Maandag 30 januari
Rover brengt Kimberly op een idee om Noud te imponeren. Thijs mag het ziekenhuis uit en heeft een verrassing voor Rikki. Nina haalt Bing over om naar de persconferentie van Ludo te gaan.

Dinsdag 31 januari
Job en Sjoerd hebben iets uit te leggen als Anna foto’s ontdekt waar zij samen op staan. Bill wil er voor Sam zijn en krijgt steun van iemand waar hij dat niet van had verwacht. Sjoerd laat zich gaan in de auto van Anton.

Woensdag 1 februari
Maxime hoort Bill een zakelijk voorstel doen aan Ludo en treedt meteen op. Sam probeert met een hobby haar verdriet om Olivier een plekje te geven. Anton ziet dat het niet goed gaat met Sjoerd.

Donderdag 2 februari
Sam is spoorloos verdwenen; Linda en Bill gaan op zoek. Kimberly grijpt in als Maxime Lucas door betuttelt. Er wordt lacherig gedaan over Jobs status als BN’er, totdat er een bloedmooie dame binnenloopt.

Vrijdag 3 februari
Rikki en Thijs krijgen goed nieuws. Maxime krijgt het voor elkaar dat Janine argwanend wordt tegenover Bill. Kimberly hangt een zielig verhaal op bij Noud om eindelijk een kamer in Toko te kunnen krijgen.

103 comments on “Spoilers 30 Januari t/m 3 Februari

  1. dat gaan ze samen op zoek naar sam en dan zou er wel weer wat gebeuren tussen hun dat kan niet anders, hoop dat ze dan een keer betrapt worden door anton, want nu is het al veel te ongeloofwaardig, linda moet het gewoon eerlijk zeggen tegen anton dat ze nog steeds gevoelens heeft voor bill

 1. Dilan is er dus tijdelijk uit. Zonde had haar graag als poltievrouw met Martine willen zien dat waren weer epische scene’s geweest

   1. Zou wel leuk zijn ja. Zo zijn er wel veel kinderen in GTST. En je ziet er bijna nooit 1. Behalve Teddy nu dan. Ze kunnen niet aan de gang blijven natuurlijk.

    1. dat is de wet ze mogen maar zoveel uur op tv of zoiets daarom zie je ze niet maar vind het soms wel vaag ze nina gaat overal heen en doen en nola dan net als sjoerd en rikki met bram daar hoor je ook niks over aangezien rikki alleen maar in het ziekenhuis is en sjoerd zie je ook niet met bram soms echt raar

     1. Klopt @Anoniem. (kleine) Kinderen mogen niet zo vaak en veel op TV verschijnen. Daarom maken ze bij GTST ook “gebruik” van meerdere kinderen die de rollen (Bram, Nola en Teddy) spelen.

      Dus dat we de kinderen niet zo vaak zien, moet toch echt een andere reden hebben.

  1. Sorry @Prashoe, maar dat lijk mij een onwaarschijnlijk scenario. Want het is niet Sjoerd die niet verder wilt met Aysen. Maar het is Aysen die naar Californië vertrekt en wegloopt voor problemen, zoals Aysen wel vaker gedaan heeft.

   Aysen wil Sjoerd gewoon pijn doen en kwetsen. Eigenlijk een beetje ten onrechte, want Sjoerd zat tussen 2 vuren (Rikki en Aysen). Sjoerd wilde voor beide het beste, zoals ook voor Teddy. Ook Rikki speelde een rol, ook zij wilde dat Sjoerd niets vertelde over Teddy.

   Maar ……. zo is GTST nou eenmaal in haar verhaallijnen.

   1. @mousy Ten onrechte Sjoerd is gewoon een sukkeltje …je maakt 2 vrouwen zwanger (althans denk je) en dan wil je gewoon mooi weer gaan spelen als of niets gebeurd is ..En dan samen met je ex een heel sprookjes verhaal verzinnen ..

