Aysen vertrok in januari uit Meerdijk om tot zichzelf te komen in de Verenigde Staten. Toen ze na een langdurige hormoonkuur zwanger werd van Sjoerd biechtte hij op nog een kind met z’n ex Rikki te hebben. Dit schokte Aysen zo dat ze het uitmaakte en haar baby liet weghalen, maar toen bleek na een DNA test dat Sjoerd toch niet de vader van Teddy was.

Op de Instagram van Ferry Doedens was Dilan te zien in een Instagram stories video.
Al vloggend vertelde hij op 24 februari rond lunchtijd dat hij een uitsmijtertje gemaakt had voor hem en Dilan, die vrolijk naar de camera keek en bevestigend humde toen Ferry vroeg of het broodje ei lekker was.

Wij weten nog niet in welke uitzending ze weer te zien zal zijn.
Maar we weten dat er tussen de opname en uitzending van een aflevering ongeveer 6 weken zit.

12 comments on “Aysen is binnenkort weer terug in GTST

 1. Die 6 weken kloppen helemaal niet.. Inge Ipenburg begon maandag 12 december met haar opnames, en kwam 2 maart pas terug. Dat zijn meer dan 6 weken. Er zitten ongeveer 11 weken tussen, als ik het zo uitreken.

 2. Dit is geen officiële pers melding oid. Dit kan ook gewoon een ontmoeting tussen Ferry en Dylan zijn buiten gtst, zo raar is het niet dat je bevriend raakt met collega’s.
  En het is al lang geleden dat aysen uit de serie geweest is voor de flexwet dus ik ga er van uit dat nu het geval is en de flexwet is 6 maanden tegenwoordig dus je hoeft aysen pas aan het einde van dit seizoen of begin volgend seizoen terug te verwachten en het zelfde geldt voor Sjoerd.

  1. Nee, het was op de set. Dat was al heel lang duidelijk, want er hangen daar allemaal gtst dingen en alles op die foto die geplaatst was. Duidelijker kan niet.

   1. ik denk nog steeds dat het om de flexwet gaat ze kan toch ook gewoon even zijn komen lunchen, een break van 2 maanden is raar waar zou dat voor zijn geweest dan? Een ander groot programma maar daar zou nu wel iets over bekend Moeten zijn toch?

    1. Kzou niet voor de lol op mijn werk gaan lunchen. Ook al vind ik mijn collega’s nog zo aardig. Maar hoe dan ook, we zien het vanzelf toch?

     1. Flexwet is weer veranderd, hoeft geen 6 maanden meer te zijn, ze mogen ook weer terug naar 3 maanden. Dat las ik ergens, bij de NOS dacht ik.

     2. Flexwet is niet alleen voor televisie etc en voor ons is nog niks verandert waarom zou dat dan wel voor hun zijn? Ik heb wel gehoord dat hier idd spraken over was maar er is nog niks vast gesteld.

   1. Klopt @Nicky. Ik mis sowieso al 2 weken spoilers.

    Ik zet de spoilers (beschikbare weken) vaak in een reactie, men hoeft ze dus alleen maar aan de site toe te voegen.

    Ik kom graag op deze site, ook om de reacties te lezen, hoe andere over bepaalde situaties/verhaallijnen denken. Jammer dus, dat de site niet echt actueel is.

    Overigens over Aysen gesproken, las ik weer op een andere site van GTST: Wie het niet wilt lezen dit een (aanvullende) spoiler ALERT!!

    Aysen Baydar heropent zaak Marcus en Malena

    Vanaf dinsdag 21 maart is Aysen Baydar weer te zien in GTST.
    In januari vertrok Aysen naar Amerika om tot rust te komen na alle heftige gebeurtenissen die zich hebben afgespeeld in Meerdijk. Veel kijkers vroegen zich af of Aysen nog in verwachting zou zijn van Sjoerds kind. De scènes dat Aysen ook daadwerkelijk een abortus heeft ondergaan, zijn nooit uitgezonden.
    Het wordt ook duidelijk dat Aysen in januari haar kind heeft laten weghalen. Aysen is niet in verwachting en stort zich volledig op haar werk. Ze bijt zich vast in de zaak Marcus & Malena. Deze zaak is door de politie afgesloten, omdat de twee van de aardbodem lijken verdwenen. Aysen laat het er echter niet bij zitten en wil de zaak heropenen.

Geef een reactie