• 23 april 2017
 • Davino
 • 27

Maandag 1 mei


Rover wordt gepakt bij een illegale actie. Er is fantastisch nieuws voor Kimberly. Aysen krijgt een code waardoor ze toegang heeft tot al Malena’s computerbestanden. Janines hoop op vrijlating van Ludo vervliegt. Martine wordt verhoord.

Dinsdag 2 Mei


Rover laat zich overhalen om Kimberly de liefde te verklaren. Rikki’s wereld staat op zijn kop, maar alles gaat goed. Linda heeft een Mexicaanse ‘welkom thuis’-verrassing voor de Bouwhuisjes. Anton geniet van het feit dat hij niet alleen thuiszit.

Woensdag 3 Mei


Door een misverstand besluiten Lucas en Felix om te gaan samenwonen. Anna wordt geconfronteerd met Rikki’s moedergeluk en verklapt haar geheim aan Sam. Anton stoort Linda op haar werk. Linda biecht eerlijk op hoe zij nu tegenover hun liefde staat.

Donderdag 4 Mei


Nina is getuige van een heftige confrontatie tussen Sjors en Malena. Ze weet dit in haar voordeel te gebruiken. Lucas ontdekt iets over het verleden van Felix. Rik wil van Aysen weten of zij hem misbruikt heeft om Sjoerd te vergeten.

Vrijdag 5 Mei


Janine krijgt goed en slecht nieuws over Ludo. Sjors geeft in vertrouwen toe dat ze twijfelt aan de oprechte bedoelingen van haar moeder. Maxime ontdekt een spoor naar de man die haar ooit in Frankrijk ronselde. Als Rover cynisch is over de liefde, wijst Sam hem terecht.

27 comments on “Spoilers 1 t/m 5 Mei

 1. Gtst word steeds beter en spannender. Ik vind gtst dit seizoen op een paar saaie weken na echt top. De cliffhanger word sowieso een geweldadige confrontatie tussen martine en Ludo.

 2. Ik denk dat anton te lang heeft gewacht waardoor linda twijfels heeft gekregen, je ziet aan het einde van de aflevering in het voorstukje van morgen dat als hij zegt ik wil opnieuw beginnen dat haar hoofd vertrekt

 3. Maandag 8/5-2017
  Job is enthousiast over een camperreis door Europa, Anna niet. Sjoerd, Rover en Kimberly openen thuisrestaurant ‘De Gouden Gieter’. Nina wil grip op Sjors houden en haar gebruiken om de aanslag op Bing op te lossen.

  Dinsdag 9/5-2017
  Maxime breekt in en komt daardoor in een benaderde situatie terecht. Noud krijgt klappen. Felix heeft eerst ruzie met Lucas en daarna met Bing. Janine besluit zelf een onderzoek te starten naar de aanslag op Bing.

  Woensdag 10/5-2017
  Anna verstopt een brief voor Nina en Kimberly. Anton ontdekt de plannen van Anna en denkt daar het zijne van. Job mag er, wat betreft Anna, absoluut niet achter komen wat deze plannen precies behelzen.

  Donderdag 11/5-2017
  Rik wordt verrast door een opdringerige oude kennis uit de gevangenis. Bing heeft direct geen goed gevoel bij deze man. Lucas denkt weg te komen met een leugentje om bestwil. Job en Aysen zakken samen door.

  Vrijdag 12/5-2017
  Na smeekbedes mag Nina in Ludo’s cel. Ze treft een obsessieve man aan. Janines zoektocht levert informatie over de scherpschutter op. En ook al moet ze ervoor naar het buitenland, ze is vastbesloten om Ludo vrij te pleiten.

   1. @Beau, zoals @Flappie ook al schrijft, uit de nieuwe (14 daagse) TV gids. En staat ook op die andere zeer actuele fan GTST site waar ik de naam helaas niet noemen kan, want dan wordt mijn reactie niet geplaatst/tegengehouden.

    1. Ik haal ze altijd uit de nieuwe gids, ik plaats ze altijd als eerste op Twitter en vandaar dat mensen die overnemen.

     1. @GTST Street Team, trek je het niet aan. Doe ik ook niet.
      Ze zijn 100% echt en juist. Staan ook op die andere GTST site.
      Ook heb ik een 14-daagse TV gids, en daar staan ze precies zo in, overigens ook in de TVGids online.

      @Rebel niet zo zeuren.
      Wat meer op andere GTST fan sites of sociale media (twitter) kijken, zou je helpen om te weten dat de spoilers kloppen.

 4. Rik wil van Aysen weten of zij hem gebruikt heeft om Sjoerd te vergeten??
  Rik en Aysen hebben toch niks gehad?
  Anna wil zeker een abortus en Kimberley gaat dus niet mee naar Australie maak ik hieruit op.
  Lucas en Noud komen de laatste weken echt nog nauwelijks voor. Niet dat ik dat heel erg vind..