    Had gewoon vanaf begin eerlijk moeten zijn en ze verantwoording moeten nemen (je kan ook vader zijn zonder dat je met de moeder bent)

    En dan ook nog eens doen als of je zelf heilig bent (lol)

    En Rikki hahah gelukkig is het allemaal fictie en maar een tijdverdrijvende serie maar wat is dat toch een dubbel faced hypocriet
    jeetje jeetje nog erger als SJORS vroeger was ..mijn god wat heeft ze een klote rol ..ze doet als of ze de heilige moeder maria is
    ondertussen is ze gewoon een (loops gevalletje)

    Steeds maar zich zelf in problemen werken en dan andere verantwoordelijk houden als het mis gaat en haar niet willen helpen (lol)

 2. Ik heb het gevoel dat ook Miro de serie (tijdelijk) gaat verlaten want hij zit al een tijdje in Zuid Afrika.

  Ik hoop dat Marcus en Malena weer terugkeren binnenkort. Ik vind het allebei leuke personages.

  1. ja ma op welke manier gaat hij eer tijdelijk uit aangezien hij de operatie overleefd en hersteld misschien is dat de verassing wat hij had voor rikkie tijdelijk naar het buiteland
   idd marcus en malena mogen terug komen

    1. Ik mis haar wel 😛 [sorry haha]

     En ben benieuwd wat haar plaats wordt in de Martine-Ludo verhaallijn. Wel erg jammer dat ze elkaar waarschijnlijk al weer gezien hebben buiten beeld. Had echt haar reactie willen zien!

     1. niemand in meerdijk praat over sjors geen woord over haar das toch ook vaag rik kan toch ook met job een gesprek hebben van wanneer sjors terug komt of zo

 3. aflevering GTST via videoland 30 januari : o.a. meld Bing tegen Ludo dat hij zijn bedrijf gaat afnemen. En die walgelijke Nina staat achter hem, begint echt een rot wijf te worden, je hoort je vader te steunen en al helemaal niet mee werken om de levenswerk van je vader laten afnemen. Maar het kijken naar GTST begint me echt tegen te staan, wanneer komt Ludo er nou eens achter alles en slaat ie terug, zeker als ie alles weer kwijt is. Let maar op die enge Bing wil ook Ludo zijn huis en gaat ie samen met Nina daar wonen. Dit is niet leuk meer, schrijvers maken Ludo helemaal kapot, dit kost je kijkers, denken ze dat de komst van Hafkamp zoveel meer kijkers oplevert ten koste van Ludo, dan hebben de schrijvers echt zaagsel in de kop.

 4. Peter ben het met je eens wat de schrijvers betreft. Maar Ludo kennende word het Payback. Tuurlijk is het elke keer makkelijk voor mensen buiten beeld wraak nemen enz. Maar zodra de vijand weer bekend is kan je stappen ondernemen. Dat was toen ook tegen Nick destijds.

  Maar goed Nina is echt een Raar en ondankbaar kind. Ze verdient Ludo niet eens als vader. Al deze acties naar Ludo toe is ook allemaal voor dat hij wraak op Martine heeft genomen vanwege Nina. Hij is de enige die wat terug heeft gedaan. Maar alsnog bing, Martine, malena ,Maxime, (Nina ) iedereen tegen hem dat zegt wel genoeg over het personage Ludo Sanders.

  Ze hebben zoveel personen nodig om Ludo soort van te verslaan. Waarom ik soort van zeg is, omdat Ludo waarschijnlijk alles kwijtraakt en dan met een gekke actie komt om wraak te nemen. Geloof me dat gaat gebeuren, want het personage is al een tijdje niet losgegaan

  Maximes motief is nog steeds heel raar. Ze is wel door Ludo geholpen toen ze werd gewurgd door Nick. En na nicks comeback in de stallen heeft hij Maxime wel uit het vuur gehaald en nick niet. En hij kwam oo voor Maxime toen ze verkracht werd door Frederik. Maxime en Ludo hadden toen ook ruzie en hij bedreigde frederik met een pistool. En andersom geeft Maxime een nier aan Ludo. Dus echt vreemd allemaal.

