Maandag 13 maart
Ludo moet Maxime in vertrouwen nemen over wat hij Martine allemaal heeft geflikt. Sjors lokt een ruzie uit tussen Bing en Nina. Jobs vrienden vinden het verkeerd dat hij zijn roem boven hun vriendschap laat gaan.

Dinsdag 14 maart
Rover is jarig. Hij wordt 18 jaar, maar heeft geen behoefte om het te vieren. Bill wil echter een surpriseparty organiseren. Linda is tegen, dan moet ze Anton ook uitnodigen. Rover krijgt een enorm cadeau van Kimberly.

Woensdag 15 maart
Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt. Rik doet zijn best om Rikki af te leiden van haar verdriet.

Donderdag 16 maart
Anna ziet een kans om Job terug te pakken. Job sloopt een complete hotelkamer. Rover heeft een date, maar wordt steeds afgeleid. Lucas is bloednerveus over zijn geheim als Felix aanschuift bij een familiediner.

Vrijdag 17 maart
Rikki houdt zich met succes schuil, totdat Laura een ontdekking doet. Kimberly krijgt een rotgevoel als Rover een date voor haar regelt. Job probeert zijn fans te bespelen in de hoop hun aandacht terug te krijgen.

244 comments on “Spoilers 13 t/m 17 maart

  1. Nee hoor, Janine is niet op de hoogte van Ludo zijn acties omtrent de ontvoering van Martine uit het gevangenistransport. Ze weet ook niet dat Ludo Martine een brief aan Sjors heeft laten schrijven en haar vervolgens op een boot de Noordzee opgestuurd heeft.

    1. Toch raar. Iedere keer als er een seizoen uitkomt op DVD zie ik gelijkenissen ket het huidige seizoen. Het is net alsof ze ze gebruiken als inspiratiebron. Nu hebben ze zo’n grote verhaallijn waar ze toch bijna een jaar naartoe hebben gewerkt en dan gaan ze de fout in. Knap werk!

  2. Dit is inderdaad niet slim van gtst maar wat mij ook opviel vandaag was dat ze normaal heel goed zijn in het onduidelijkmaken van tijdlijnen met name rondom leeftijden van karakters etc. Maar nu maakte ze de fout rondom Lana, Sjors belde vandaag met de school van Lana en zegd dat ze graag wil dat Lana haar laatste jaar op de basisschool op de zelfde school door brengt nu zijn kinderen in groep 8 rond de 11/12 jaar en vorige week is meerdere malen vermeld dat Martine 12 jaar uit Sjors haar leven is geweest. Toen Martine verdween was Danny de vader van Lana nog niet eens in de serie.

  1. linda is een kreng ze denkt alleen maar aan zichzelf en niet aan anderen, ze laat anton keihard vallen voor bill en ik vind zoiezo de verhaallijn slecht geschreven

  2. die doos heeft niet gekozen ze kiest de makkelijkste weg ze heeft niet gekozen bill dacht dat door de woorden van rover maar wat er er voor besproken was dat wist hij niet en linda houd der mond en speelt met bill mee

   1. Als je de spoiler van 14 maart goed leest dan wil linda Anton niet eens uitnodigen voor de surprise party van rover dat zegt al genoeg toch of niet dan?

    1. Alsof Rover het op prijs stelt dat Bill een surpriseparty voor hem organiseert. Als Rover al überhaupt gaat, mocht hij het van te voren weten of er achter zijn gekomen.

     Bovendien wat in de spoilers beschreven staat, vertelt ook niet alles. Wie weet wat er nog meer gebeurd is, waarom er staat dat Linda die party niet wilt, omdat ze dan ook Anton moet uitnodigen.

     In 14 dagen kan er veel gebeurd zijn.

     1. bill dringt zich op bij rover als rover hoord dat hij het suprise party heeft georganiseert dan is het denk pas echt oorlog linda probeert anton denk te ontlopen want ze heeft niet gekozen bill dacht dat door een conflict tussen haar en rover maar dat is niet zo ze speelt het spelletje met bill alleen maar mee het zou me niks verbazen als bill weer wat flikt waar ze op afknapt

   2. Neen, idd Linda heeft geen keuze gemaakt, maar Bill trok een te snelle conclusie, nadat hij het gesprek tussen Linda en Rover gehoord had. Dan kan ik wel denken, waarom zegt ze dat dan niet tegen Bill, maar dan is de verhaallijn over en uit en dat kan natuurlijk (nu nog) niet. 😉

    EN @Anoniem, wat jij schrijft, zijn exact de woorden die Janine tegen Linda zei. Goed opgelet hahaha 🙂 🙂

    1. @Mo

     Anton moet linda niet meer terug willen na wat ze hem geflikt heeft en waarschijnlijk gaat ze gewoon lekker met bill verder want als je videoland hebt gezien zegt linda tegen bill kan niet wachten om opnieuw met je te beginnen en vraagt ze naar het huis

 1. Woensdag 15 maart
  Ludo presenteert zijn nieuwe bedrijf aan de pers. Maxime legt op deze persconferentie ook een verklaring af, maar er is nog iemand die het woord neemt.

  Dit beloofd niet veel goeds, die domme Hafkamp zal er wel alles aan doen om ook Ludo’s nieuwe bedrijf in de afgrond te helpen en ik neem aan dat Hafkamp of Sjors de andere spreker is.

  Maar Maxime is altijd erg begaan met Nina, dus neem ik aan dat Maxime Ludo steunt en vooral als ze hoort wat Hafkamp Nina heeft aangedaan.

  En mensen die nog steeds beweren dat Hafkamp niet mede plichtig was aan de ontvoering zit helemaal fout. Hafkamp nam de regie over en ze eiste € 100,000,000 van Ludo en dat heeft ie in een lift moeten zetten en dan zou Nina pas vrij gelaten worden, maar Nina ontsnapte zelf. Maar ze was wel helemaal vernietigt, waardoor ze een hele lange tijd in een inrichting moet, dus Hafkamp fans stop met te zeggen dat ze het niet verdiend heeft om op zee gezet te worden, ze mag blij zijn dat Ludo haar niet heeft laten liquideren, dat had ze verdient.

  1. Wie zal die iemand zijn die ook het woord neemt? En ben benieuwd hoe het met Maxime verdergaat aangezien Martine ‘verraders’ niet pikt…

     1. Na de aflevering van don 9 maart te hebben gezien zal het wel Sjors zijn, klere wijf denkt dat ze alles is, Ludo moet haar aandoen wat Hafkamp 12 jaar geleden heeft aangedaan. Ludo zijn toen al tegen hafkamp jij mijn dochter ik de jouwe.

  1. ze is gehersenspoeld door martine haha normaal is ze niet zo ze gaat na rusland en kijk wat je terug krijgt een bitch

 2. Het werd tijd dat Sjors eens wat ballen kreeg. Het is natuurlijk ook niet niks om erachter te komen dat Ludo de band tussen jou en je moeder bewust om zeep geholpen heeft. Maar, Bing gaat dit zo aantrekkelijk vinden dat hij uiteindelijk Sjors terug wil. Wedden dat Martine hem gaat helpen met het opzetten van zijn bedrijf? Bing inc. ofzo?

 3. net shorty gezien van 2 maart sjors weet van niks ze heeft wel dingen gedaan maar ze wist het niet ze staat verbaast te luisteren naar martine

 4. ik heb net de aflevering van don 9 maart gezien, het is echt walgelijk hoe die sjors zich nu gedraagt, ze geeft zelfs bevelen aan Laura,echt ongelooflijk. En maar zeuren hoe slecht Ludo wel niet is. De wijf is schijnbaar vergeten hafkamp nina en ludo en de rest van de familie sanders heeft aangedaan. Maar iedereen die de afgelopen afleveringen heeft gezien dat Ludo nu van zich afbijt en verteld heeft waarom Ludo zo heeft aangepakt niet eens voor zijn 100.000.000 maar de toestand rondom Nina 12 jaar geleden. Hafkamp wil verder gaan Ludo alles af te nemen, maar ik hoop dat er een kentering komt en dat met stapjes het begin van het einde van Hafkamp en Sjors word ingezet. Maar vrees het ergste. De wraak van Ludo zal nog wel een tijdje op zich laten wachten.

 5. Ludo pakt ze toch wel dat staat vast. En Maxime gaat niks overkomen Ludo zal haar beschermen. Ludo gaat weer opbouwen en zal wat tegenslagen krijgen maar uiteindelijk komt hij er wel en dan slaat hij toe en hard ook. Hafkamp heeft er 12 jaar over gedaan. Ludo heeft max een jaar nodig om alles om te draaien. Dat was destijds ook zo. En Ludo Sanders heeft alles meegemaakt en overwonnen. Zelfs 3 kogels bij zijn hart en hij is er nog. Kortom Ludo neemt sowieso wraak. De vraag is alleen wanneer en hoe dit gaat gebeuren en wat er met hafkamp gebeurd. En Ludo en Maxime is een veel gevaarlijkere combinatie dan Martine en Sjors. In zijn eentje is hij ak gevaarlijk genoeg moet je nagaan met hulp.

  1. Marjolein is bezig met twee nieuwe projecten. Als ze GTST maar niet gaat verlaten….. Kan iemand me aub overtuigen dat ze blijft 🙂

 6. Dit is wel erg slordig van de schrijvers hoor…
  Janine was al lang op de hoogte van Ludo’s wraakplan, zie ook het filmpje wat eerder geplaatst is hier. En Sjors geloofde vanaf het eerste moment al dat Ludo overal achter zat. In de eerste week van seizoen 16 ging ze nogmaals verhaal halen bij Ludo, die het hele verhaal nog eens uit de doeken deed. Kortom: zowel Janine als Sjors zijn van het hele hoofdstuk Ludo vs. Martine op de hoogte… Seizoen 15 is net op DVD verschenen en seizoen 16 had ik zelf opgenomen en dit alles klopt gewoon. Slordig…

 7. Schrijvers van nu stellen geen reet voor. 2005 en die andere jaren erna kapot goede verhaallijnen en goede schrijvers. De Ludo tune bestaat ook niet meer tegenwoordig. Tegen Martine hoorde je hem nog in 2005 en laatst toen Ludo op iedereen wraak nam nadat hij zijn comeback maakte na de aanslag op hem. Dat waren pas tijden. Dan kan je wel nu Martine enz gaan halen maar als je geen echte spannende verhaal kan maken stelt die comeback ook niks voor.

  Haha en zon zwakke comeback heb ik nog nooit gezien om eerlijk te zijn en dat nog na 12 jaar. Ja leuk voor de hafkamp fans dat zogenaamde wraakplan dat Ludo z’n geld kwijt is maar thats it. Ze gaat alleen maar willen zorgen dat hij niet meer machtig kan worden maar goed Ludo kennende vind wel een manier. Als ik dit vergelijk met de comeback van Nick met die Veltman, dat was 100x spannender dan dit en Ludo was ook verbijsterd. Bij Martine heeft hij van Ow jij bent het dacht ik al en gaat gewoon rustig de confrontatie aan alsof het niks is dat hij zijn geld kwijt is haha. We kunnen nog veel verwachten van hem tenzij hij weer word afgeremd door Nina of Janine. Dat is weer zoiets dat hij beter er alleen voor stond dan kan hij ook helemaal gek en los doen, zoals de badass Ludo Sanders style. Ik ben pro Ludo maar Martine mag hem nog even een zetje geven door Nina weer iets aan te doen en dan hebben we 2005 weer.

 8. Wel jammer dat de schijvers van nu zo slecht zijn dan. Ik had idd ook wel meer verwacht van die come back. Ik dacht echt dat er een soort onverwachte draai aan gegeven zou worden, dat alles op zijn plek zou vallen en dat Ludo nu al zo kapot zou zijn dat als Martine binnen zou wandelen, zij verwachtte dat hij haar smeekt om hem te sparen, maar in plaats daarvan uit zijn laatste sprankje eer en woede zweert haar voor eens en voor altijd kapot te maken.
  Maar dan moet ik denk ik bij echte kwaliteitsseries zijn.

 9. Er is iets wat niet klopt. De meeste zeggen dat er 6 weken tussen opname en dat het op tv komt er tussen zit. Maar Inge Ipenburg begon 12 december met haar opnames, en 2 maart is het op tv. Daar zitten 11 weken tussen. Dus dan duurt het ook een tijdje voordat we Aysen en Sjoerd weer terug zien.

 10. Martine is gewoon gefrustreerd en heeft iets nodig. Zeg nou eerlijk wanneer is Martine nou eens goed genomen door een man. Laatste x was met Frits die is ook al een eeuwigheid dood Hahah. En Sjors ook eerst de heilige maagd uithangen en daarna de hoer die niet weet wie de vader is van je kind Xd.

