Maandag 20 februari
Ludo krijgt slecht nieuws van de bank en reageert zich af op Maxime. Rover is verrast als Kimberly zich een lotgenoot in de liefde noemt. Linda wordt gedwongen om Bill in een kwaad daglicht te stellen. Sam voelt zich belazerd als iedereen haar in de steek laat.

Dinsdag 21 februari
Anton maakt een duidelijke liefdeskeuze. Rover is diep geschokt als Sam hem precies inlicht over wat er in hun gezin speelt. Laura springt tussen een gevecht in de Rozenboom. Linda kan het niet aan, omdat iedereen boos op haar is.

Woensdag 22 februari
Anna is het doelwit van een aanslag. Ludo weigert te accepteren dat zijn teloorgang definitief is. Rikki houdt Bram thuis van school en liegt tegen Rik. Lucas kan zijn gevoelens voor Felix niet onderdrukken.

Donderdag 23 februari
Job pakt het handig aan als hij de blits wil maken bij zijn fans. Lucas en Felix verliezen zich in een jaren 80-verkleedfeest. Rik wil niet dat Bram het slachtoffer wordt van Rikki’s neurotische gedrag. Anna is teleurgesteld door Job, maar hervindt zich dankzij Nina.

Vrijdag 24 februari
Bing zoekt een geldbron voor zijn nieuwe bedrijf en stelt daarom Nina voor een onmogelijk dilemma. Anton verbergt voor Rover dat hij Linda mist. Maxime ontdekt dat Bill geïnteresseerd is in het huis van Ludo. Noud is bang dat Lucas uit angst iets moois laat lopen.

6 comments on “Spoilers 20 t/m 24 februari

   1. Laten we dat hopen, hij doet het goed.
    Wat meer Actie in de tent, Bill vaste rol, Martine vaste rol…

    Dan zijn we van die spangas af, pfff

Geef een reactie