  Ludo is sltijd solo en Martine heeft altijd hulp die bitch en nog red ze het niet. Toen ook al met haar groepje met Isabella en yasmin. Ludo Sanders geweldig personage dat even wakker gemaakt word nu. Cant wait.

  1. En Ludo was al eerder totaal failliet door Dian , Bowien en Huib toen was Janine wel aan z’n zijde en heeft toen ook keihard teruggeslagen. Huib weg laten vluchten , Bowien van de klif laten vallen en in 2008 Alvida en Rozenboom van Dian afgepakt en liet haar achter toen ze dood neer viel. Ik hoop dat Ludo straks ook keihard terugslaat [ zowel Martine Maxime en Bing en Nina berooid achterlaten en Nina geen erfenis krijgt ] en in dit huis kan blijven wonen.

 5. Ik kan mij echt niet voorstellen dat Ludo geheel ten ondergaat. Ik denk dat uiteindelijk Ludo de lachende derde is.

  Iedereen (Bing, Maxime, Martine) denken gewonnen te hebben, maar dan komt de aap uit de mouw…………..en Nina, Bing, Maxime, Martine staan uiteindelijk met lege handen en blijven berooid achter. Dat zou pas een cliffhanger zijn.

  Misschien ijdele hoop, maar hoop doet leven. 😉

  1. De lat word steeds hoger gelegd voor Ludo Sanders. Ludo krijgt steeds extremere verhaallijnen gedurende jaren je kan zo een heel A4 opschrijven direct. Laatst nog met Nick en Leon een hele grote verhaallijn en zeer spannend was het. Dat verhaal lijkt hier weer een beetje op maar ze moeten dat geweldige verhaal weer weten te overtreffen door Ludo dit keer helemaal failliet te maken en vervolgens zie je Ludo weer groeien. Uiteindelijk weet je wel wat er met deze mensen gaat gebeuren.

   Ludo laat die Sjors en lana toch ook martelen en helemaal gek maken tot ze ook het gesticht in moeten. En dan Martines nek omdraaien en vingers laten breken door Leon . Dit zou echt rechtvaardig zijn als hij dat deed na wat ze Nina allemaal hadden geflikt.

   Maar helaas gebeurd het niet, omdat hij niet zo laag als Martine is.
   Maar o wat voor wraakactie zal er van ludos kant komen.

   Ik zie nog steeds de beelden voor me van vroeger. Ludo was al zijn geld kwijt en dochter. Janine had hij toen ook niet aan zijn zijde. Hij gebruikte toen zijn hersens. En liet Martine opdraaien voor de moord op Karel hahaha zonder geld nog. Daarna were Martine veroordeeld voor levenslang en werd ze door de politie vervoerd naar de gevangenis. Maar Ludo liet haar gewoon ontvoeren uit het politie busje en dumpte haar de zee op toen hij zijn geld terug had. Wat een wraakactie was dat zeg voor zijn dochter en zijn geld.

   Dat is pas een actie dus ik kan echt niet wachten wat Ludo voor zieks verzint om dit te overtreffen Haha. Het maakt niet uit wanneer maar het gaat sowieso gebeuren.

  2. Ik denk eigenlijk dat Ludo wel alles kwijt raakt, ook al is dat waarschijnlijk maar voor tijdelijk. En ik denk eigenlijk ook dat hij de meeste mensen tegen zich gaat krijgen als uitkomt dat het Martine is: Martine zou nu geen wraak nemen als Ludo haar gewoon in de gevangenis haar levenslange straf had laten uitzitten (hij heeft haar uit de gevangenis gehaald om haar in 2005 met een bootje de zee op te jagen). Dus ik vrees dat vele mensen hem dat straks gaan kwalijk nemen. Ludo wil altijd overal perse wraak voor nemen en nu ziet hij daar het resultaat van.