  1. @Geiz, Rik en Aysen hadden een one night stand.

   Zat er ook wel een beetje aan te komen. Want tussen die knisperde het wel als ze elkaar ontmoeten. Bovendien stonden beiden al een tijdje dr..g. 🙂

   1. @Melissa,
    ergens volgende week, verbreekt Anna de relatie met Job en vertrekt/immigreert naar Dubai. Naar haar moeder.
    Of kan Job haar toch nog tegenhouden?? Job weet niet dat Anna zwanger van hem is. Niemand weet dat. (alleen Sam, vanavond 3.5.2017 deelt Anna haar geheim met Sam).

    Verlaat Anna definitief Meerdijk, of is het alleen om de flexwet? Als Anna inderdaad vertrekt dan hoop ik op het laatste. Een tijdelijk vertrek dus.

    Kijk ook voor meer info op die andere site van GTST. (Waarvan ik de naam niet noem, jullie weten natuurlijk waarom)

    1. wel een beetje jammer dat ze het op zo’n manier hebben gedaan, ze hadden beter Anna kunnen laten vertellen dat ze zwanger is want nu zit er niet echt een goed einde aan

     1. @Melissa, idd. Maar wie weet komt Job er nog op tijd achter en houdt haar tegen op het vliegveld 😉 Even wachten tot de spoilers van na de 16de mei beschikbaar zijn.

      Is een soortgelijke verhaallijn als met Aysen. Ook vertrokken toen ze zwanger was en na ongeveer 3 maanden was ze weer terug. Het enige verschil in deze verhaallijn is dat Aysen een abortus perse wilde en ook deed, maar Anna wil geen abortus.
      (Bovendien als ik het goed heb gehoord, wat Anna tegen Sam zei, kan een abortus sowieso niet meer, Anna’s zwangerschap is al te ver gevorderd).

 5. spoiler dinsdag 16 mei

  Rik wordt stilletjes met een duister dealtje opgezadeld. Kimberly heeft stress omdat ze CS in haar eentje moet runnen. Sam mag toelating doen voor de kunstacademie, maar moet wel een foto-opdracht afronden. Linda vind haar latrelatie met Anton prima, maar Anton vindt haar flatje maar niks.

  ps. dat gaat nog wat worden tussen anton en linda als ik dat zo lees

 6. Heh wanneer was die one night stand van Rik en Aysen dan? Blijkbaar gemist.

  En kan iemand mij vertellen hoe Linda aan dat flatje komt? Heb alleen de shortie van die aflevering gezien maar die woning was er ook ineens ofzo.
  Linda kon de Rozenboom niet mee betalen, ging toen al serveerster in het restaurant werken en toen hadden Rover en Sam die flat geregeld inclusief spullen van de kringloop??
  Naar mijn idee ging dat ineens heel snel.

  1. Geiz, dat met het flatje is idd. snel gegaan. Linda heeft daar zelf voor dat flatje gezorgd. Rover en Sam waren er in 1ste instantie niet echt gelukkig mee, want als ik mij goed herinner heeft Rover en Linda vlak na hun komst in Meerdijk daar ook gewoond. Sam kwam pas later.
   Sam en Rover hebben het flatje samen opgeknapt en spullen/meubels geregeld / aangeschaft via de kringloop.

   Tja dat dit alles snel is gegaan, moeten we maar niet te veel over klagen of over nadenken, want nu gaat eindelijk eens iets snel in GTST, is het ook weer niet goed. 🙂

 7. Job gaat inderdaad met Aysen naar bed, dus eerst met zijn vader en daarna met Job.
  Gaat ondertussen alweer lekker zo. En oh ja, Rik krijgt dus bezoek van maat van hem uit de gevangenis.

 8. Heh is dat flatje dezelfde woning als het vorige flatje toen Linda net terug was? ‘
  Kan zo zijn natuurlijk, het lijkt er wel op maar de indeling van de keuken is wel anders. Volgens mij is het in ieder geval wel dezelfde set maar heb niet gehoord dat ze zeiden ‘daar zijn we weer terug in ons oude huis’
  Dat Linda dit aan het regelen was, is dacht ik ook nergens ter sprake gekomen

  Haha ja klopt, we gaan niet klagen maar dit vond ik best wel uit de lucht komen vallen.

 9. spoiler woensdag 17 mei

  Anton verrast Linda met een dagje ongeremd shoppen, met een sieraad én met een verzoek. Rik vraagt Aysen in te grijpen, omdat hij bedreigd en geïntimideerd wordt. Lucas regelt stiekem een oefenruimte om door te kunnen gaan met zijn verrassing voor Felix.

Geef een reactie