De dochter van Koffietijd-presentatrice Quinty Trustfull krijgt een rol in GTST, ze neemt op 3 maart haar intrek in Meerdijk. Ze gaat de rol van Celia van Dam spelen. “Celia is een heel lief en leuk meisje, maar ook wel een beetje eigenwijs. Ze werkt nu in de Rozenboom, daar wil ze heel veel leren omdat ze later een eigen hotel wil beginnen”, aldus de 18-jarige actrice die in RTL Boulevard te gast was.

Moïse was ontzettend blij dat ze een rol in GTST mag spelen, de Nederlands langstlopende soap. “Heel gaaf. Dat is echt waanzinnig. Ik keek het eigenlijk al mijn hele leven en dat je dan uiteindelijk hier een rol in hebt dat is echt fantastisch, echt een meisjesdroom.” Moïse’s eerste blunder is ook al een feit: “Mijn eerste scène was met Buddy en Jette en toen dacht ik: ‘oh dat is Laura! Maar toen dacht ik: oh shit, ik weet helemaal niet hoe ze in het echt heet!’

Moïse Trustfull is al vanaf 3 maart te zien in GTST als Celia van Dam.

1 comment on “Moïse Trustfull krijgt rol in GTST

Geef een reactie