De cliffhanger van Goede tijden Slechte tijden zal ook dit jaar weer een spektakel te worden. In de laatste aflevering op 7 juli zal er een drama voltrekken in de horecatent van Bing: Boks, waarbij de verhaallijn  van Jos Uylenburg tot een climax zal komen.

De gemoederen zijn de afgelopen weken hoog opgelopen in Meerdijk door toedoen van ex-bajesklant Jos Uylenburg, die probeert om na zijn vrijlating uit de gevangenis weer een imperium op te bouwen in Meerdijk. Rik probeert dit te voorkomen door mee te werken aan een undercoveroperatie van Aysen, maar langzamerhand lijkt deze operatie steeds meer uit te gaan lopen op een fiasco. Steeds meer Meerdijkers, waaronder Maxime, Nina en Bing, raken betrokken bij de louche plannen van Jos.

Zomercliffhanger

De verhaallijn met Jos komt tot een hoogtepunt in de cliffhanger van vrijdag 7 juli. Babette van Veen (Linda) liet eerder al weten dat een groot gedeelte van de cast aanwezig zal zijn bij de cliffhanger van dit seizoen.

Terwijl Maxime en Bill een romantische avond beleven in het atelier, Felix en Lucas hun dans oefenen in de zaal, Rover en Amir speechen op de voorlichtingsavond van het AZC, Sjoerd en Rikki met de kinderen pannenkoeken eten en Aysen ook Boks binnenstapt, lijkt er zich een afschuwelijk drama af te gaan spelen in het overvolle Boks door toedoen van soapschurk Jos..

11 comments on “De cliffhanger 2017: drama in Boks door Jos Uylenburg

  1. Het zal een brand of een bom worden die ontploft. Er zal ongetwijfeld weer een dode vallen. Ik gok Bill, Amir of Felix. Echter hoop ik zelf op Amir omdat zowel Lucas als Maxime al eerder een partner zijn verloren door overlijden. Anders zou er teveel herhaling in komen.

  2. Ik denk dat Jos erachter komt dat Rik samenwerkte met Aysen, en aangezien de spoiler zegt “niemand weet wat Jos van plan is als Aysen binnenkomt” (met als bedoelen ze denk ik ’tot dat’) denk ik dat hij haar moet hebben en haar gegijzelt houd en ze samen binnenkomen en hij haar een pistool tegen het hoofd houdt ofzo. Ook omdat hij weet dat Rik eigenlijk Aysen had willen vermoorden, ze hebben het er daar ook nog over gehad samen.
    Kan ook zijn dat Aysen binnenkomt en iedereen weg wil hebben omdat ze weet wat hij van plan is. Denk iniedergeval wel dat Jos haar moet hebben. Hoop alleen niet dat haar iets overkomt want ze is mn favoriete personage 🙁

  3. Ik heb Gtst al een tijdje niet meer gevolgd.. Wie is Jos en wat voor rol/invloed heeft hij? Kan iemand mij dat uitleggen please

  4. Het is een oud crimineel en een vriend van rik uit de gevangenis. Het is een ‘slechterik’. Hij is lijkt erg aardig, maar hij probeert weer een crimineel circuit op te bouwen en gebruikt rik en anderen hier voor.

Geef een reactie