Morgen is de officiële opening van AKO Presents… Back 2 School #Partystation! Het programma begint om 14:00 uur en daarbij zullen Ruud Feltkamp (Acteur/DJ) en Tristan Albers (YouTuber) bij aanwezig zijn. Ruud Feltkamp kruipt tijdens de meet & greet van Tristan een uur achter de draaitafels en is daarna een half uur beschikbaar voor een meet & greet. 

De Back 2 School Party Station wordt drie maanden lang dé hangout waar scholieren terecht kunnen voor al hun nieuwe schoolartikelen. De officiële opening van de winkel vindt plaats op woensdag 21 juni om 14:00 uur. Acteur en DJ Ruud Feltkamp en YouTuber Tristan Albers (Draaiboek) zullen aanwezig voor een meet & greet en Ruud zal bovendien zijn DJ skills tentoonspreiden tijdens de openingspartij. 

De Back2School #PartyStation is te vinden op Utrecht CS bij spoor 18/19.

Kijk op de AKO Back to School Facebookpagina voor meer info.

Geef een reactie