Maandag 24 April
Kimberly krijgt een mooi aanbod maar twijfelt. Aysen wordt betrokken bij een plan van Nina. Sjors gaat Bing helpen met het voorbereiden van een verrassing

Dinsdag 25 April
De vermoedens van Sjors worden groter als Martine zich steeds meer gaat bezighouden met duistere zaakjes. Rover maakt zich ongerust over Kimberly.
Alle problemen van Rikki worden opgelost, terwijl Rik door heeft dat dit Rikkie niet gelukkig maakt.

Woensdag 26 April
Ludo wordt tot het uiterste gedreven en moet door Janine en Maxime tegengehouden worden. Bing weet niet goed om te gaan met zijn beperking en raakt gefrustreerd.
Rikki krijgt hulp van Job en Anna


Donderdag 27 April

Op televisie doet Rover een gevoelige oproep. Linda raakt onder de indruk van Anton doordat hij eerst orde op zaken stelt. Anna, Job en Rik beginnen aan iets groots. Aysen wordt door Rikki geïnformeerd over een belangrijke vondst

Vrijdag 28 April
Aysen komt in actie na een verward telefoontje. Kimberly manipuleert de beveiliger. Nina vindt een belangrijke getuige. Anton krijgt van Maxime de belofte dat ze Martine de baas blijft.

39 comments on “Spoilers 24 t/m 28 april

 1. Na een aantal weken weer een nieuw bericht op deze site. Begon het al te missen.
  Wat zal dat belangrijke telefoontje zijn wat Aysen krijgt.. Ben benieuwd

 2. Ik maak me meer druk om 26 april wat on omkeerbaars wil ludo gaan doen? wil hij gaan ontsnappen of wil hij een aanslag plegen, ook deze onwikkeling vind ik maar niks. Het is zowieso nep, ludo zit al een hele tijd in politie cel en had allang voorgeleid moeten worden. Hoe lang laten ze deze verhaallijn nog doorlopen. De zomerclif komt er ook binnen 2,5 maand aan, zullen deze verhaal zolang rekken? Komt marcus en marlena terug of zal komen of zullen ze terug komen op het moment dat ludo op het punt veroordeeld te worden

 3. Anton durft zijn gevoelens voor linda niet toe te laten ik hoop dat hij niet zo stom is om die scheidings papieren al op te te gaan sturen daar krijgt hij spijt van

   1. Dat snap ik ook wel hoor dat het een soap is
    Maar ik bedoel ermee te zeggen dat je nooit een te snelle keuze moet maken om te gaan scheiden van diegene alleen als je echt niks meer voelt voor diegene maar niet als je nog twijfels hebt

   2. @Sanne, dat het een soap is dat weten we allemaal. Ik stoor mij mateloos aan mensen die telkens menen te moeten zeggen “het is maar een soap”. Ooit van het woord – inleven – gehoord?
    Het is een site/forum waar iedereen zijn/haar eigen mening mag geven, gelukkig mag en kan dit in Nederland.
    Dus laat s.v.p. in zijn/haar waarde.

 4. Hehe, eindelijk weer eens een bericht op deze site. Wat was er nou gebeurd, mensen van de redactie? Een verklaring zou wel fijn zijn.

  1. Ik ook @dinges. Staan inderdaad veel meer nieuwtjes op die site. (als men ze (vooruitblikken) weten wilt natuurlijk, velen willen dat niet).

    1. @G, klopt. Dat is op verzoek van vele lezers van die site gebeurd.

     Ik vind dat een prima oplossing. Een site die met de fans meedenkt.

  1. Klopt @ANS.Ook ik vind deze verhaallijn erg ver gezocht. Mensen die zich zo naar het leven staan. Zelfs een (moord) aanslag er voor over hebben om hun doel te bereiken. En wie weet wat er nog meer gebeuren gaat.

   Ik kan mij nog heel goed herinneren toen bekend werd dat Martine Hafkamp terug zou komen in GTST, lyrisch waren vele fans en nu lees ik op vele sites / sociale media heel veel kritiek. Het valt blijkbaar toch velen tegen.

 5. Nou het werd toch echt wel tijd dat Erik de Vogel eens eindelijk een verhaallijn kreeg, want het was zo saai de laatste tijd rond om Ludo, nu eindelijk eens spanning!

 6. Ik vraag me af wat Martine met Maxime van plan is want ik het begin had ze het steeds over dat Maxime nog wel zou terugpakken maar we zien er niks van… Wat denken jullie?

 7. Spoiler 1 mei Janine heeft geen vertrouwen meer in vrijlating van Ludo. Aysen krijgt een stick in handen met pc gegevens Malena. Situatie rond Ludo word uitzichtloos. Ik neem aan dat de hele verhaallijn word gerekt tot de zomerclif

 8. Ludo komt toch wel vrij. En ik denk inderdaad ook dat het tot de zomercliff word gerekt. Met zogenaamd de vraag Ludo is vrij en wat gebeurd er nu met Martine hafkamp?

