Maandag 6 maart
Maxime probeert Ludo in te laten zien dat het beter is als ze samenwerken om hun vijand te grazen te nemen. Linda kan niet verzwijgen dat ze helemaal niet in Ludo’s huis wil wonen. Bill heeft echter andere plannen. Kimberly wordt gevraagd te helpen bij een lastig probleem.

Dinsdag 7 maart
Ludo besluit eerlijk te zijn en vertelt aan Janine wat er in het verleden is gebeurd. Kimberly ontdekt dat Rover zijn moeder en zus heel erg mist. Lucas kan niet langer omgaan met zijn eigen jaloezie. Maxime doet Bing een mooi aanbod, maar hij reageert niet zoals zij hoopt.

Woensdag 8 maart
Anton raakt bezorgd als hij ziet hoe Rikki met Bram omgaat. Noud merkt dat Job de zaken in CS laat versloffen en zich op de verkeerde dingen focust. Linda gaat met andere ogen naar Anton kijken. Rik krijgt in het openbaar een verbijsterende klap te verduren.

Donderdag 9 maart
Rik zet een huisgenoot op straat. Als Rikki woedend wordt op Job, belooft hij zijn leven te beteren. Maar doet hij dit ook? Anton verwijt Rik dat hij een slechte en onverantwoordelijke opa is. Anna overschreeuwt haar liefdesverdriet met een leuke jongen.

Vrijdag 10 maart
Nina is bang dat Bing haar het leven moeilijk wil maken. Bing ontdekt wat Sjors hem geflikt heeft. Wanneer Ludo Sjors aanspreekt, merkt hij al snel hoe standvastig zij kan zijn. Janine heeft een onprettige ontmoeting op straat.

22 comments on “Spoilers 6 t/m 10 maart

 1. Ik heb de aflevering van 6 maart gezien, niet zo indrukwekkend, alleen dat janine ludo voor de 1.000.000 ste keer voor het blok heeft gezet om de waarheid te vertellen en dat gaat ie morgen ook doen, dus zijn ludo en janine na morgen geen stel meer, is mijn verwachting. Verder heeft hafkamp laten weten nog niet klaar te zijn met ludo, de de schrijvers laten de ludo fans nog verder lijden dacht dat we nu wel genoeg voor de kiezen hebben gehad maar hafkamp liet oook weten nog niet klaar te zijn met maxime.

  1. In de aflevering van morgen zegt die man uit Rusland dat zijn neef voor de Vlaamse tak van Sanders Inc. werkt. Dat is denk ik een vijand van Ludo alleen ik zou niet weten wie… Wie zijn Ludo’s mannelijke vijanden van de laatste jaren?

 2. Weet iemand of de leader in de aflevering van 6 maart is aangepast? Ik verwacht namelijk dat Martine, Kimberly en Lucas binnenkort aan de leader worden toegevoegd.

 3. Ben ik de enige die denkt dat het verhaal Malena en Marcus nu nog een staartje krijgt? die zijn toch of ontvoerd door Martine, of bezig met een wraakplan?

  1. Nee , Malena en Marcus zijn weggevlucht naar t buitenland. Malena was niet meer veilig voor Martine en Maxime. En Marcus moest met haar mee omdat hij uit liefde voor haar koos. En ik denk dat ze nooit meer terugkeren/

  2. Ik denk van wel. Maxime moest Malena omleggen en nu ze a.s. vrijdag tegen Martine zegt dat ze haar wraakplan heeft ondermijnd weer Martine dus ook dat Malena helemaal niet dood is…

  1. Volgens mij weet ze niet alles. Maar ik heb een tijd geleden idd een filmpje gezien waarin Ludo haar wel iets verteld maar volgens mij zegt hij er niet bij dat Martine die Carel helemaal niet had vermoord en dat Ludo haar ervoor heeft laten opdraaien.

 4. Ik heb alle 5 afleveringen vooruit gekeken, en op zich valt me de terugkeer van Martine best een beetje tegen. Misschien was de spanning er ook wel af omdat we al 2 maanden weten dat ze weer terug zou komen. Vooral de scenes met Jack en Wiet waren tenenkrommend slecht.