 6. Ik hoop echt dat Aysen niet definitief uit GTST is. Juist in combinatie met Martine Hafkamp kunnen beide dames voor verhaallijnen met vuurwerk opleveren.. Dus hoop dat het vertrek een flex-wet issue is.

 7. Ik dacht dat Dilan een vast contract had of vanuit haar eigen bedrijf ingehuurd wordt net als Marjolein…? dus geen flexwet. Maar ik weet ook niet waarom ze dan weg gaat.

 8. Ze gooien tegenwoordig alle scenes door elkaar; ik vind het niet meer te harden.

  Een kansloos rommeltje. Ik ben inmiddels gestopt met kijken en vervang GTST door Judge Judy. 🙂

 9. TvGids.tv afl 6 februari 2017

  Janine krijgt een bericht waardoor haar hele leven op zijn kop komt te staan. Ludo is in shock als hij de reden hoort waarom Bill geen zaken meer met hem wil doen. Bing krijgt een geweldige aanbieding en switcht van strategie. Nina betrapt Maxime.

  Zouden Ludo en Janine er toch samen uit gaan, de eerste 2 zinnen vind ik maar niks.

   1. Als dat zo is hoeven ze martine ook niet terug te halen, ik denk het niet anders had je daar allang al iets over gehoord of gelezen dat

   2. Erik en Caroline uit gtst is ondergang van gtst is echt wel zo. Ze gaan zoveel kijkcijfers verliezen dat ze ermee moeten stoppen. Ik kap er zelf ook mee dan en iedereen in m’n naaste omgeving kijkt ook nog maar door deze 2. Martines terugkeer zou helemaal niks goed maken.

    Maar goed ik denk niet dat het gaat gebeuren. Ik denk dat Janine ontslagen word als journalist voor dat blad. Ze word eruit gegooid.
    Alle bronnen van inkomsten moeten gestopt worden namelijk willen ze Ludo de baas willen blijven. Maar het verleden heeft wel bewezen dat Ludo nog gevaarlijker is zonder geld en als hij moeite moet doen.

    Alle bronnen van inkomsten zou ook moeten betekenen dat ze ook aan Nina moeten zitten dat bedrijf. Ben benieuwd of het zo ver gaat. En geloof ook niet dat Bing en Nina lang samen zullen zijn.

    Ik verwacht namelijk als Sjors terug is dat ze die aandelen wilt hebben van bing en aan haar moeder wilt geven. Sjors is namelijk ook zon personage dat heilig speelt maar ze is het niet. Mja wat had je anders verwacht als Martine je moeder is.

 10. Ludo en Bill moeten gewoon samenwerken. Daar zijn ze dus bang voor als Ludo weer geld heeft. Maar hij is een goede zakenman hij komt er altijd bovenop. En hoe the fuck wil een No body als bing Sanders Inc ineens runnen dan als de baas. Hij is totaal ongeschikt. De naam zegt het al Sanders Inc bing is geen Sanders maar een crimineel. Ludo Sanders is Sanders Inc dus ja kansloos.

  Ook denk ik dat die aandelen afhandig worden gemaakt van bing. Ook al is hij straks groot aandeelhouder denk toch dat Martine die aandelen af gaat pakken en blijft bing waarschijnlijk met lege handen achter. Maxime wordt zo uitgekotst als dit uitkomt van alle kanten.

  Ook denk ik dat Maxime niet weet dat maddy Martine is als dat straks ook bekend word wie ze aan het helpen is mocht ze niet gechanteerd worden. Mocht familie haar echt wat schelen.

  Maxime ook zon waardeloos personage door de jaren heen. Niks waard

 11. Ludo gaat samen met Bill samenwerken, Maxime probeert dat te voorkomen door aandelen van Ludo te kopen maar dat wil hij niet omdat hij liever een buitenstaander heeft dan familie.

