Becky inderdaad Elin uit Nieuwe Tijden?

Met een tweet heeft Nieuwe Tijden toch wel heel waarschijnlijk de grote vraag rond Becky beantwoord. Veel fans dachten het al; Becky is Elin.

In hun aankondiging voor de aflevering van vrijdag is te zien hoe Sil verrast word door een bezoek van Noud in Utrecht. Terwijl Elin ondertussen schrikt als ze Noud ziet en snel de benen neemt…

De komende weken is in GTST te zien dat de vrienden van Noud toch wel hun bedenkingen bij Becky hebben, zeker als Becky om geld gaat vragen aan Noud.

Of Elin ook nog in Meerdijk te zien zal zijn is niet bekend.

7 reacties

 1. Wie is in godsnaam Elin?

 2. @Frank, wil niet vervelend doen, maar staat toch in het artikel.
  Elin speelt in Nieuwe Tijden en is Becky in GTST, de chat “vriendin” van Noud.

  Becky (Elin) doet zich voor als vriendin van Sacha.
  Elin probeert op een gewiekste manier Noud geld afhandig maken. Waarom en waarvoor Elin dit doet is nog niet helemaal duidelijk.

  @Frank, lees de berichten op internet / op social media en je komt meer te weten.

 3. Bedankt Mjo, ik kijk nooit nieuwe tijden, dus misschien dat ik iets gemist heb:) Bedankt!

 4. @Frank, Oké, maar ik wil je alleen graag helpen.
  Je hoeft ook niet naar Nieuwe Tijden te kijken. Daar moeten we, als je het helemaal wilt volgen, Videoland hebben. Maar vanaf komende zomer krijgt Nieuwe Tijden wel een plekje op RTL5.

  Maar zoals ik al zei, je hoeft niet te kijken naar Nieuwe Tijden of te volgen, maar af en toe op internet of sociale media kijken, kan al helpen om te begrijpen wat Elin/Becky in GTST met Noud voor heeft of van plan is.

  Want over enige tijd zal Noud ook in Nieuwe Tijden / in het studentenhuis te Utrecht opduiken. Waar verleden jaar ook Lucas zich bevond. Ook Sill (zoon van Laura) en Amy Kortenaer zitten in dat studentenhuis. Dat had destijds ook een overlapping in en naar GTST.

 5. Bedankt voor de tip Mjo!

 6. Graag gedaan @Frank. Veel kijk en leesplezier. 🙂

 7. shirley bishop

  Wat is die toevoeging van die becky in de serie dan, alleen maar irritant

Geef een reactie