  Martine zon kansloos personage. Ik heb deze week nog alles teruggezien. Hoe ze smekend via Janine contact wilde maken met Sjors. Zoveel heeft janine gedaan voor deze 2 in het begin. Onderdak verlenen aan deze ratten waarvan 1 vervolgens ervan een hele grote aandeel heeft in de ontvoering en mishandeling van je kind. En 12 jaar later Janine ook nog haar werk laten kwijtraken. Ludo heeft Martine ook nog geholpen/gegund in het begin werk in scala en manager erna gemaakt. Martine heeft dit allemaal zelf veroorzaak en dan onschuldig doen bij de zogenaamd heilige Sjors en niet alles vertellen wat ze allemaal heeft gedaan. Ik vond het personage Sjors 10x beter vroeger dan wat het nu is. Zelfs Jack is niet zo laag gezonken.

  Wat ik zo kansloos vind aan Martine ook. Martine laat zoveel mensen omleggen, malena moest ook dood eigenlijk. Alles om Ludo te pakken te krijgen. Maar ze kon ook een aanslag op Ludo direct laten plegen. Ipv anderen afmaken Haha. Maar dat durft of kan ze niet kennelijk.

 11. Ik heb de aflevering van 10 maart bekeken, wat een slappe hap allemaal, het word tijd dat rtl alle schrijvers de laan uit stuurd. Ludo is alleen bezig met zijn nieuwe bedrijf, maar hij moet zich bezig houden met een grote wraakplan tegen hafkamp en sjors. Ik wil de super gemene meedogenloze ludo weer terug die nergens voor terug deinst, je laat je toch niet verslaan door een onderkruipsel als hafkamp en handlanger sjors. Het is tijd voor actie. Janine trekt het niet langer die zal wel afhaken net als nina. Dus ludo moet alleen met Maxime doen. Trouwens Sjors heeft bing ook al aan haar kant. Precies mijn voorspelling. Het voorspelbare gtst zou wel in petto hebben dat familie sanders helemaal uit elkaar valt en dat ludo nogmaals alles kwijt raakt. Dus het al me niks verbazen dat er helemaal geen wraakplan / actie van ludo komt.

   1. Mij niet, maar wel betere, een paar jaar geleden toen de kijkcijfers ook heel slecht waren haalden ze schrijvers uit de USA, misschien moeten het weer doen of desnoods schrijvers van de serie Thuis die wel heel succesvol is. Ik ben heus niet de enige die het slappe hap vind, ik kijk al vanaf afl. 1 dus ik heb enorm veel kijk ervaring. Het is niet voor het eerst dat de serie in dip zit, maar zo slecht als nu is het heel lang niet geweest.

 12. Tot nog toe vind ik het ook slappe hap (ik kijk vooruit). Niet alleen met Martine, ik vind de nietszeggende verhaallijn tussen Lucas en Felix ook veel te veel zendtijd innemen. En het gaat werkelijk nergens over en voegt niks toe aan de serie. Hetzelfde geldt voor Rover.

  Deze schrijvers zijn inderdaad erg slecht, als wij hier met z’n allen van alles kunnen verzinnen dan lijkt me toch dat zij dat nog beter moeten kunnen? Ik heb geen idee hoe lang Martine gaat blijven. Ik hoop lang en ik hoop ook dat ze een verhaallijn krijgt naast het Ludo/wraak gebeuren.

  1. Ik vind ludo vanaf begin af aan al slap reageren in deze verhaallijn. Gaf zomaar sanders Inc op en probeerde een nieuw bedrijfje te starten en straks dus weer ?
   De oude ludo zou over lijken gaan om martine te stoppen.

   Het past misschien in ludo z’n karakter ontwikkeling maar leuk is t niet

 13. Extra spoiler woensdag 15 maart:
  Janine richt zich enthousiast op een positieve uitdaging, totdat Martine haar in de gaten krijgt.

  Extra spoiler donderdag 16 maart:
  In zijn strijd met Ludo maakt Bing een strategische keuze.

 14. Moet wel ff wennen aan Martine’s nieuwe look…..vond het blonde haar wat ze 12 jaar geleden had veel beter bij haar passen.

  1. de tijd heeft niet stil gestaan ze is ouder geworden en zo ziet ze er uit en daar heeft ze ook voor gekozen om het zo te laten dit ben ik nu

 15. Die bing zal wel voor Martine gaan werken. Mannelijke golddigger. Draait alleen om geld bij hem. Als hij een beetje zelfrespect had sluit hij zich bij team Ludo. Maar zal wel niet. Xd

  Relatie van Nina en bing zal niet lang duren dan vrees ik. Wel goed dat Nina weet van de ontvoering etc en opkomt tegen Sjors. Hypocriete vuile trut die Sjors. Hele verhaal niet kennen en dan arme Martine dit dat terwijl ze ook beschadigd moest worden als Ludo er werk van wilde maken. Word toch wakker Sjors. En ook zo kansloos Martine heeft iemand ineens voor de moord laten opdraaien hoe nep is dat.

  Martine is de dader soort van, alle sporen wezen naar haar en ze is veroordeelt en ontsnapt. En dan komt er ene van een Rus ineens melden terwijl er helemaal niks over hem bekend is of sporen zijn dat hij daadwerkelijk wat heeft gedaan. Haha gtst wordt steeds lomper met deze schrijvers. Als je iets doet doe het dan goed. Ze hebben miljoenen budget en kunnen ze niet eens iets geloofwaardigs neerzetten. En Sanders Inc een hele grote multinational helemaal plat van buitenaf is ook pure lulkoek.

  Martine moet niet te vroeg juichen zo lang Ludo leeft moet ze oppassen.

 16. zal wel zo zijn ja dat bing voor martine gaat werken en dan denk ik dat nina zegt dag bing
  ik zie het wel gebeuren dat die 2 nog uit elkaar gaan de laatste tijd is het ook meer een knipper licht relatie ludo moet niet zo eigenwijs zijn en met maxime gaan werken ze heeft dit gedaan om ludo te helpen

 17. Haha Martine veilig als Ludo geen geld heeft zei ze. Hahaha dacht het echt niet. Martine is pas veilig als Maxime, Nick, Stefano en Ludo dood zijn. En dan met name Ludo helemaal controleren in de kist en DNA onderzoek eventueel of hij het wel is hahaha, want Ludo kenende leeft hij gewoon ergens. Kijk iedereen dat was pas een comeback van Ludo in 4 maanden terugkomen. de ultieme wraak open en bloot wist iedereen dat Ludo iedereen op de boot had ontvoerd.

  En nu Martine na 12 jaar zon waardeloze pussy comeback en dan nog alles ontkennen hoe laf ben je. Ik zou zeggen lekker Ludo ik heb alles gedaan wat ga je nu doen Haha. Maar Martine is altijd zon lafbek geweest en zit helemaal niet op niveau van Ludo. Vroeger kwam ze ook maar een klein beetje sterk over, omdat Ludo niet wist wie het was tot op het eind. Maar daarna bleef ze wel vrezen voor haar leven en je zag dat ze degelijk bang was. In dat verhaal kan je dat zien met Karel kortenaar. Martine doet sltijd iets en dan schuilen achter andere mensen of alles ontkennen. Destijds Karel alles verteld wat ze hadden gedaan en toen kreeg Ludo de leiding niet compleet Over de rozenboom. Zo bang was Martine als Ludo weer een beetje geld had en terecht ze is kapot gemaakt. Ludo zal toch het laatste woord hebben again.

  Ludo Sanders een personage dat zijn beloftes altijd nakomt. Sicces Ludo

  1. Zoals @Erik van Houten ook al schrijft, “Martine moet niet te vroeg juichen zo lang Ludo leeft moet ze oppassen”.

   Ook ik heb nog steeds het gevoel en hoop, dat Martine uiteindelijk aan het kortste eind trekt.

 18. Wat de fouten betreft over martine hafkamp en dat Janine/sjors er niets vanaf wisten kan ik me bij aansluiten maar nog een fout is dat Lana 11 jaar is kinderjaren gaan meestal wel snel maar wat heeft Sjors dan meegemaakt in dat ene jaartje zonder Martine seizoen 15 t/m 20 volgens mij is Lana eind seizoen 20 geboren dus alle dingen die sjors in seizoen 15 t/m 20 heeft meegemaakt zou 1 jaartje moeten zijn (de moord aanslag op Ludo, De terugkeer van Frits van Houten die zijn tweelingbroer blijkt te zijn met Augusta van Houten, Bing, en nog meer) Druk jaartje heeft ze dan zeg

  1. Gebeurt toch heel vaak dat leeftijden worden gereviseerd? Sjors was bijvoorbeeld in 1995 geboren en was in 2003 opeens al 16 jaar. Hetzelfde gebeurde bij Nina en Lucas en zo, dus dat Lana opeens wat ouder is stoort mij niet heel erg..

   1. de kinderen in gtst klopt toch nooit kijk maar naar teddy die was dik 1 jaar en die lag nog steeds in een bakwandelwagen das meer voor babys of nina die zie je nooit met nola lopen ze heeft t bijna nooit over alleen maar zaken en ze is altijd weg van huis

  1. frank, hack? je bedoeld wellicht Jack? Die komt volgens mij niet terug, hij zei tegen Sjors en Wiet dat hij een baan op Curaçao bij de politie had geaccepteerd.

   Maar je weet het natuurlijk nooit, want hij denkt dat zijn missie (om Martine te stoppen) is geslaagd, maar dat is dus niet zo. Sterker nog zoals we gezien hebben, z’n eigen zus Sjors is er ook bij betrokken en ook dat weet hij niet.

    1. Wiet is op wereldreis. Zoals ze al van plan was, voordat Jack haar overtuigde/overhaalde om mee naar Rusland te reizen, zoals ik al eerder zei om Martine/Maddy te stoppen.

     1. nou wat hebben ze haar gestopt martine is gewoon door gegaan en dan met sjors erbij terwijl die der juist moes over halen om geen wraak te nemen

 19. Aflevering van maandag 13 maart gekeken. Bing kiest ervoor om niet Nina te steunen, maar om Sjors en Martine te helpen. Zit er dik in dat Sjors en Bing dus weer iets gaan krijgen als het zo doorgaat. Dan is het dus binnenkort einde van het huwelijk van Bing en Nina.

 20. Ja ik heb het ook gezien, Bing steunt Sjors en Martine en liegt tegen Nina en Bing wilt gaan samen werken met Martine, je zag hem zijn kaartje geven aan Martine op het eind, dat zegt al genoeg. Het zit er dik boven op dat Sjors en Bing weer bijelkaar komen en dat Bing het idealen schoonzoon word van Martine!

 21. Wat is die Martine Hafkamp toch een toppersonage he. Echt zo blij dat ze weer terug is 🙂 Genieten gewoon van het spel van Inge Ipenburg!
  Linda: Waarom heb je het gekocht dan? Martine: Gewoon, had ik zin in.. Haha geweldig! Martine heeft ook humor!
  En ook een goede ontwikkeling dat Sjors wat harder wordt. Dat brave van haar was wel een keer klaar.

  1. Tussen 2001 en 2007 heb ik GTST “gemist” en dus is het karakter Martine Hafkamp geheel nieuw voor mij. Na maandenlange geruchten hier over haar terugkomst, vaak vol nostalgie en hoop, valt ze me toch wel tegen, maar misschien wordt het geleidelijk beter.

 22. Martine, Sjors en Bing.. nieuwe gangster familie komt eraan. Love it! Ludo en zijn familie zijn allang geen keiharde badguy met gemene streken meer. Al ben ik benieuwd hoelang het duurt wanneer sjors de ware aard van haar moeder leert kennen. Martine speelt slachtoffer van Ludo en sjors trapt erin maar destijds waren ludo’s acties ook weer een wraak reactie op de acties van martine haha. Zolang martine niet milder wordt zal sjors vroeg of laat ontdekken dat haar moeder een keiharde crimineel is die over lijken gaat.

 23. Ik vind het geweldig om Martine weer terug te zien, het is natuurlijk allemaal maar een verhaaltje maar Martine blijft de eerste echte NL soapbitch en ja ze speelt inderdaad zalig, zo lekker sarcastisch ….

