Aanstaande dinsdag vraagt Bill, na een korte maar hevige periode Maxime ten huwelijk. Zou dit dan iets met de cliffhanger te maken hebben?

In de aflevering van dinsdag 27-06-2017 is te zien hoe Bill Maxime ten huwelijk vraagt. Wat hierop haar antwoord is, is nog niet bekend. Wel kunnen we lezen in de spoilers dat Maxime op woensdag “fantastisch nieuws voor Nina heeft”.

Maar hoe zullen Rover en Sam reageren? Rover weet niet eens dat zijn vader een relatie heeft en Sam weet alleen maar dat Bill achter Maxime aan zit. En dan is er natuurlijk nog de vraag hoe de familie Sanders reageert. Bekend is dat Janine wel achter de relatie staat en vind dat Maxime haar hart moet volgen maar is dit niet erg snel?

Ook is er natuurlijk de vraag of dit iets met de cliffhanger te maken heeft. Hopelijk leveren de spoilers daar snel een antwoord op!

8 comments on “Bill vraagt Maxime ten Huwelijk!

 1. Ja dit heeft wel met de cliff te maken. Het zal mij niks verbazen als Bill het (dodelijke) slachtoffer wordt van de wraakactie van Jos/ Marco.
  Aangezien Bill geen vaste rol is en hij al sinds november vorig jaar meespeelt. Daarnaast zijn Maxime’s mannen altijd tijdelijk (Robert, Adil, Frederik) en we zien natuurlijk ook al lang aankomen dat Ludo en Janine echt wel weer in hun oude huis terecht zullen gaan komen.
  Bill moet daar dus sowieso weer uit.

  1. Dus ik denk dat er iemand uitgaat, die op DIT moment tot de vaste cast behoord (die in het intro zit). Anders hadden ze Amir en Bill er al meteen in gedaan toen Anna weg ging 🙂

 2. denk dat het een mislukte moordpoging word en Jos en Marco zelf uiteindelijk het loodje leggen maar hier komen we pas achter na de zomer

 3. Als ze gaan trouwen, is een huwelijk binnen twee weken wel erg snel. Dan krijgen we van die The Bold & The Beautiful-taferelen… Jos en Marco mogen wat mij betreft zo snel mogelijk het loodje leggen en ik hoop echt dat Bill een vaste rol wordt 😀

 4. bill is wel een vaste rol want bart oomen was ook bij jaarlijkse cast aanwezig dus die zal er niet uit gaan, ik denk dat er alleen maar gewonden vallen bij de wraakactie van jos

 5. Bill is GEEN vaste rol. Dat hij bij de cast aanwezig was , is misschien om juist ons af te leiden zodat t JUIST als een verassing komt als blijkt dat hij t niet overleeft.

Geef een reactie