  Bron: Aflevering woensdag 1 februari van Videoland

  1. @GTST Street Team zie ook eerder geplaatste reactie van @Peter. Ik plaats deze spoiler nogmaals.
   Met deze spoiler wordt wat er in de aflevering van 1 februari gebeurd achterhaald.

   Maandag 6 februari 2017 Janine krijgt een bericht waardoor haar hele leven op zijn kop komt te staan. Ludo is in shock als hij de reden hoort waarom Bill geen zaken meer met hem wil doen. Bing krijgt een geweldige aanbieding en switcht van strategie. Nina betrapt Maxime.

   Bron Tv Gids online.

 12. Nina boeit het bedrijf van haar vader niet meer ineens. Maar ze zou zelf geen hol voorstellen als Ludo niet zo machtig en rijk was. Haar bedrijfje heeft ze ook maar zo groter kunnen maken,omdat Ludo haar vader is. Gewoon Nina vervangen door een ander kind en zie hoe snel Nina terugkeert. Amy gewoon alle aandacht geven. Elke keer met een nieuwe jongen gaan die Nina en dan moeten die ouders elke keer moeite doen. Rot toch op joh haha. Onterven dit verwend kut kind. Zou leuk zijn als haar bedrijfje ook werd afgepakt of ideeën dan is het wel ineens heel erg hypocriete trut.

 13. Oo anton is een beetje dom om te zeggen tegen linda, ga maar een paar dagen weg hoe stom kan anton zijn, dan gaat linda naartuurlijk bill uitnodigen en dan gaat het vreemdgaan lekker verder, ook lekker voorspelbaar

 14. Als Maxime niet weet dat Maddy Martine is, zou ze haar ook niet helpen denk ik.. Niet na wat Maxime voor Ludo gedaan heeft door hem een nier te schenken. Ik twijfel of ze dit doet omdat ze gechanteerd wordt, want anders zou ze het wel erg goed spelen tegen Martine.

 15. Ik hoop echt niet dat Nuran terugkomt, zo’n nietszeggend karakter. Van mij mag Janine ook vertrekken en dan een lekkere frisse vrouw voor Ludo. Iemand die hem complimenteert in plaats van die domme, naïeve zeur.

  Sjors mag ook weg, voegt ook al tijden niks meer toe aan gtst.

 16. Maandag 6 februari
  Janine krijgt een bericht waardoor haar hele leven om zijn kop komt te staan. Ludo is in shock als hij de reden hoort waarom Bill geen zaken meer met hem wil doen. Bing krijgt een geweldige aanbieding en switcht van strategie. Nina betrapt Maxime.

  Dinsdag 7 februari
  Als Teddy uit het ziekenhuis thuiskomt, krijgt Thijs slecht nieuws dat niet strookt met wat hij wil. Hij bedenkt een sluw plan om Rikki te paaien. Anna en Job hebben een half jaar verkering en dat wil Anna vieren. Lucas is diep onder de indruk van een jongen in Boks.

  Woensdag 8 februari
  Sjoerd maakt een grote fout met Bram en verliest het vertrouwen in zichzelf. Linda probeert er het beste van te maken als ze met Bill en Sam in een huurhuisje aan het strand arriveert. Als Rik iets teveel anti-Thijs is, wordt hij door Job aan het denken gezet.

  Donderdag 9 februari
  Sam gaat uitwaaien op het strand. Als ze daar later in haar doka de foto’s van ontwikkelt, ontdekt ze iets. Sjoerd is zo in de war dat hij Rikki een vreemd voorstel doet. Rover krijgt versiertips van Job, maar Kimberly heeft geen oog voor hem.

  Vrijdag 10 februari
  Linda heeft de hulp van Bill nodig als ze tegen Sam liegt. Ludo licht Janine in als hij vermoedens heeft over de identiteit van Maddy. Lucas probeert meerdere versierpogingen te weerstaan. Maxime snapt niet waar Ludo het geld vandaan haalt als hij zijn schulden aan haar afbetaalt.