 24. Mijn hemel, ik heb nog nooit zo’n slechte verhaallijn gezien als die tussen linda bill & Anton ik had verwacht dat de schrijvers niet voor de makkelijkste weg zouden kiezen maar dus wel, niet eens dat linda voor haar huwelijk gaat vechten nee hoor meteen bij bill gaan wonen, beetje slap en voorspelbaar

  1. ja echt he en ze heeft niet eens echt voor bill gekozen janine zei ook tegen haar je kiest de gemakelijkste weg maar ik zie het wel gebeuren dat ze uit eindelijk weer bij anton komt als je de foto s ziet van de begin lied ludo en janine staan er ook niet samen op maar anton en linda wel

   1. Ik denk nog steeds dat bill weer iets gaat flikken bij linda waar door ze uiteindelijk weer bij Anton terugkomt, want bill is niet voor niks teruggekomen, dat wordt denk ik gerekt tot de zomercliffhanger

    1. hij heeft al gelogen dat hij het huis afziet tegen martine maar dat is niet zo heeft gezegt op onhold ik ga me kapot lachen als linda uit eindelijk met anton daar komt te wonen haha

     1. maar een aflevering later vraagt linda zelf aan bill of dat huis nog te koop staat, maar ik vind die scene wel goed goed gespeeld van anton in de aflevering van vandaag op videoland

 25. Ik vond die scene met Jack, Sjors en Wiet ook heel slap. Jack heeft een jaar voorbereiding gehad en Wiet laten infiltreren.
  Martine heeft 12 jaar lang op een wraakplan zitten broeden, Sjors heeft 1 simpel gesprekje met haar waar Jack niet eens bij is geweest en ze nemen maar gewoon van haar aan dat Sjors Martine in 5 minuten overtuigd heeft om te stoppen met Ludo kapot maken….en Jack en Wiet vertrekken gewoon van “poeh poeh nou dat was me wat, nou doei he wij gaan even broodje eten”.

  1. Alsof ze terug komen.. Jack zie ik nog wel terug komen, dat Sjors om hulp vraagt ofzo.. En Marcus en Malena moeten ook nog ontmaskerd worden.

   1. Ik bedoelde eigenlijk dat ik het zo ongeloofwaardig vond dat Wiet en Jack zo makkelijk van Sjors aannamen dat ze Martine zo snel overgehaald had. En dat het daarmee klaar was. Maar misschien komen ze terug ja. Ik denk ook wel dat Marcus terug komt. Met of zonder Malena.

 26. Spoiler maandag 20 maart:

  Bing grijpt in als hij een negatieve publicatie over Nina in handen krijgt. Sjors bedenkt een plan waarmee ze Martines bezoedelde naam kan zuiveren. Anton en Rik voeren de druk zo hoog op bij Rikki dat ze wegvlucht. Felix voelt zich verraden door Lucas.

 27. Net de aflevering gezien. Ludo zweert vrijdag wraak te nemen op Martine en vandaag ook om haar te stoppen. Helaas probeert Janine hem weer in te laden houden. Ludo zal niet gelijk los kunnen gaan door dit. Ik verwacht dat hij nog wat tegenslagen gaat krijgen en de familie en dat Janine uiteindelijk toegeeft van ga je gang Ludo doe wat je moet doen om Martine te stoppen. En dat word dan genieten. 😉

 28. Aflevering woensdag 15 maart: Oke raar, Bing wil wel met Martine samenwerken maar niet met Sjors omgaan omdat het niet mag van Nina? Dus hij kiest half voor Nina, en helemaal voor Martine. Heel raar dit.

  1. als hij voor martine kiest dan zou ik als ik nina was na alles wat martine nina aangedaan heeft zou ik zeggen als je voor haar gaat werken dan ben ik bij je weg

 29. Het was Isabelle he die destijds Nina had ontvoerd, niet Martine. Oké Martine wist er wel van, dus ze had Isabella misschien kunnen stoppen.

  1. Volgens mij heeft Martine ook geprobeerd Isabella te stoppen maar aangezien Martine en Yasmin niet wisten waar Isabella Nina gevangen hield hebben ze maar gebruik gemaakt. en ondertussen kreeg Yasmin van Martine de opdracht om Isabella in de gaten te houden en zodra ze wist waar Nina vermoedelijk kon zitten om Nina daar snel weg te halen.

   Dus de ontvoering is geheel Isabella’s schuld. Maar Martine heeft van de situatie die op dat moment speelde gebruik gemaakt

   1. klopt allemaal. Martine heeft toen er misbruik van gemaakt. En Isabella moest steeds foto’s van Nina naar Martine sturen. En Martine deed zich dan weer als Douarte voor om die 100 miljoen te eisen en stuurde die foto’s naar Ludo door. En toen Ludo overstag ging kon ze die 100 miljoen laten versnipperen en Nina onsnapte uit brandende scala tijdens gevecht Jasmin en Isabella.

 30. En wat betreft Linda die voor de gemakkelijke weg kiest: dit past wel bij haar karakter. Vroeger was Linda nog veel egocentrischer. Zij koos altijd voor zichzelf en alles moest wijken voor haar ambities/ carrière/ doelen. Rijke mannen gebruikte zij om hogerop te komen. Nu is dit niet hetzelfde maar het heeft er nog wel iets van weg.
  Wat dat betreft jammer dat Linda tegenwoordig veel softer is. Dat verwende/ egocentrische van haar was een stuk boeiender dan hoe ze nu is.

  1. ik denk dat het toch nog wel goed komt tussen linda en anton, bill is iets van plan hij is een slechterik en ik denk dat bil linda nog wel wat flikt

   1. ze heeft nog niet eens voor bill gekozen zag je vandaag duidelijk aan der gezicht toen ze m omhelsde zo dom waarom dan al dat gezeik en je kinderen ermee meenemen hoelang houd ze dat vol met iemand te zijn met wie ze eigenlijk niet gelukkig mee is

    1. daarom vind ik het ook zo’n rare verhaallijn dan gaat samen wonen terwijl ze dat eigenlijk helemaal niet wil met bill, ze kan toch gewoon eerlijk zijn

     1. idd ja zo hou je ook je zelf voor de gek naar we gaan het zien hoe lang ze het vol houd

 31. Spoiler dinsdag 21 maart:

  Ludo en Maxime zijn er getuige van dat Bing de oorlog verklaart aan Martine. Lucas besluit dat hij lang genoeg met zijn geheim heeft rondgelopen. Rover begint onwillig aan een sloopklus, maart krijgt er steeds meer lol in. Aysen wordt uitgedaagd door Rik.

  Conclusie: Aysen is 2 maanden ongeveer weggeweest.

 32. Ik heb de aflevering van donderdag 16 maart al via videoland bekeken. De dialoog tussen Bing en Martine.. Wat een goed staaltje acteerwerk!!!

 33. Spoiler woensdag 22 maart:

  Job bedenkt een manier om Anna en Antonio in diskrediet te brengen. Hij misbruikt daarbij een onwetende vriendin en weet stiekem sabotage te plegen. Maar als Job oog in oog staat met Anna, merkt hij dat zijn gevoelens voor haar nog niet voorbij zijn.

 34. shorty gezien ai ai ai er word er een heel boos atans denk dan maandag dat zal wel als laatste laten zien dat sjors het weer voor elkaar krijgt om uit te janken bij bing

 35. Martine is echt een granny geworden. Ze hadden haar nooit terug moeten laten komen. De rol past niet echt meer bij haar. En wat denkt Martine nou dat als Ludo al zijn geld kwijt is dat hij dan stopt om weer iets te doen haha je geeft hem dan juist mogelijkheden dat hij wraak neemt.

  Voor het eerst in tijden zie je dat Ludo ook vrienden heeft dat had hij nooit namelijk. Anton en Laura ook blijkbaar xd.

  Effe over Sjors. Ik ben er gewoon weer ingetrapt zei ze vroeger altijd, wanneer komt ze er nou achter wat ze allemaal geflikt heeft die heilige Martine hafkamp. Ze is zomaar op zee gezet toch uit het niets.

  En hierboven als Martine Nina had gevonden liet ze haar niet gaan hoor, want Nina had te veel gezien. Ze heeft er goed gebruik van gemaakt ja en ze deed ook geen fuck eraan. Ze zat alleen maar aan haar eigen veiligheid te denken die Martine. En ervoor Stefano bedreigen en Janine laten slaan en Ludo zijn vingers laten breken door grote criminelen in te zetten waar de politie zelfs niks durfde te doen zei ray. En nog 100 miljoen laten snipperen. Voor wat om alleen de machtigste te zijn. Die 1 miljoen had ze namelijk allang al terug plus rente het was 1,5 miljoen wat Ludo in een koffer gaf. Deze acties begonnen veel later, omdat hij beter in zaken doen was en ze werd steeds afgetroefd op zakelijk gebied.

  Kortom Martine gaat boeten voor deze daden, want ze had het recht niet na alles wraak te nemen. Ze was er aardig goed mee weggekomen. Dus dit keer vrees ik dat het heel erg anders gaat eindigen voor haar. Sowieso dood of de gevangenis in. Maar ik denk het laatste dat Ludo alsnog met bewijzen gaat komen dat Martine alsnog schuldig is en dan de bak in gaat.

  Ludo zal dit beetje geld denk ik nog gaan verliezen en Janine zal moeten inzien dat het niet zo gaat door niks te doen. En dan als hij zijn gang mag gaan is het over met Martine hafkamp. Want dat gebeurd sowieso.

  Voor mensen die in discussie willen gaan. Heel het seizoen staat oo YouTube dan zie je van begin tot eind wat hafkamp Ludo allemaal geflikt heeft en zijn familie. Dan staan de acties nog 10-2 of zo in het voordeel van hafkamp. Dus bij deze moet dit haar ondergang gaan worden.

 36. Nu je het zegt dat geld was van Sjors dat heeft Martine nooit aan haar verteld en zit in haar kontgat dat geld. Martine had er sws geen recht op. Dan kan je al zien dat ze Sjors belazerd. En ze draait er steeds omheen als Sjors vraagt we moeten ons verhaal aan iedereen vertellen. Tuurlijk wilt Martine dat niet, want dan komt alles naar boven de echte waarheid wat ze nina hebben aangedaan en de hele klere zooi. Hafkamp is een laffe rat een moordenaar die hoort in de gevangenis. Malena moest nog dood en ze heeft die man van malena ook doodgemaakt.

  1. Nee ze zijn niet dood. Maddy/ Martine wilde Malena dood hebben , maar Maxime heeft Malena laten ontsnappen uit die kelder waar Ludo haar vasthield en verstopte zich in Box. En vluchtte samen met Marcus t land uit.

 37. Spoiler donderdag 23 maart

  Celia ontdekt dat Rover heel erg hoogtevrees heeft en gebruikt dit in haar voordeel. Job reageert zijn frustratie af op iets kostbaars van Sam. Linda heeft geen behoefte aan Martine, maar Bill zoekt Martine juist op. Kimberly heeft weer een date die op het laatste moment afzegt.

 38. Mooie beelden van vandaag Ludo met zijn dreigementen naar Sjors en weet dat Sjors ook meedoet met Martine.

  Naar de hel met Sjors en haar geloof.

 39. Martine kan nu wel wffe stoer doen omdat ze geld heeft. Maar een reactie van Ludo gaat zeker volgen. Weliswaar niet gelijk maar het gaat gebeuren.

 40. Sjors kan ik heel goed begrijpen. Ik zou ook razend zijn als iemand mijn moeder zou laten verdwijnen. Wraak is niet de juiste manier om dingen op te lossen. Maar als je zoiets wordt aangedaan, worden je emoties je de baas en ga je ongemerkt te ver. Ik ben dus wel voor Sjors. Maar ik ben tegen Ludo en Martine, met hun eeuwige haat en wraak tegen elkaar en andermans kinderen. Ik hoop dat juist die twee de harde klappen zullen vangen en niemand anders.
  Nina gedraagt zich altijd onredelijk. Janine is constant in paniek. Lucas verzwijgt iets heel belangrijks. Op dit moment is Maxime de redelijkste en normaalste van die familie. Dat dat ooit nog eens mocht gebeuren. Maxime is altijd al interessant geweest, maar nu ze normaal doet vind ik haar nog leuker.
  Maar wat is er met Linda gebeurd? Wat een persoonlijkheidsloze trien zeg. Ze had vroeger altijd pit en ze wist wat ze wilde. En ze deed alles om het te krijgen. Of het nu een baan was of een man. En ze had haar brutale mond altijd bij zich. Dit is verre van de oude Linda. Ouder worden zou je juist sterker en wijzer moeten maken. Zullen de kijkers ooit te weten komen, waarom ze zo’n domme besluiteloze zwakke troelala is geworden?

  1. Miranda, we (jij) kunnen dan wel begrip opbrengen voor Sjors, maar ik krijg sterk de indruk dat Sjors niet op de hoogte is wat haar moeder Martine allemaal geflikt heeft. Wordt dus tijd dat Sjors ook die kant van het verhaal hoort. Als Sjors wel op de hoogte is, dan is Sjors nogal hypocriet bezig.

   Want de vete tussen Martine en Ludo (is bij ruzies/vetes meestal zo) heeft 2 kanten. Waar er 2 ruziën zijn er 2 schuld.

