Sjors Langefeld wordt tijdelijk gespeeld door Melissa Drost. Zo meld RTL Boulevard gisterenavond.

Volgens RTL Boulevard wil Inge Schrama, na de bevalling van haar zoontje vorig jaar september, wat tijd voor zichzelf nemen. De 31-jarige actrice was ook niet aanwezig toen de jaarlijkse foto van de cast van Goede tijden, slechte tijden werd gemaakt. De foto wordt ieder jaar voor de zomercliffhanger gemaakt om de hoofdrolspelers van het volgende seizoen aan te kondigen. Wanneer ze terugkomt is niet bekend gemaakt.

Melissa Drost, die Schrama gaat vervangen speelt een hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje. Ook ze te zien in de rol van Paulien in de film Rokjesdag en speelde ze natuurlijk in Nieuwe Tijden.

Bekijk ook: Acteurs GTST maken zich op voor jaarlijkse castfoto op RTL Nieuws.

Geef een reactie