 17. Haha hier heb je het al. Ludo vind wel een manier om aan geld te komen. Hij is een zakenman.
  Maar denk zijn contanten in dit geval van de kluis of zo. Of hij heeft toch een deal met Bill gemaakt om de goede delen van Sanders Inc via daar te laten lopen.

 18. maxime luist janine er in dat ze op de computer moet kijken van bill.. en dan zegt maxime tegen bill dat hij eens moet gaan kijken naar zn onbemande laptop in een andere zaal in de rozenboom en daar zit janine. daardoor wil bill geen zaken meer doen met ludo.
  en is maxime haar plannetje geslaagd dat ludo geen zaken meer wil doen met bill.
  zodat zij zn aandelen kan kopen samen met bing.

  nina vangt een telefoongesprek op van Maxime, die loopt te verklaren dat ze alle aandelen van ludo gaat afpakken…

  thijs is van plan om achter rikki haar rug om het vliegtuig te pakken met Teddy.
  waarschijnlijk is hij niet fit genoeg om te kunnen vliegen en moet hij daar een sluw plan voor bedenken.

  ik kan vooruitkijken en heb dit allemaal gezien de afgelopen dagen in de uitzendingen.

 19. Ik denk dat Maxime weer verkracht moet worden en dan kijken of Ludo haar weer helpt.
  Had Maxime toch in de stallen dood laten gaan toen er brand uitbrak. Een en al ellende met dat raar wijf. Ga lekker naar je kind Vincent of zo. Zogenaamd de leuke tante spelen maar ze is een heks en wilt gewoon controle over de hele familie dat het om haar draait.

  Hoop dat Nina alles opvangt uiteindelijk en dan bing en Maxime dumpt.
  Wat zie ik bing graag op z’n bek gaan. Het is een vuile rat heeft wat dingen geleerd van Ludo op zakelijk gebied en denkt dat hij alles kan Haha. Ga terug naar de gevangenis joh kut bing.

  1. Je kunt het Maxime niet kwalijk nemen dat Nina haar vader laat barsten en zijn bedrijf haar niks interesseert. Ze is volwassen (al merk je daar weinig van). En dat ze zich zo makkelijk laat manipuleren dat is nou in eenmaal een mindere eigenschap van haar.

 20. Ludo moet gewoon wat bloed afnemen van Lucas en dan bij bing, Martine en de rest in laten spuiten met een infuus, zoals hij bij Robert deed toen hij wraak nam hahahaha. Bij Robert was het bluf dat het alcohol was maar bij deze mensen mag hij dat best doen, ze vragen erom en verdienen het. Wat mis ik die gekke acties van Ludo. Ik denk dat we echt een hoop kunnen verwachten nadat hij alles kwijt is en erachter komt wie er allemaal tegen hem waren.

  N. Sanders

 21. @ N. Sanders Die is wel sick als dat echt zou gebeuren misschien moet je eens met de schrijvers praten.

  Maar 1 van de ergste dingen wat je kan overkomen is dat je onschuldige kind getraumatiseerd word door ontvoering, verhongering, mishandeling en uiteindelijk naar een gesticht moet door toedoen van andere mensen. Martine verdient de doodstraf laffe moordenaar dat ze is. Zoveel moeite om Ludo te stoppen. Ze wilt malena zelfs doodhebben en allemaal andere onschuldige mensen eebij betrekken. Blijkbaar durft niemand het 1op1 tegen Ludo om een aanslag op hem te plegen. Bijvoorbeeld. Precies om deze dingen gaat ze het nooit tegen Ludo redden. Het staat al vast dat ze gaat verliezen het is een feit. Ik geloof er 1000 procent in.