 41. Laten we niet vergeten dat Lucas ook vergiftigd was. Martine is een meedogenloze vrouw en niet Ludo. Als Ludo echt meedogenloos was wat de heilige Sjors zei dan spoort ze niet helemaal. Nina was helemaal getraumatiseerd en sprak geen woord meer en alleen met die pop zitten. Ik weet het nog heel goed. Hij had Sjors even goed hetzelfde kunnen flikken maar dat heeft hij nooit gedaan. Weet je waarom? Hij is niet zon persoon die andermans kinderen te grazen neemt om in dit verhaal Martine te pakken te krijgen. Hij richt zijn acties op de mensen die aangepakt moeten worden. En nog iets Nina was ook zo klein, ik vind dat dit onrecht Lana ook geflikt mag worden en dan kijken we of dat leuk is. A Son for a Son was haar motto. Lana voor Nina moet het nu worden. Vuile hypocrieten kutwijven Martine en Sjors. Nu snap ik hoe ver iemand kan gaan voor zijn. Kind zei ze zelf. Nina helemaal kapot makem maakte niks uit toch.

  Ik hoop echt dat deze 2 goed gepakt worden en lana mag daarbij ook gebruikt worden vind ik zoals Nina toen gebruikt is.

  1. @Miranda boon,
   ben het gedeeltelijk met je eens. Maar om nu ook Lana aan te pakken (eventueel door Ludo), verlaag je je tot het niveau van Martine.

   Wat je al schrijft, Ludo moet diegene aanpakken (Martine) die hem dit aandoet. Dus geen kinderen erbij betrekken, wat trouwens Ludo’s stijl ook niet is. Anders had hij destijds Sjors ook wel aangepakt, maar Sjors werd/was zelfs het kindermeisje van Nina en liefdevol in het gezin Sanders opgenomen.
   Let op, ik keur Ludo’s gedrag van destijds niet goed, maar nogmaals, ondanks wat hij gedaan heeft, hij pakte de bron (Martine) aan en geen kinderen, wat Martine wel gedaan heeft.

   Sjors is gehersenspoeld door Martine. Zoals ik al eerder schreef, ik vraag mij af of Sjors wel op de hoogte is van alle criminele praktijken van haar moeder.
   Als Sjors wel weet, wat Martine, o.a. Nina heeft gedaan, is Sjors hypocriet en naïef.

 42. Spoiler vrijdag 24 maart

  Bill vervalt in oude gewoontes als hij verwacht dat hij met Linda kan pronken bij een zakendiner. De toenadering tussen Ludo en Bing loopt precies zoals Bing dat wil. Rover geeft toe aan Sam dat hij moeilijk kan kiezen tussen Anton en Bill

 43. Spoilers week 20 maart t&m 24 maart 2017 in 1 oogopslag:

  Maandag 20/3-2017
  Bing grijpt in als hij een negatieve publicatie over Nina in handen krijgt. Sjors bedenkt een plan waarmee ze Martines bezoedelde naam kan zuiveren. Anton en Rik voeren de druk zo hoog op bij Rikki dat ze wegvlucht. Felix voelt zich verraden door Lucas.

  Dinsdag 21/3-2017
  Ludo en Maxime zijn er getuige van dat Bing de oorlog verklaart aan Martine. Lucas besluit dat hij lang genoeg met zijn geheim heeft rondgelopen. Rover begint onwillig aan een sloopklus, maar krijgt er steeds meer lol in. Aysen wordt uitgedaagd door Rik.

  Woensdag 22/3-2017
  Job bedenkt een manier om Anna en Antonio in diskrediet te brengen. Hij misbruikt daarbij een onwetende vriendin en weet stiekem sabotage te plegen. Maar als Job oog in oog staat met Anna, merkt hij dat zijn gevoelens voor haar nog niet voorbij zijn.

  Donderdag 23/3-2017
  Celia ontdekt dat Rover heel erg hoogtevrees heeft en gebruikt dit in haar voordeel. Job reageert zijn frustratie af op iets kostbaars van Sam. Linda heeft geen behoefte aan Martine, maar Bill zoekt Martine juist op. Kimberly heeft weer een date die op het laatste moment afzegt.

  Vrijdag 24/3-2017
  Bill vervalt in oude gewoontes als hij verwacht dat hij met Linda kan pronken bij een zakendiner. De toenadering tussen Ludo en Bing loopt precies zoals Bing dat wil. Rover geeft toe aan Sam dat hij moeilijk kan kiezen tussen Anton en Bill.

 44. @ Miranda.
  Ben het helemaal met je eens over Linda. Totaal niet meer herkenbaar als de Linda van vroeger en dat is zeker niet positief. Ze is nu gewoon echt een letterlijke vervanger van Bianca Het oorspronkelijke karakter is totaal om zeep geholpen.

  1. Nou nee want bianca is nooit vreemdgegaan en linda wel dus dat is al anders maar inderdaad linda is veel te soft er zit helemaal geen pit in die rol

 45. Bing werkt gwn voor Martine. Zogenaamd dat ze ruzie hebben om in ludos team te komen en van daaruit alles saboteren. Ludo raakt z’n laatste geld ook kwijt en dan zien we hem erna pas in actie. Precies zoals ik al dacht. Maar Martine krijgt wat ze verdient. Deze trap na zal haar ondergang worden haha cant wait.

  1. bing verklaart martine de oorlog waarschijnlijk door maandag omdat hij negatieve publicatie in handen krijgt van nina en grijpt in

   1. Dat is gewoon fake let maar op. Ze willen Ludo en Maxime voor de gek houden en zo hem weer bedonderen en dan denkt ze dat ze veilig is.

 46. Klopt dat zal vrijdag de 17e ook blijken. Ludo zal Bing vertrouwen , maar Bing zal Ludo vast belazeren en probeert alles af te pakken en het delen met Martine . Je ziet nu al dat hij liegt tegen Nina. Ik denk dat ze zullen scheiden. Bing is t niet waard om nog haar man te zijn nu Nina eindelijk laat zien dat ze een Sanders is. En ik hoop dat Maxime t nog weet te redden en dat Bing ook eindelijk slachtoffer wordt van Ludo. Hij heeft al vaker stiekem tegen Ludo dingen gedaan. [ Boot in brand steken , samen met Lorena toen Lorena Ludo Chanteerde rondom de witwaspraktreiken van Reinier Veltman ].

  1. Anoniem precies wat je zegt man. Die kut bing moet echt hard gepakt worden. Maar het komt allemaal wel goed. Ludo in zijn eentje is al gevaarlijk genoeg. Nu heeft hij wel Maxime nog aan zijn kant. Zoals Martine ook zei het is een Sanders. Vanaf het begin zag je al dat bing niks waard was en dekt hierbij Sjors. Terwijl Nina wel alles moest doen achter hem staan. Beter geen man dan zo iemand opgerot joh. En dan nog dat die Martine aansprakelijk is voor alles. En dan kunnen mensen wel zeiken Isabella dit dat maar nee Martine kan alles verweten worden. 2 van de 3 zijn al dood nu Martine nog.

   En je hoort Ludo ook zeggen. Zijn actie was weer een actie op wat er met Nina gebeurd was door Martine. Ja DOOR martine, want zij kwam met dit hele plan en ze wist dat Isabella labiel was. Martine verdient de doodstraf dat komt nog goed.

   Loretta

 47. Ik kijk vooruit maar ik vind dat Martine ontzettend weinig speeltijd heeft. Je ziet haar hooguit om de dag een paar seconden. En meestal omdat het gaat over een kapotte waterkoker en gezeur over handdoeken in de Rozenboom.

  Ben echt teleurgesteld tot nog toe. Haal je een dergelijk personage terug, spring je er zo mee om. Tis net Rosa van destijds die af en toe ff in beeld komt.

 48. Ik kijk ook vooruit en heb de aflevering van dinsdag al gezien, erg voorspelbaar dat bing voor hafkamp werkt en doet nina geloven dat hij ruzie met der heeft. Hoe het nu verloopt is niet om aan te zien, zo voorspelbaar , je kan als vaste kijker bijna alles voorspellen. Ik zit te wachten op de wraak van ludo, maar dat zal nog wel even op zich laten wachten, over 2,5 maand heb je de clifhanger. Maar ik bespeur wel al een hele kleine wrijving tussen sjors en die hafkamp, ze komt er zelf wel achter de ware aard van mammie.

  1. als nina erachter komt wat bing flikt dan is hij haar kwijt dat is toch je eigen vrouw veraden na alles wat martine nina aangedaan heeft met anderen

 49. MA 27/3
  Job wordt in elkaar gebeukt. Bill heeft een duur cadeau, maar Linda laat zich niet zomaar omkopen. Rover en Sam fantaseren over de inrichting van hun nieuwe huis. Lucas betrapt onderwijl Felix met een ander.
  DI 28/3
  Bing en Martine zijn het niet eens over de strategie om Ludo kapot te maken. Sjors baalt als Lana teleurgesteld is. Ludo neemt een groot risico als hij Bing wil testen. Rover en Sam hebben een verrassing voor hun ouders.
  WO 29/3
  Linda schrikt als ze niet in haar eigen bed wakker wordt. Wat is er gebeurd? Job laat weten dat hij een carrièreswitch maakt. Als Rikki en Anna het nachtleven induiken, merkt Rikki dat ze het uitgaan erg gemist heeft.
  DO 30/3
  Celia is niet  blij met de plannen van Rover. Sjors en Lana genieten van hele andere dingen dan Martine. Anna wordt met een hete verrassingsactie in CS geconfronteerd. Anna geeft Job een complimentje.
  VR 31/3
  Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af. Ludo keert in zichzelf als Janine hem wantrouwt. Hij neemt Maxime wel in vertrouwen over zijn plannen. Als Sjors wil oefenen voor Lana’s fietsexamen, schrikt Martine daarvan.

 50. ik ben zo benieuwd waar linda wakker word zou het bij anton zijn? bing gaat zn eigen vrouw veraden door met martine te werken maar ben beniwd hoelang linda dat toneel stukje volhoud

 51. Ik dacht al dat Bing samen werkte met Martine, daarom heeft Bing natuurlijk ook gezegd tegen Sjors niet meer elkaar meer te zien, anders valt het op dat Bing en Martine samen werken.

 52. Spoilers zijn ongelooflijk voorspelbaar. Die Hafkamp weet mogelijk alleen Janine bij Ludo weg te jagen, zie spoiler 31 maart, Janine wil natuurlijk weer een softe aanpak ivp de keiharde Ludo/Maxime aanpak. Als ze toch karakters aan het veranderen zijn waarom die van Janine niet, Hafkamp heeft haar alles afgenomen, normaal iemand zou zeer furieus zijn en wraak willen nemen, maar Janine weer niet. Denk dat het zeer binnenkort over is tussen Janine en Ludo. Alleen niet te hopen dat de schrijvers Ludo weer alles laten afnemen, het is nu genoeg geweest en is nu tijd voor Ludo’s pay back time en wel zo hard mogelijk.

  Verder vertrouw ik Maxime ook niet helemaal, volgens mij heeft ook zij nog een dubbele agenda.

 53. wat ongelofelijk slecht aangepakt deze verhaallijn. ik dacht de grote comeback van martine.. ludo aan lager wal geraakt als een gebroken man, Martine triomfantelijk in Ludo’s huis, ontvoeringen moord en doodslag en vuile streken. maar nee… met ludo lijkt weinig verandert behalve dat hij nu in de rozenboom woont, beetje over en weer gedreig maar er gebeurt niks, het verhaal suddert gewoon rustig verder alsof t allemaal niks voorsteld. toen met malena, dat een mysterieuze maddy achter de schermen aan ludo’s ondergang werkt.. toen leek het nog wat te beloven allemaal.

  1. @thenewbadguy. Ik zei allang al. Comeback van niks. Gewoon even wachten op Ludo en dan ga je pas spectaculaire beelden zien. Ludo blijft de spanning terugbrengen in gtst. Hij pakt haar heel goed aan dat weet ik zeker. Martine mag haar best doen. Laat haar maar effe nog genieten van deze tijd. Ze heeft er althans 12 jaar over gedaan om dit te bereiken hahahaha. Ludo zie je binnen jaartje aan de top of misschien minder. En dan het dessert 😉

 54. Janine begrijpt het nog steeds niet helemaal, zoals ze 12 jaar geleden nog steeds geen hol snapte.
  Martine is en blijft een bitch. En Sjors is geen haar beter is ze nooit geweest. Janine heeft zoveel voor deze 2 gedaan en in huis genomen. Janine is meer een moeder van Sjors dan Martine bij wijze van. En dan heeft die Martine Nina dit allemaal geflikt. Ze is gewoon hoofd verantwoordelijk voor alles met haar hele kut plan destijds dat ging alleen om Ludo af te troeven.
  Er is zoveel gedaan door Martine, Ludo bedreigen met Nina en Stefano en zo heeft ze uiteindelijk die 100 miljoen weten te snipperen. Een gevaarlijke moordenaar inhuren om Ludo zijn vingers te laten breken. Janine ook Inelkaar laten slaan. Ray werd gedrogeerd. Lucas vergiftigd. Stefano moest onderduiken. Nina naar een inrichting. Waar was Sjors toen dit allemaal gebeurde. De heilige maagd uithangen??? wat ze allang niet meer is en was.