  1. Ik heb het gevoel dat Martine Maxime te grazen neemt in de cliffhanger. De heeft tegen Sjors gezworen dat ze nog niet klaar is met Maxime maar zij is de enige die nog niks is aangedaan…

  2. Kijk op die andere site (die hier ook regelmatig genoemd wordt) met beduidend meer en actuele info over GTST, staat een artikel “Ludo Sanders binnenkort weer vrij”.

   Lezen dus.

 9. Gtst is zeer spannend de laatste tijd. Die nep ontvoering van Kimberley is leuk bedacht en vind die zoektocht naar teddy ook wel leuk. Vind het ook wel leuk dat Marcus en malena terug komen. Ik denk toch dat Martine binnenkort dood gaat. Martine is al op leeftijd en het lijkt me sterk dat Martine nog jaren lang in gtst speelt. Ik denk echt dat het om een gastrol gaat en dat ze in de cliffhanger word vermoord door maxime Nina of Ludo.

  1. Inge Ipenburg heeft gezegd dat ze graag dood wilde in de serie maar dat de schrijvers dat niet wilden en dat ze haar voor en langere tijd in de serie wilden. Dus sowieso een jaar denk ik dan.

 10. Ik begin ook steeds meer te twijfelen of Martine wel een vaste rol is. Gewoon een gevoel… Ik weet dat ze gezegd heeft dat ze alleen voor langere tijd terug wilde komen, maar ze heeft ook jarenlang gezegd dat ze nooit meer terug wilde komen.

 11. met de terugkomst van marlena en het feit dat we al weten dat ludo vrijkomt lijkt het er inderdaad op dat martine binnenkort gaat verliezen. ze zal dan sowieso opgepakt gaan worden. dit zou echter wel heel snel zijn.. ik zou toch wel verwachten dat de zomer cliff iets te maken heeft met een streek van martine en dat ze in een volgend seizoen Meerdijk nog even flink terroriseert. als ze bij terugkomst van marlena idd wordt opgepakt en haar verhaal voorbij is dan is dit wel een flinke afknapper.

  ik hoop op nog wat spannende Martine verhaallijnen, een keiharde martine tegen ludo strijd waarbij beiden tot t uiterste gaan en dan volgend seizoen, mss de cliff van 2018, een knallend definitief einde van martine.

  nu gwn de gevangenis in zou flauw zijn. maar gezien ludo’s vrijlating is dat wel te verwachten (ludo vrijpleiten kan alleen door martine d’r schuld te bewijzen)

 12. Maandag 1 mei
  Rover wordt gepakt bij een illegale actie. Er is fantastisch nieuws voor Kimberly. Aysen krijgt een code waardoor ze toegang heeft tot al Malena’s computerbestanden. Janine’s hoop op vrijlating van Ludo vervliegt. Martine wordt verhoord.

  Dinsdag 2 mei
  Rover laat zich overhalen om Kimberly de liefde te verklaren. Rikki’s wereld staat op zijn kop, maar alles gaat goed. Linda heeft een Mexicaanse ‘welkom thuis’ verrassing voor de Bouwhuisjes. Anton geniet van het feit dat hij niet alleen thuis zit.

  Woensdag 3 mei
  Door een misverstand besluiten Lucas en Felix om te gaan samenwonen. Anna wordt geconfronteerd met Rikki’s moedergeluk en verklapt haar geheim aan Sam. Anton stoort Linda op haar werk. Linda biecht eerlijk op hoe zij nu tegenover hun liefde staat.

  Donderdag 4 mei
  Nina is getuige van een heftige confrontatie tussen Sjors en Malena. Ze weet dit in haar voordeel te gebruiken. Lucas ontdekt iets over het verleden van Felix, dat hij nog niet wist. Rik wil van Aysen weten of zij hem misbruikt heeft om Sjoerd te vergeten.

  Vrijdag 5 mei
  Janine krijgt goed én slecht nieuws van Ludo. Sjors geeft in vertrouwen toe dat ze twijfelt aan de oprechte bedoelingen van haar moeder. Maxime ontdekt een spoor naar de man die haar ooit in Frankrijk ronselde. Als Rover cynisch is over de liefde, wijst Sam hem terecht

 13. Ik denk dat Marcus en Malena weer tijdelijk terug komen. Van Kimberley en Martine had ik tot nu toe wel de indruk dat het om vaste rollen ging maar de leader is nog steeds niet aangepast. Lucas staat er ook nog steeds niet in.

   1. Men zal (nu) wel wachten tot aan/na de cliffhanger/nieuw seizoen met het aanpassen van de leader.

    Laatste aflevering GTST met cliffhanger van dit seizoen is vrijdag 7 juli 2017

 14. Nou daar zijn ze in dat geval dan wel laat mee. Thijs is er lang uit en dan zou hij nog tot de zomercliff in de leader te zien zijn?
  Zo’n leader aanpassen lijkt me toch niet zo heel veel werk…

  1. @Geiz blijkbaar van wel. Er zal misschien wel meer veranderd moeten worden dan alleen maar Thijs uit de leader. Als ze dat nu al zouden doen, verklappen ze verhaallijnen.
   GTST heeft dat ook al eens op FB uitgelegd, waarom ze er me wachten. Helaas kan ik hun antwoord niet meer vinden. Mocht ik het wel nog vinden, plaats ik het hier alsnog.

Geef een reactie