  In de aflevering van vrijdag heb ik me vooral lopen verbazen over de toevoeging van Celia. Natuurlijk wordt dit een heen en weer gedraai met Rover en zullen ze uiteindelijk wel wat krijgen, maar wat voegt (wederom) een irritante puber toe aan de serie? Hebben ze het nou nog steeds niet door?

  Ik hoop persoonlijk dat Marcus en Malena snel weer terugkeren en zelfs bij de vaste cast komen. Met beide personages valt nog zoveel te doen, en Miryana is gewoon een ijzersterke actrice die goed in het rijtje Inge Ipenburg, Caroline en Marjolein past. En Marcus is gewoon een personage die ouder is, maar wel lekker jong en fris overkomt.

  Als Bill uiteindelijk weg gaat en Linda weer bij Anton terug komt, is dat ook een mooi gezin die ze best langere tijd bij elkaar mogen laten.

  Aangezien de vaste cast nu uit 18 bestaat (zonder Thijs) en waarschijnlijk Lucas en Martine het naar 20 hebben gebracht, zijn er volgens mij nog wel 1 of 2 plekken vrij. Misschien nog een Sjoerd en een Job eruit, en Marcus en Malena erin (en evt Kimberly), en dan is de cast eindelijk weer een keer op echt goed niveau (en dan neem ik Rover etc maar even voor lief).

 5. linda moet niet zo stom zijn en voor anton kiezen als je de aflevering van vandaag hebt gezien hoe hij tegen sam en rover praat en welke manier daar mag bill wel van leren ze is dom als ze hem laat schieten

 6. Spoilers 13 t/m 17 maart

  Maandag 13 maart
  Ludo moet Maxime in vertrouwen nemen over wat hij Martine allemaal heeft geflikt. Sjors lokt een ruzie uit tussen Bing en Nina. Jobs vrienden vinden het verkeerd dat hij zijn roem boven hun vriendschap laat gaan.

  Dinsdag 14 maart
  Rover is jarig. Hij wordt 18 jaar, maar heeft geen behoefte om het te vieren. Bill wil echter een surpriseparty organiseren. Linda is tegen, dan moet ze Anton ook uitnodigen. Rover krijgt een enorm cadeau van Kimberly.

  Woensdag 15 maart
  Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt. Rik doet zijn best om Rikki af te leiden van haar verdriet.

  Donderdag 16 maart
  Anna ziet een kans om Job terug te pakken. Job sloopt een complete hotelkamer. Rover heeft een date, maar wordt steeds afgeleid. Lucas is bloednerveus over zijn geheim als Felix aanschuift bij een familiediner.

  Vrijdag 17 maart
  Rikki houdt zich met succes schuil, totdat Laura een ontdekking doet. Kimberly krijgt een rotgevoel als Rover een date voor haar regelt. Job probeert zijn fans te bespelen in de hoop hun aandacht terug te krijgen.

 7. Maandag 13 maart
  Ludo moet Maxime in vertrouwen nemen over wat hij Martine allemaal heeft geflikt. Sjors lokt een ruzie uit tussen Bing en Nina. Jobs vrienden vinden het verkeerd dat hij zijn roem boven hun vriendschap laat gaan.

  Dinsdag 14 maart
  Rover is jarig. Hij wordt 18 jaar, maar heeft geen behoefte om het te vieren. Bill wil echter een surpriseparty organiseren. Linda is tegen, dan moet ze Anton ook uitnodigen. Rover krijgt een enorm cadeau van Kimberly.

  Woensdag 15 maart
  Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt. Rik doet zijn best om Rikki af te leiden van haar verdriet.

  Donderdag 16 maart
  Anna ziet een kans om Job terug te pakken. Job sloopt een complete hotelkamer. Rover heeft een date, maar wordt steeds afgeleid. Lucas is bloednerveus over zijn geheim als Felix aanschuift bij een familiediner.

  Vrijdag 17 maart
  Rikki houdt zich met succes schuil, totdat Laura een ontdekking doet. Kimberly krijgt een rotgevoel als Rover een date voor haar regelt. Job probeert zijn fans te bespelen in de hoop hun aandacht terug te krijgen.

 8. Wat een kreng die linda die denkt echt alleen maar aan zichzelf en niet aan een ander ze heeft dus toch gewoon voor bill gekozen echt of Anton niks voor haar heeft betekend

Geef een reactie