  Ludo heeft tenminste iets gedaan wat een ouder zou moeten doen voor je kind. Janine die weet het maar deed niks. En nu wilt ze ook Sjors nog dekken spoort ze wel. Word toch wakker Janine. Sjors heeft haar keuze gemaakt en o zo dankbaar. Janine is nu haar werk ook kwijt door Sjors en Martine en haar huis. Er is zoveel onrecht gedaan aan Janine en nog ziet ze dat niet in. Ze moet juist 100% voor gaan en wraak nemen. Het is Payback time voor wat ze Lucas, Nina en Ludo hebben aangedaan en haar. Naar de hel met de hypocriete Sjors.

  Wat hoop ik zo dat bing goed te grazen genomen word. Wat voor een hond is dat zeg. Bing moet gestraft worden. Gtst moet hem niet gaan indekken en hem overal weg mee laten komen omdat hij de enige zwarte is in gtst, want dit is bullshit.

 55. valt alleen niet mee als sjors een zielig verhaal op hangt dat martine en zij en niks mee te maken hebben en er weer mensen bij zijn die er weer intuinen he janine en bing

 56. Spoilers 27 t/m 31 maart 2017

  Maandag 27/3-2017

  Job wordt in elkaar gebeukt. Bill heeft een duur cadeau, maar Linda laat zich niet zomaar omkopen. Rover en Sam fantaseren over de inrichting van hun nieuwe huis. Lucas betrapt onderwijl Felix met een ander.

  Dinsdag 28/3-2017
  Bing en Martine zijn het niet eens over de strategie om Ludo kapot te maken. Sjors baalt als Lana teleurgesteld is. Ludo neemt een groot risico als hij Bing wil testen. Rover en Sam hebben een verrassing voor hun ouders.

  Woensdag 29/3-2017
  Linda schrikt als ze niet in haar eigen bed wakker wordt. Wat is er gebeurd? Job laat weten dat hij een carrière switch maakt. Als Rikki en Anna het nachtleven induiken, merkt Rikki dat ze het uitgaan erg gemist heeft.

  Donderdag 30/3-2017
  Celia is niet blij met de plannen van Rover. Sjors en Lana genieten van hele andere dingen dan Martine. Anna wordt met een hete verrassingsactie in CS geconfronteerd. Anna geeft Job een complimentje.

  Vrijdag 31/3-2017
  Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af. Ludo keert in zichzelf als Janine hem wantrouwt. Hij neemt Maxime wel in vertrouwen over zijn plannen. Als Sjors wil oefenen voor Lana’s fietsexamen, schrikt Martine daarvan.

  1. haha linda wordt ontvoerd denk ik, ik denk niet dat ze niet nog een keer bij anton in bed belandt dat zou een beetje stom en in herhaling vallen zijn dan kunnen de schrijvers beter stoppen als dat zo is

   1. zou mij niks verbazen aangezien je gister zag dat ze allebei verdiet hadden om elkaar en linda gaat niet een 100% voor bill ze houd der eigen voor de gek

 57. Vandaag in het begin van de persconferentie zat Ludo links en Maxime rechts (voor de kijker) en bij de volgende scene een paar minuutjes later ineens andersom. Slordig weer.

 58. Extra spoiler maandag 27 maart:
  Felix bekent aan Nina dat zij gelijk had wat betreft Lucas.

  Extra spoiler woensdag 29 maart:
  Kimberly probeert Celia voor gek te zetten.

 59. Wat wilt Kimberly nou eigenlijk? Eerst Rover steeds duidelijk maken dat ze niet verliefd op hem is en hem niet wilt en nu is ze opeens jaloers dat Rover Celia wel ziet zitten. Raar die Kimberly!

  1. Kon gisteren (of eergister?) al aan haar zien dat ze Rover eigenlijk wel leuk vindt.. vlak voordat hij zei “waarom ben je zo leuk”. Tja.. misschien heeft ze een beetje bindingsangst.. 😉 d’r vader is ook al weg.

 60. haha het wordt steeds vager met linda nou zegt ze ineens tegen bill van ik had nooit voor jou moeten kiezen maar dan had ze beter moeten nadenken niet meteen het bed moet induiken met bill zo slap die verhaallijn en voorspelbaar want volgens mijn duikt ze ook weer het bed in met anton in de aflevering van 23 maart

 61. Als ik Anton was had ik Linda niet eens meer terug gewild, ze heeft toch gekozen voor Bill. Ik had de scheidingspapieren aangevraagd en willen scheiden, je wilt toch geen tweede keus zijn!

  1. ja zou ik ook allang gedaan hebben maar je weet hoe het gaat op ten duur gaan ze gewoon weer met elkaar want gevoelens zijn niet 123 weg

  1. Hehe eindelijk luistert linda naar haar gevoel en zet ze bill opzij heeft lang geduurd maar nu gaat bill naartuurlijk heel vals worden en misschien laat hij linda wel ontvoeren

 62. Vind overigens dat degene die moon heeft vervangen in ”nieuwe tijden” verschrikkelijk is.. en mij moeite geeft om de serie nog te volgen.

 63. dat met rikki loopt nog is echt uit de hand als je gister zag dat ze met bram al bijna aangereden waren en nog volhouden dat ze geen probleem heeft dat gaat echt nog goed fout

 64. Vrijdag 31/3-2017
  Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af. Ludo keert in zichzelf als Janine hem wantrouwt. Hij neemt Maxime wel in vertrouwen over zijn plannen. Als Sjors wil oefenen voor Lana’s fietsexamen, schrikt Martine daarvan.

  Einde Ludo en Janine inzicht, word er een beetje moe van dat deze 2 continue door schrijvers weer uit elkaar worden gehaald, maak eens een definitieve keuze. Ondanks dat Janine zwaar belazerd is door Hafkamp mag Ludo geen actie nemen tegen Hafkamp.

 65. Ik geniet van de sarcastische Martine opmerkingen , maar van wat ik hier zoal lees ben ik de enige die het geweldig vind dat ze er weer is en de strijd Ludo / Martine komt nog wel op gang straks en dat is dan gewoon weer ouderwets genieten.

  Maar mijn allergrootste wens is dat die ellendige leugenachtige Rikki uit de serie geschreven wordt.
  Dat kind liegt eeuwig, gilt iedere week wel een keer tegen iemand “Ik wil dat je weg gaat” en nu dreigt ze Sjoerd aan te pakken die notabene HAAR kind aan het zoeken is.
  Wat hebben ze een vreselijke rol gemaakt van dat afschuwelijke kind , laat haar lekker op reis gaan een jaar of 10 dan zijn we van haar ongeloofwaardige verhaallijnen af.
  Trouwens het hele Job verhaal is ook wel heel erg ver gezocht alsof een pannekoekenbakker vlogger zoveel hysterische fans zou krijgen en in de Rozenboom kan gaan wonen……… nee allemaal onzinverhaaltjes en de schrijvers moeten echt vervangen worden vrees ik (maar dat vind geloof ik 80% van de mensen hier).

 66. Hele punt is de schrijvers denken oude castleden terug te halen en dat het dan allemaal vanzelf gaat. Kijk maar job is terug, Linda is terug nu Martine. Maar het stelt helemaal niks meer voor gtst. Ik kijk alleen nog maar ludos stukken. Martine is ook een oma geworden die alleen zwikt over kleine dingen, zoals waterkoker. Ze wint het echt niet van Ludo over een aantal maanden als het zo ver is.

  En idd rikki kansloos en de verhaallijn van Janine ook iedere keer hetzelfde. Alles is je afgenomen en ga maar lekker dom in een hoekje zitten met Linda. Enige waar Janine goed in is, is Ludo verlaten en dan weer hem terug willen als hij met een andere vrouw is. Zo gaat dat al jaren en als het even weer moeilijk word, zoals nu je man weer verlaten waarschijnlijk dan zijn de schrijvers echt kansloos ook. Hou ze Bijelkaar of helemaal uitelkaar definitief.

 67. Er zit weinig jeu in momenteel, al vind ik het feit dat Ludo en Maxime wat naar elkaar toegroeien wel positief. Janine voegt al jaren niks meer toe aan GTST. Af en toe komt ze in beeld, zeurt wat en klaar. Ik snap niet dat ze niet iets meer met die relatie doen. Laat Janine per ongeluk zwanger raken, zeker op oudere leeftijd is daar genoeg verhaal rond te breien.

  Linda en Anton zullen wel weer samen komen, wat dat betreft heeft die man geen ruggengraat. Fijn, met je dinges roeren in een gat waar Bill net uit komt. Blegh!

  Ik ben nog steeds benieuwd hoelang Martine gaat blijven, daar zal veel van het verhaal ook vanaf hangen denk ik. Als ze echt langere tijd blijft, 2 tot 3 jaar ofzo, dan snap ik dat ze het langzamer opbouwen maar tot nog toe is het gewoon bagger. Ik hoop dat ze daadwerkelijk een huis krijgen zodat ze ook wat meer sociaal kan zijn. Desnoods een fling met Bill of Anton. Maar gewoon iets.

  Ik ben ook best teleurgesteld in de schrijvers momenteel. Ik ben blij dat ze oude acteurs terughalen in plaats van enkel nieuwe pubers. Het zou me nog steeds geweldig lijken als Nick terug zou komen en samen zou gaan werken met Martine. Maar helaas, dat zal er wel niet inzitten vrees ik.

  Zullen wij gewoon met z’n allen solliciteren en de taken van de schrijvers overnemen? 😀

  1. Idd @Gtst, Dat kun je wel zeggen ja. Erg jammer dat deze site zo achterlicht qua actualiteit.

   Erg jammer, ik kom graag op deze site, om de laatste nieuwtjes te lezen. Als er geen reacties waren die ik lezen kon, dan was ik al afgehaakt.

 68. Ik heb de aflevering van dinsdag vooruit gekeken, ludo neemt een hele domme risico hij fuseerd met bedrijf bing en zet al zijn geld erin, maxime is er ook niet mee eens, maar ze weten niet dat bing samenwerkt met hafkamp, dus ludo mag dag zeggen tegen zijn laatste geld. Ik ding weet ik zeker de waardeloze schrijvers, bestaande uit 5 vrouwen kikken erop dat een vrouw de macht heeft en dat de man vernederd word. Iedereen meld hier wel dat de wraak van ludo wel komt , maar hoe dan hij heeft na woensdag geen rooie cent meer, de aankomende vrijdag is mogelijk het einde van janine en ludo, wat heeft ludo dan nog. Ik zie als ludo fan geen uitweg meer hoe hij hier als winnaar uit wil komen. Hafkamp heeft te veel geld. Trouwens van week zei bill iets mafs, hij vroeg hafkamp wat ze met de meerderheid van sanders inc ging doen, dat mens heeft toch de aandelen van ludo in bezit, die hij aan iemand in Zwitserland had verkocht. Dit loopt verkeerd af met ludo.

 69. Spoiler maandag 3 april

  Nina laat Bing geen moment alleen als hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis wordt gebracht. Hij moet met spoed geopereerd worden. Ludo licht Maxime in over Bings verraad. Aysen start een onderzoek en komt uit bij Martine.

  1. zou het zo zijn dat het aysen is die vind in haar onderzoek dat martine achter dat gedoe van ludo zit en zo word recht getrokken

   1. Als dat zo is, dan word ze ook vermoord, Hafkamp laat niemand in leven die haar kan ontmaskeren. Ludo moet snel weer op oorlogsterkte komen met heel veel geld.

 70. Hahaha er gebeurt helemaal niks tussen Anton en linda alleen een beetje praten en als ik Anton was zou ik lekker de scheiding’s papieren aanvragen en gaan scheiden wat heb jou nou nog aan zo’n vrouw die niet weet wat ze wilt

 71. Ik was echt helemaal knetter gek geworden als ik zo’n slappe doos als Linda moest spelen. Maarja ik ben dan ook geen actrice.

  1. Haha je reactie is echt grappig maar het is wel de waarheid en ik hoop dat Anton het volhoud en niet weer dat hij linda een kans gaat geven

 72. spoiler 4 april 2017

  Wanneer Rikki met school wil stoppen, doet Rik onderzoek naar de reden. Hij ontdekt nog meer over zijn dochter. Kimberly vraagt hulp aan Celia om nader tot Rover te komen. Rover en Sam realiseren zich dat Linda en Anton nog zielsveel van elkaar houden en beseffen dat het tijd is voor actie.

 73. Huh? Kimberly vraagt Celia om nader tot Rover te komen? Vaag zeg omdat aan Celia te vragen, terwijl Celia Rover zelf leuk vind.

  1. Dat is inderdaad wel vreemd @Vlinder. Maar wellicht heeft Kimberly hier iets mee voor? Ze is nogal “handig” in het bedenken van spontane acties.

   Of Kimberly weet niet dat Celia Rover leuk vindt. Rover heeft misschien nooit aangegeven dat hij Celia ook leuk vindt tegenover Kimberly. Want op de werkvloer zijn Rover en Celia nou niet bepaald vrienden, daar is Celia nogal een betweter en eigenwijs.

 74. Spoiler woensdag 5 april:

  Wanneer Aysen met audiobewijs tegen Ludo komt, weet hij dat hij diep in de problemen zit. Nina komt erachter dat de fusieplannen van haar vader bedoeld waren om haar man te testen. Job en Anna krijgen ruzie als hij vindt dat zij te veel, te lang en te heftig uitgaat.

 75. Bing wordt neergeschoten door een sniper voor Nina’s ogen door een mannetje van Martine. Nadat het bij de notaris uit de hand is gelopen tussen Ludo en Bing de notaris legt 1 getekende contract weg in zijn tas dus de notaris werkt voor Martine in plaats van Ludo. De andere contracten waarvan staat dat Bing de volmacht over Ludo’s geld heeft worden verscheurd door Ludo. Maar door de actie van de notaris heeft Martine alsnog alle geld van Ludo plus een audio opname dat Ludo Bing bedreigd met de dood en even later wordt hij dus neergeschoten. Zodat alles wijst naar Ludo terwijl Martine overal achter zit.

  Wie zij dat het saai was met Martine kan zijn woorden weer intrekken het lijkt erop dat de actie 31 maart begint. En dit is allemaal waar hierboven geloof je het niet bekijk dan maar op videoland de uitzending maar.

  1. Nu hopen dat Bing echt doodgaat. Die arrogante houding van hem hebben we nu onderhand wel gezien. Hij is al zo sinds hij de serie inkwam. Grote bek, losse handjes, en als hij dan een keer gepakt wordt meteen janken omdat ‘ie claustrofobie heeft. Triest geval.

 76. Ik heb ook de aflevering van vrijdag 31 maart gezien. Ik weet precies waar de schrijvers mee bezig zijn, ze willen de gevaarlijke badgay rol over laten nemen door hafkamp, ik vind dit helemaal niks en erg voorspelbaar, dus niks spannends, ik kon je van de week al voorspellen dat de notaris voor hafkamp zou werken, de kut schrijvers hebben hun zin , dit is het einde van ludo, ik neem aan dat klote hafkamp ook het laatste geld van ludo heeft afgenomen en laat ludo er ook voor de schietpartij opdraaien, erg voorspelbaar, wanneer worden die klote schrijvers nou eens vervangen. Ludo gaat nu naar de gevangenis, dus einde ludo in gtst.

  1. Peter doe eens rustig zeg, het is maar tv hoor. Denk om je bloeddruk, een keer klote is wel genoeg. Zapp dan gewoon verder als je zoveel moeite hebt met alles.

 77. @peter Wat voor kutfan ben jij Peter. Hou eens op met je kut gezeur elke keer. Sluit je aan bij team hafkamp of zo. Ik heb dit al voorspeld en mijn broer. ga mijn berichten teruglezen. Ik zwi allang al dat Ludo zijn laatste geld verliest. Dit is precies als vroeger. Ludo compleet failliet en dan zie je hem wel bikkelhard terug. Mensen janken nu gelijk terwijl Ludo badass haar terug gaat pakken. Martine is net terug en 12 jaar heeft ze gehad, tuurlijk ga je haar nu effe zo zien dat ze alles zogenaamd voor elkaar heeft nu. De rollen draaien weer om en Ludo heeft geen 12 jaar nodig dat weet iedereen hier ook wel. Binnen 1 jaar is alles omgedraaid. En nog iets Ludo zal de gevangenis ingaan tijdelijk. Maar hoe vaak is dat al niet gebeurd en hij komt vrij. Die bing is een domme idioot eigenlijk heel lekker voor hem. Hoe dom hij ook is hij zal uiteindelijk beseffen en weten dat Martine hierachter zit. Ludo is niet zon persoon om zulke dingen te doen, Martine is daarentegen een laffe moordenares en puur slecht. En daarom gaat ze deze fucking strijd ook kapot verliezen,omdat ze meedogenloos is. De heilige Sjors komt er vroeg of laat ook wel achter komen en dan valt team Martine ook uitelkaar. Plus een Ludo in de gevangenis daar heb je niks aan, dit is een vast personage en nr 1 personage uit gtst. Heb vertrouwen de serie heet goede tijden slechte tijden. Slechte tijden worden weer goede tijden. Martine mag Nina weer laten ontvoeren en Lucas en Janine ook erbij dan zien we Ludo met zijn gekke wraakplannen. Dat teamwork is ook niks coor hem. Hij moet gewoon solo gaan dan werk hij het best ook los van Janine. Dit zeg ik als Ludo fan.
  Doe verder je ogen open man en heb geduld en jank niet hier elke keer. Martine word sowieso gestopt door Ludo Sanders dat is een feit! Het is aftellen.

  N. Sanders

  1. Iedereen mag hier natuurlijk zijn of haar mening geven @N. Sanders, maar ik ben het toch wel een beetje met je eens.

   Ook aan @Peter wil ik graag even iets kwijt,

   1) niets einde van Ludo. Dit wilt men ons wel graag doen geloven, maar dat gaat niet gebeuren.
   2) Beheers je ook een beetje met je opmerkingen richting de schrijvers. Ik vind ook niet alles even leuk, maar om je nou zo te laten gaan!!!
   Niet 1x maar je blijft bezig.

  1. Nou inderdaad! Sommige mensen zeuren iedere dag… wel nog week vooruit kijken en maar doorzeuren… andere mensen gaan er tegen in.. logisch!!! En t wordt ook nog eens niet meer up dateert gehouden hier.

 78. En elke keer weer jaaa vanaf nu gaan we alles bijhouden. Maar er is ook een andere site die wel up to date is en waar je ook kan reageren maar daar is het minder druk. Dus ik stel voor dat we gaan verhuizen.

 79. Het kan toch zijn dat Ludo/ Erik de Vogel er definitief uit de serie stapt, maar ik heb vanmiddag weer gekeken, vanwege dat mijn echtgenote het nog niet gezien had, maar zij ontdekte dat Maxime mogelijk ook nog steeds voor Hafkamp werkt.

  Schrijvers zijn gewoon slecht. meer zeg ik er niet meer over.

  Maar realistisch gezien komt Ludo hier niet meer uit, heeft geen geld voor een goede advocaat, Janine en Nina zullen hem echt niet meer helpen en Maxime werkt voor Hafkamp, dus tot de cliffhanger zit Ludo in de gevangenis. En ik vermoed dat Aisen (hoe je het ook schrijft) ook nog wel iets overkomt, haar kennende komt ze in de buurt van de waarheid en dan word ze misschien ook wel het zwijgen opgelegd.

  ik vind het enorm voorspelbaar allemaal, maar ja misschien hebben Erik en Caroline wel besloten om te stoppen, alleen zal ik niet weten op wat voor manier Caroline eruit geschreven moet worden.

  een ding is zeker, dit is zeer slecht voor de gezondheid, als je een Ludo fan bent.

  1. Peter, het is slecht voor je gezondheid om Ludo fan te zijn, kom op zeg. Je weet toch hopelijk wel dat het een soap is en ook dat er wel belangrijkere dingen in het leven zijn.

   Verder blijf je maar schrijven dat de schrijvers slecht zijn. Ik vind dit niet echt netjes, dat je daar maar over blijft (zeuren) klagen.
   Ik geef je een gratis advies 🙂 , neem contact op met de creatief producer van GTST, bij Endemol/RTL. Misschien kun je wel als schrijver in dienst treden, als jij alles zo goed weet en denkt dat het allemaal anders moet.

 80. Laat ik voorspellen: Nina en Bing gaan hierdoor uitelkaar, en Sjors en Bing komen na een tijdje weer samen, maar Martine ziet dit niet zitten en gaat stoken.

 81. Spoiler donderdag 6 april:

  Sam en Rover starten hun plan om Linda en Anton weer te koppelen. Felix leidt Lucas af van zijn familieproblemen. Dit loopt voor Lucas uit op een vieze vernedering. Maxime is blij als haar kunst op waarde geschat wordt, maar is minder blij met de man die dit doet.

 82. SPIOLER ALERT – BREAKING: Martine laat Bing neerschieten.

  Dit gebeurd in de 1ste week van april. (vrijdag 7 april???)

  Bron zie twitter site: #GTST Street Team

   1. Oké, dank je wel. Men had het over een vrijdag maar wist niet precies welke vrijdag. (Vandaar ook mijn vraagtekens bij 7 april)

    Dus met “Het notarisbezoek van Bing loopt verkeerd af” bedoeld men dat Bing wordt neergeschoten.

    1. Ik geef nog een (uitgebreide) aanvulling op de eerdere SPOILER ALERT;

     Het belooft er vrijdag 31 maart heftig aan toe te gaan in Goede Tijden, Slechte Tijden. Martine Hafkamp broedt op een nieuw wraakplan om Ludo Sanders te ruïneren. Bing Mauricius wordt het eerste slachtoffer van Martines nieuwe wraakplan.

     Bing heeft zich bij Martine aangesloten om, samen met haar, wraak te nemen op Ludo. Bing voelt zich nog steeds gebruikt door Ludo en zint op wraak. Voor de buitenwereld doet Bing alsof hij Ludo alles heeft vergeven en wil zelfs opnieuw met hem samenwerken. Ludo is achterdochtig en besluit om Bing te testen. Daartoe doet hij Bing het voorstel om hun bedrijven samen te voegen. Notarieel moet voor deze fusie het een en ander vastgelegd worden bij de notaris. Ludo geeft Bing volmacht om bij de notaris de contracten te tekenen. Daarmee test Ludo of Bing echt te vertrouwen is en de contracten niet heeft aangepast. Bing stelt Martine op de hoogte, waartoe Martine de contracten laat wijzigen. Bing weet echter niet dat Martine een heel ander doel heeft dan hij.

     Eenmaal bij de notaris confronteert Ludo Bing met het feit dat de contracten zijn aangepast en hij daarmee dus niet te vertrouwen is. Ook vermoedt Ludo dat Bing voor Martine Hafkamp werkt. Ludo verscheurt de contracten, maar de notaris heeft één contract in zijn tas verstopt…

     Op weg naar huis wordt Bing, voor het oog van Nina, neergeschoten. Martine heeft de opdracht gegeven voor deze moordaanslag. Hafkamp heeft het plan bedacht om ervoor te zorgen dat het voor de buitenwereld lijkt alsof Ludo verantwoordelijk is voor de moordaanslag op Bing. Ludo zou immers genoeg redenen hebben om Bing iets aan te doen door alles wat hij hem heeft geflikt.

     Martine heeft Bing als handig object voor haar wraakplan gebruikt. Het is nog maar de vraag of Bing het overleeft. Ook voor Ludo breken opnieuw onzekere tijden aan. The bitch is back!
     ______________________________________

     Jemig, het wordt wel heel erg heftig allemaal. Ik weet niet echt of ik hier nu echt blij mee moet zijn.
     Ik blijf mij afvragen waar de GOEDE TIJDEN gebleven zijn. Vooral omdat in de halve (echte) wereld in “brand staat”, zou wat meer GOEDE TIJDEN in GTST wel (prettig) op z’n plaats zijn.

     1. @Mjo, zou je dit Soort dingen niet meer van mijn website willen halen? Zet er desnoods een bronvermelding bij.

     2. @RTL, als jij je voordoet als RTL, dan ben ik de koningin van Scheba.

      Bovendien moet je niet schrijven “MIJN” website. Als je het hebt over een bedrijf als RTL, dan spreek je van “ONZE” website.

      Dus grammaticaal klop je reactie ook al niet.

 83. De naam van de andere website waar wel updates zijn wordt geblokkeerd hier.. je spreekt het in elk geval uit als gtst koerant

  1. Klopt @Laura. Als je hier een link plaatst die verwijst naar de GTSTC…., dan wordt de reactie niet geplaatst.

   Voor het de updates van GTST ga ik steeds meer naar die site. Alleen om reacties van fans kom ik nog op deze site.

   Heb mijn eerdere reactie (10:56u) maar weer aangepast, want je gelooft het niet, ook die wordt weer vastgehouden voor moderatie. 🙁

 84. Het begint er nu een beetje op te lijken 😀

  Ik denk dus niet dat Maxime voor Martine werkt. Ik denk zelfs dat Maxime de sleutel gaat zijn tot Ludo’s comeback. Wel denk ik dat het binnen de Sanders clan vreselijk gaat escaleren, zeker omdat er bewijs is tegen Ludo. Ook al is het dan onjuist, dit zal waarschijnlijk wel voor waarheid aangenomen worden. Ik denk dat Ludo enkel Maxime nog gaat overhouden.

 85. Denk het ook dat niemand Ludo gelooft standaard verhaallijn weer. Maar deze verhaallijn lijkt echt heel erg veel op die wraakactie van Nick toen kwam Ludo ook onschuldig even vast en hoe lastig de situatie ook is Ludo redt zich er altijd uit.

  Maar ik deel ook de mening dat als Ludo alles helemaal kwijt is. Hij meer moeite doet en veel scherper en slimmer is. Je ziet nu al de oude Ludo terugkomen. Hij is echt slim en vooral als hij straks toeslaat zo geweldig word dat. Hafkamp gaat dit vroeg of laat verliezen dat is zeker.

  Martine heeft te veel onschuldige mensen betrokken en geprobeerd te vermoorden. Malenas man is ook verdwenen door haar en malena moest ook dood. En bing moet ook dood waarschijnlijk om het hele plan in werking te zetten. Het boeit Martine niks of bing zogenaamd onschuldig is. Maar daarentegen vind ik het wel verdient dat bing zo gaat lijden door zijn verkeerde keuze en al zijn daden.

  Iedereen gaat natuurlijk Ludo verdenken en raakt hij de familie kwijt standaard. Als alles uiteindelijk bewezen is moet hij zulk familie laten stikken als het zo gaat. Maar ik geloof dat bing zijn ogen open gaan en zeker wel weet dat Ludo dit niet gedaan heeft en ze werken alsnog samen.

  Wat ik zo triest vind van al die gasten die altijd weer iets bij Ludo Willen flikken ze falen altijd. En nu Martine Zoveel acties om Ludo te raken. Bing moet dood, malena moet dood, Janine ontslagen, Maxime moet aangepakt worden, Nina moet ook failliet. Terwijl ze ook een aanslag op Ludo kan plegen maar kennelijk durft ze dat niet aan haha.

  Ludo Sanders is echt een baas gewoon met zijn stijl. Ik geniet van dit personage en dat houd mij ook als kijker nog hier. De strijd gaat pas beginnen als hij alles kwijt is. Martine maakt de grootste fout in haar leven om Ludo weer te onderschatten. Het word bij deze voor eens en altijd beslist. Martine eindigt toch de bak in dit keer vrees ik gezien haar aanslagen.

 86. @peter de schrijvers zijn idd zeer slecht echt kansloos. Alleen Ludo verliest niet daar moet je eens mee kappen. Erik de vogel verlaat gtst helemaal niet en Janine ook niet dus het is lulkoek. Ze gaan niet weg en Ludo wint.

  Als je favoriete voetbalclub 1-0 achterstaat dan gooi jij zeker je tv uit het raam en stop je die club te supporten? Maar zo moet je niet denken 1-0 kan makkelijk 1-2 en meer worden. Zo ligt Martine straks ver onder Ludo.

 87. Nieuw overzichtje dan maar? Alleen de vrijdag moet er nog bij ..

  Maandag 03 april:
  Nina laat Bing geen moment alleen als hij in kritieke toestand naar het ziekenhuis wordt gebracht. Hij moet met spoed geopereerd worden. Ludo licht Maxime in over Bings verraad. Aysen start een onderzoek en komt uit bij Martine.

  Dinsdag 04 april:
  Wanneer Rikki met school wil stoppen, doet Rik onderzoek naar de reden. Hij ontdekt nog meer over zijn dochter. Kimberly vraagt hulp aan Celia om nader tot Rover te komen. Rover en Sam realiseren zich dat Linda en Anton nog zielsveel van elkaar houden en beseffen dat het tijd is voor actie.

  Woensdag 05 april:
  Wanneer Aysen met audiobewijs tegen Ludo komt, weet hij dat hij diep in de problemen zit. Nina komt erachter dat de fusieplannen van haar vader bedoeld waren om haar man te testen. Job en Anna krijgen ruzie als hij vindt dat zij te veel, te lang en te heftig uitgaat.

  Donderdag 06 april:
  Sam en Rover starten hun plan om Linda en Anton weer te koppelen. Felix leidt Lucas af van zijn familieproblemen. Dit loopt voor Lucas uit op een vieze vernedering. Maxime is blij als haar kunst op waarde geschat wordt, maar is minder blij met man die dit doet.

 88. spoiler vrijdag 7 april 2017

  Bing wordt door een verpleegkundige onder handen genomen. Ludo overrompelt Nina: hij wil zijn kant van het verhaal vertellen. Kimberly heeft het moeilijk als Rover haar hulp wil bij het organiseren van een superromantische avond voor Celia. Sjors kan niet voor Martine verzwijgen dat ze er voor Bing wil zijn.

 89. Lekker weer voorspelbaar, Nina die niks meer met Ludo te maken wil hebben en Janine zal zich bij Nina aansluiten, hoop alleen dat het niet te lang duurt dat iedereen erachter komt dat niet Ludo maar Hafkamp erachter zit. Wanneer word er eens keer wat nieuws verzonnen, en niet altijd het zelfde liedje, altijd het herkauwen van oude verhaallijnen. Nina en Janine hebben Ludo al meer dan 1000x laten zitten als er weer eens wat gebeurde. Deze 2 kunnen toch wel logisch nadenken en verder denken dan hun kortzichtige verstand.

  1. We klagen over de schrijvers en de aflatende verhaallijnen die ze schrijven.
   toch blijven we kijken ondanks alles. Zou het geen idee zijn dat de schrijvers een actie in het leven zouden brengen, waarbij ze onze meningen vroegen. Het beste idee zou dan beloond worden door een prijs.
   Degene met het beste idee zou eens mee mogen kijken hoe verhaallijnen tot stand komen. Een vergelijkbaar idee kwam al toen de kijker kon stemmen op drie verschillende verhaallijnen. Participeren in de verhaallijnen, dat zou leuk zijn.

 90. Als sjors er achter komt dat niet Ludo maar Martine te maken heeft met de aanslag op Bing denk ik dat ze niks meer te maken wilt hebben met haar. Maar als ik het zo zie zal het ook voorlopig niet uit komen, ik zie het ook nog gebeuren dat Bing en Sjors weer samen komen en Martine daar van schrikt en ze het liever niet wilt hebben, want zij heeft tenslotte een aanslag gepleegd op Bing.

 91. ik heb net de aflevering van ma 3 april gezien. Bing ligt op de IC en inmiddels is Ludo gearresteerd voor poging tot moord. Ludo zal voorlopig vastzitten en mogelijk veroordeeld, en de waarheid gaat heel lang duren, misschien wel maanden of zelfs jaren. Het kan dus niet anders of Ludo verlaat de serie. De schrijvers hebben gewoon de verhaallijn Hafkamp/ Carel kortenaar / Ludo omgedraaid en misschien word Ludo ook wel ontvoerd of nog erger vermoord. Dus je hebt 2 opties, ze komen er binnen korte tijd erachter dat niet Ludo maar Hafkamp achter de aanslag zat of Ludo word veroordeeld met als gevolg dat hij de serie voor onbepaalde tijd verlaat. Ik weet niet hoe dit afloopt, maar leuk vind ik het niet. Er zitten zoveel kopieën weer in, Nick probeerde het zelfde rond de 5000e aflevering, maar dat ging om fraude, dit is poging tot moord, staat minimaal 12 jaar op en als Bing overlijd zelf levenslang. Het word tijd dat de waarheid bovenwater komt en dat de rollen gaan omkeren, het is tijd voor paybacktime, maar de schrijvers willen liever naar de klote en een machtige Hafkamp.

  Dus het kan maar op 2 manieren aflopen, de waarheid komt boven water en Ludo komt vrij of Ludo word veroordeeld en verlaat de serie. De tijd dat mensen bij de studo’s zaten gluren om te kijken of hun favoriet er nog in speelde is ook voorbij. Ze zullen binnenkort wel de cliffhanger gaan opnemen.

  Maar Ludo in de gevangenis gaan we als Ludo fan niet leuk vinden en wie zal hem dan nog steunen, Nina in ieder geval niet, en ik vrees Janine ook niet. En geld voor een dure advocaat heeft Ludo niet, dus word een prodeo, word dus helemaal niks.

 92. Kenny je moer en je vader is een zak Haha

  Ludo red zich hieruit Peter maak je geen zorgen. Dit is al laatst gebeurd op de moord oo Veltman in ludos huis. Bomaanslag op Nick, hij zou zogenaamd ook zitten maar uiteindelijk Ludo vrij. Ludo in de gevangenis heb je niks aan die komt toch wel weer vrij.

  Weet je wat ik geweldig zou vinden Martine ontvoerd Ludo nog en aanslag op hem. Ze denkt hij is dood maar hij komt na 2 maanden terug en ontvoerd haar net zoals toen iedereen op de boot en mishandelen maar. En mooie beelden als Ludo zou verdwijnen misschien komen Maxime Nina en Janine wel in actie :p

 93. Met veldman kwam ludo vrij omdat nick de waarheid vertelde aan de politie, dat zie ik hafkamp niet doen en verder weet niemand er iets van. Het word allemaal zo eentonig en voorspelbaar, maar nu zie ik geen uitweg voor Ludo, dus word ie veroordeeld voor poging tot moord en als bing alsnog dood gaat word het moord en gaat ie levenslang de gevangenis in en verlaat dus de serie. Niemand zal helpen ook bing niet als ie het overleeft. Ik merk dat ik het niet meer leuk vind zo hoe het alweer met ludo gaat, maar afhaken lukt me tot nu toe ook niet, dat gebeurt alleen als Ludo echt de serie verlaat, maar dit moet wel snel veranderen. Maar ja zal wel niet gebeuren, misschien rekken ze het wel tot de zomrclif.

   1. wat hebben jullie met ludo man en als hij een kat zou zijn moest hij allang uit de serie want hij heeft al meer dan 7 levens gehad

    1. @oke, het is wel duidelijk dat jij het alom bekende spreekwoord niet kent.

     Zal ik je nog een nieuwtje vertellen, een kat heeft zelfs 9 levens. 😉

 94. 12 jaar tot levenslang krijgt bijna niemand hier in Nederland voor een moord. Zeker met goed gedrag staan ze vrij snel weer buiten. In Meerdijk zijn de regels helemaal soepel, Rik was destijds na 2 jaar alweer op vrije voeten.

  Moet Bing met de flexwet toevallig? Dat hij de komende 3 maanden in coma ligt?

 95. Spoilers 10 t/m 14 april

  Maandag 10 april
  Ludo kan niet omgaan met alle beschuldigingen van Bing. Ook Nina weet niet wie van de twee ze moet geloven en is bang dat door deze crisis de familie uit elkaar valt. Janine ontmoet de veroorzaker van al deze ellende: Martine.

  Dinsdag 11 april
  Linda moet haar trots opzijzetten als haar hotelkamer in De Rozenboom te duur voor haar wordt. Anton probeert Rikki duidelijk te maken dat ze haar dochter Teddy misschien nooit meer terug zal zien.

  Woensdag 12 april
  Job laat zich door Anna provoceren. Rover is te laat bij zijn afspraakje met Celia en dat komt door Kimberly. Anton heeft moeite met het lege huis. Sam besluit mee te doen aan een fotowedstrijd en gaat aan de slag.

  Donderdag 13 april
  Bing krijgt plots een terugval. Bill houdt Maxime nadrukkelijk in de gaten. Maxime en Martine starten beiden een klopjacht op Malena. Kimberly geeft toe dat ze politiebescherming nodig heeft. Rover kan Celia niet vergeten.

  Vrijdag 14 april
  De ellende binnen de familie Sanders begint zijn tol te eisen voor Lucas. Hij zoekt samen met Felix afleiding. Anna en Rikki gaan pokeren, maar Rikki kent de regels niet. Nina vraagt Rik om raad bij een lastig dilemma.

 96. De problemen voor ludo worden alleen maar groter, maxime en hafkamp opzoek naar marlena, hoe loopt dit af, en bing in coma kan flex zijn maar dan wel 6 maanden ivm nieuwe wet. Ludo gaat de gevangenis in, ook is het korter dan 15 jaar, hij zal dan de serie verlaten. Maar hafkamp moet dood.

 97. Ik heb de aflevering van 5 april gezien. Ludo is ook zijn nieuwste bedrijf kwijt, hafkamp heeft dat binnen gepikt. Verder moet ludo in de gevangenis blijven en hij besteft dat hafkamp de rollen heeft omgedraaid, en dat hij niet meer vrij komt. Einde Ludo, dus kunnen we binnenkort verwachten dat er een pers bericht komt dat Erik de Vogel de serie verlaat. Maar als dat enge wijf alles omdraait dat zal ze ludo ontvoeren en op een boot zetten. Dat kan nog wel eens de zomerclif worden en dat we de hele zomen kunnen wachten met de vraaf of ludo nog leeft. Ik kan dit niet meer aanzien, maar ik neem aan elke ludo fan niet. Een ding is duidelijk de schrijvers zijn ongelooflijk slecht, kunnen ze nou niks beters verzinnen. Met zulke waardeloze schrijvers kunnen we de keiharde super comback van ludo wel vergeten.

  1. Ik neem normaal niet zo gauw de moeite om hier te reageren, maar na het lezen van een paar reacties van jou moet me toch wel van het hart dat je een ongezonde obsessie voor Ludo hebt.

   Die hele Martine is amper een maand terug, nog maar net aan haar wraakplan begonnen, of jij ligt al aan de beademing te roepen dat Ludo de serie gaat verlaten.

   Martine blijft er voor langere tijd in, daarin zal deze hele verhaallijn vast nog wel een aantal wendingen nemen. Puur voor je eigen gemoedsrust doe je er goed aan om niet bij elk spannend moment te denken dat je grote held definitief de serie verlaat. Sowieso, wat zul jij afgelopen jaren een lastig leven hebben gehad, aangezien Ludo de nodige gezondheidsproblemen heeft gekend.

   Sterkte verder.

 98. Ik vond ja VOND deze site altijd heerlijk om ff door te lezen. De spoilers en de reacties heerlijk ff gedachte op nul, net als het kijken van gtst ( kijken doe ik nog steeds met plezier). Maar mijn hemel wat gaat deze site achter uit zeg niet normaal! Buiten het feit dat het hier ontzettend achterloopt en dat ik telkens naar beneden moet scrollen om spoilers te zoeken en te lezen( super irritant), zijn de commentaren van sommige hier ontzettend irritant, als verhaallijn niet bevalt, kijk lekker niet. Solliciteer naar schrijver of zo iets.

  De schrijvers zijn zeker wijfen dit en wijfen zo. Hopelijk noem je je eigen VROUW geen wijf, zo wel wat zou ze zich beledigd voelen zeg! Chill het is een SOAP, daar kan alles, een soap is niet om het serieus te nemen!!! Daar zijn de schrijvers in ieder geval wel in geslaagd niet alles serieus nemen.

  Sorry hoor ik lees hier vaak, geeft bijna nooit commentaar maar dit moest ik ff kwijt! Irriteer me mateloos hier aan!

  Bedankt voor het melden van de andere gtst site, heb een kijkje genomen en is helemaal up too date. Helaas zit ook hier de commentator die ik bedoel daar zijn uitbundige mening te geven, maar ach dat is dan maar 1 irritatie factor inplaats hier zo veel.

  1. @peter nogmaals. Ludo gaat niet dood en Erik verlaat de serie ook niet dus kap met deze onzin. Een echte Ludo fan zou weten dat Ludo niet verliest hoe erg de situatie ook is en geloof me er zijn ergere tijden geweest. Ik denk dat jijbeter Martine kan supporten of zo, want je bent geen Ludo fan.

   Nog iets Martine in 2005 bleef ze ongeveer ook 1,5/2 jaar in de serie zal ongeveer zelfde zijn dit keer totdat Ludo met haar voorgoed afrekent. Dus heb geduld man ze is er net. Ze heeft 12 jaar de tijd gehad, dus nu zal je een beetje haar kant zien. De rollen draaien weer om. In 2005 was Ludo ook alles kwijt de situatie was ook shit plus zijn kind kwijt erbij maar hij kwam erbovenop en hoe dat weet je zelf okk wel en dat gebeurd straks ook hier nogmaals en dan is het over dan zie je Martine weer zweten als toen. Nu is het nog leuk allemaal. De grip verliest ze als Sjors ook erachter komt dat Martine bing heeft ingeluist en als ze dan weer op haar zelf is dan heeft Martine weer een zorg erbij en slaat Ludo uiteindelijk ook toe gwn afwachten dit gaat goed.

   Daarbij Aysen last het er niet bij en gaat heus wel onderzoeken en Maxime gaat malena zoeken en Marcus. Zij zijn ook getuige evt straks als ze gevonden zijn. Uiteindelijk komt het uit. Misschien komt er niet eens een grote wraakactie van Ludo en eindigt ze gewoon in de cel waar Martine hoort gezien haar misdaden van vroeger en wat ze al recent heeft aangericht de aanslagen en malena moest ook opgeruimd worden. En dan heb ik het nog niet eens over de Fraude met Ludos bedrijf dat is nog bijzaak. Voor doodslag zit ze al lekker. Dus wacht af Martine krijgt wat ze verdient.

   N. Sanders

   1. Goede reacties van @N. Sanders, @AB en @Patricia1978. Toppie.

    Ik kom ook vrij geregeld op deze site en lees graag de reacties hoe de fans van GTST hun mening is en hun ideeën zijn.

    Maar ook soms met enige ergernis, ik vraag mij echt af, of @Peter niet moe van zich zelf wordt.

    Na iedere aflevering dat commentaar. Iedereen zijn of haar mening hoor, maar het wordt wel een beetje te gortig.

    Ik vind het maar een zeer ongezonde obsessie die @peter heeft voor Ludo.

 99. We hebben allemaal wel eens iets aan te merken op de serie en dat kan prima, ze verprutsen het af en toe behoorlijk, maar Peter, je zit vol woede, negativiteit en frustratie… en dat mag, maar je hoeft hier niet iedere dag weer met dezelfde emmer kots aan te komen zetten.
  Het kan nog alle kanten uit met de verhaallijnen.
  Ga gewoon eens even lekker een avondje chillen. Nergens druk over maken, niet aan Ludo denken, probeer eens een andere serie ofzo. Succes ermee.

 100. hihihi wat een commentaren zeg, en nee ik ben niet geopserdeert, maar ik kan wel goed voorspellen en tot nu toe komt alles uit wat ik voorspelt heb. Maar de meeste die hier reageren zijn gewoon Hafkamp fans.

  Maar nu iets positiefs en niet over Ludo

  Jef terug in GTST?
  Sterren 15 maart 15:23

  Bartho Braat staat momenteel met Jette van der Meij in het theater. En daar halen ze achter de schermen uiteraard ook herinneringen op over hun tijd samen in Gtst. Jef speelt niet meer in de populaire soapserie, maar misschien keert Jef terug in Meerdijk?

  1. Peter, Je bent niet geobsedeerd, hoe wil je het dan noemen?

   Dat je alles goed voorspelt, lijkt mij nogal logisch, want je kijkt vooruit. Zo kan ik ’t ook.

   En neen, ik ben zeer zeker geen Hafkamp fan, ik zie haar nog liever vandaag dan morgen vertrekken (liefst gedwongen afdruipen).
   Ik ben niet zo gecharmeerd van dit soort bitchen c.q. bitcherig gedrag. Zeker niet als ze zelf vergeten zijn wat voor een crimineel gedrag ze in het verleden hebben vertoond.

   1. Ik kijk voorruit ok, maar daarvoor weet ik al ongeveer hoe iets gaat aflopen. In de aflevering van woensdag over een week is al bekend gemaakt dat Ludo langer moet vastzitten. Ok ik ben erg begaan met het lot van Ludo, maar eigenlijk met de gehele familie Sanders, behalve Lucas, die vind ik niks, maar bv ook een Stefano mag best terug komen of Marcus. Maar ik ben al meer dan 20 jaar fan van Ludo al vanaf de eerste dag toen hij de serie in kwam. Hafkamp moet zo snel mogelijk dood, dat heeft dat enge mens ook gezegd trouwens, dan heb ik over Inge I, ze heeft aangegeven aan GTST dat ze wel dood wilde, dat moeten ze maar gauw doen. Hoe het nu gaat vind ik maar niks. Maar verder heb ik weinig met GTST, de rest is zo erg saai, ik denk ook als Ludo en Janine besluiten om er echt een punt achter zetten dat het ook heel erg snel afgelopen is met GTST

 101. Jezus, linda denkt er lekker makkelijk over eerst een relatie beginnen met bill en even later breekt ze weer met bill en denkt ze ik ga maar weer terug naar anton maar zo werkt het naartuurlijk niet, ik hoop dat anton bij zijn standpunt blijft en de scheiding doorzet met zo’n vrouw kan je niks

 102. Misschien komt Aysen erook achter dat Martine Rolf Huygens heeft laten verongelukken. De biologische vader van Peter Kelder. En natuurlijk staat haar strafblad wat betreft Helen Helmink erook nog in. En Ludo heeft vaker onterecht in de gevangenis gezeten [ zoals toen Nick schuldig was aan de dood van Reinier Veltman] . En toen in 2004 kon Ludo nergens terecht. Toen moest hij in de auto slapen totdat Barbara hem in huis nam. Alleen had Nick Ludo’s huis toen gekocht zodat Ludo t in 2005 weer terug kon kopen toen Ludo weer geld had.
  En nu zal Ludo never dit huis terug krijgen vanwege die clausule die Martine heeft opgesteld. Ik denk dat ie in hotel moet blijven wonen als ie weer op vrije voeten komt. Of op een stulp flatje kan zitten en voorlopig in de bijstand nu z’n laatste geld ook weg is dankzij Bing en Martine. Nick zit trouwens nu levenslang en zal ook niet wegens goed gedrag vrij komen gezien z’n gedrag nadat hij uit de kliniek kwam. Dat staat natuurlijk ook bij justitie geregistreerd. Daar heeft Maxime wel voor gezorgd. En Martine zou hem ook nog steeds willen doden vanwege Sjors .

 103. Martine gaat in HERHALING vallen. Bing wodt in t ziekenhuis nog een keer bijna gedood door een verpleger ingehuurd door martine. Precies dezelfde scenario als bij Malena. Ook zij werd in t ziekenhuis belaagd. En domme Bing denk dat Ludo erachter zit. Terwijl hij wist hoe Malena achterna gezeten werd. Bing is dus mega blind. Ik hoop dat Aysen Martine nog kan ontmakeren samen met Maxime. En dat Bing z’n rol ook ontmaskerd wordt hoe hij heult met de vijand Hafkamp.

 104. Spoiler Alert!

  Benthe komt terug, het 1ste meisje waar Rover verliefd op werd. Ze komt terug met een baby en zegt tegen Rover dat hij de vader is.

  Of dat echt zo is? En hoe het afloopt? Dat zie je binnen kort in gtst.

 105. Ik heb de aflevering van maandag over een week vooruit gekeken en het word echt dramatisch ludo is weer op gepakt voor de poging tot moord op bing, hafkamp heeft voor nieuw bewijs gezorgt. Nina kent nu ook de reden waarom dit allemaal gebeurt en kiest de kant van bing en dus tegen ludo, ze wil niks meer met hem te maken hebben, en na de blik van ludo nadat nina was vertrokken was erg vreemd, het is te hopen dat hij niet in zijn hoofd haalt om zelfmoord te plegen. Nina zei namelijk tegen bing dat ze wil zorgen dat ludo geen enkele steun meer krijgt van o.a janine, als dit lukt gaat ludo het niet meer trekken met alle gevolgen van dien. Als ludo fan is dit moeilijk kijken en ik vrees dat het niet snel zal veranderen. Maar als die enge hafkamp de rol compleet omdraait word ludo binnenkort ontvoerd. Of ze vermoord ludo in de gevangenis en laat het op een zelfmoord lijken.

 106. ik heb aflevering dinsdag 11 april gezien. Nina heeft niet alleen met ludo gebroken maar ook met maxime en janine en dat doet ze zolang ze ludo steunen. Erger nog ze heeft sjors en hafkamp der excuus aangeboden en laten weten dat ze hun gelooft en niet Ludo. Vind het met de dag achterlijker worden en nina mag van mij heel diep in de put vallen, ze krijgt nog wel spijt dat ze aanpapt met de vijand.

 107. Ik wist wel dat Nina niet te vertrouwen is . En voooral OLIE dom verwent naief door Bing gehersenspoeld kreng. Ze is gelukkig haar erfenis kwijt.. En ik hoop dat Bing ook al z’n geld kwijtraakt en dat Nina uiteindelijk gepakt wordt door Martine en dat Ludo daarna met Maxime, Martine ontmaskert en keihard terugpakt en Bing en Nina uit elkaar drijft en voor Nina een passende straf.

 108. Ja op 19 April krijgt Janine heel slecht nieuws van Laura. Ik denk dat ze t hotel niet meer kunnen betalen en dat Laura haar eruit moet zetten. Moeten ze in Toko bij Lucas bivakeren of Nina moet de rekening betalen. Of heeft Laura ontdekt dat Bing bij martine is gesnapt via bewakingsbeelden? En de klopjacht op Malena wordt geopend. En Bill mengt zich ook in t Sanders / van Houten Hafkamp . Ik snap niet dat Jack t nog niet in de gaten heeft. Jack heeft haar ontdekt en wist al dat ze Ludo kapot wilde maken en hij wilde dat Sjors dat tegenhield.. Dus nu zou hij t zo ook weer kunnen ontdekken dat Ludo in de penarie zit via nieuws of via polietieberichten .

 109. Linda krijgt de scheidings papieren maar tekent ze niet dat zegt wel iets, er gaat nog wel iets gebeuren tussen haar en anton

 110. Nina gaat Martine ontmaskeren, daarom de actie om alle contact te verbreken en zich via sjors dichterbij M binnen te werken. Haar trauma van de inrichting komt weer opspelen.

Geef een reactie