  Ze mag nu wel goed staan maar tijden veranderen. Daarom heet deze serie ook goede tijden slechte tijden. Daarbij heeft Martine geen recht op wraak meer na alles wat ze heeft geflikt is ze er nog goed mee weggekomen. Ludo heeft haar nog weg laten gaan als je het zo bekijkt. Hij kon ook martelen en vingers laten breken van haar. Wat ze overigens wel liet doen bij Ludo. Dus haar ondergang is nabij. Omgelegd zal ze zeker niet worden door Ludo maar misschien wat anders een ongeluk of toch naar de gevangenis.

 22. Gekke badass schurkachtige acties, manipulaties en plannen zijn een MUST om van Ludo weer een respectabele “badguy” te maken. Als straks het tij tegen Martine keert moet het beest Ludo echt loskomen, als de schrijvers deze kans niet aanpakken dan zijn ze echt heel slecht bezig. We zien hier en daar al kleine hints dat Ludo wat meer vuur krijgt nu hij in het nauw wordt gedreven maar dit kan nog zo en zoveel beter.

  1. @The New Badguy, laten we het hopen dat de “badguy” weer in Ludo boven komt.
   Ik kan niet wachten.

   Ik heb zojuist de shortie van a.s. maandag de 30ste januari gezien. Die Bing, om te k.ts.n. 🙁 Ik mag hopen dat Bing ooit eens flink op z’n b*k gaat en alles kwijt raakt en niemand meer iets van hem weten wilt. En als het even kan, dat Bing in zijn (val) down under, gelijk Martine en Maxime mee trekt.

   _________

   Beste GTST, waar zijn toch die goede tijden gebleven. Steeds maar die slechte tijden. Spelers die elkaar naar het leven staan, dat wordt toch echt een beetje eentonig/langdradig.

   Ik kijk al vanaf het eerste uur, maar ik kan mij niet heugen, dat er alleen maar slechte tijden aan de orde waren. Spanning is oké, maar zorg ook eens voor wat meer plezier, geluk en dus goede tijden, beste schrijvers van GTST.

   Maar eerlijk is eerlijk en dat moet ook gezegd worden, de aflevering van afgelopen vrijdag 27 januari was erg mooi. Uitermate integer gemaakt en het verdriet van Sam, Olivier, Job, Anna, Sjoerd, Anton en Linda werd “mooi” weergegeven.

   1. Helemaal mee eens, dat gebeurt nu ook met de verhaallijn tussen linda en bill veel langdradig en te voorspelbaar, nu gaan ze samen een paar dagen en niemand die ze betrapt ik hoop dat sam het doet , is te ongeloofwaardig

    1. “Sam gaat uitwaaien op het strand. Als ze daar later in haar doka de foto’s van ontwikkelt, ontdekt ze iets. ”

     ik denk dat ze per toeval linda en bill ergens op de achtergrond op een foto heeft staan ofzo.

 23. Ik snap werkelijk niks van Maxime. Het zou erg mooi zijn geweest als Martine alles van Ludo afpakte maar dat daar Maxime was die bleef vechten voor Ludo en het voor hem bleef opnemen.. misschien kan dat nog gebeuren..

  Sjoerd overvaller geworden? Geef hem een nieuw iemand, desnoods Kimberly, maar laat hem niet wéér kapot gaan dat zou echt teveel zijn

  Gtst begint weer interessanter naar mijn mening te worden. Leuk zo naar Martine toe!

 24. ja idd stefano terug in gtst en niet voor paar dagen tim ook komt hij terug je ziet m komen dat hij aan de deur staat en hij is ineens verdwenen niet van ik ga me vliegtuig weer pakken en anton een knuffel geven en zo dat zie je niet

 25. Inderdaad Stefano mag Ludo ook wel een keer bijstaan. Weet je hoe vaak Stefano gered is door Ludo man echt niet normaal.
  1 Janine had hem bijna doodgemaakt 1x toen Stefano bij de maffia hoorde en het water in terecht kwam. Ludo heeft hem toen uit het water gehaald en zijn wonden laten behandelen.
  2 Stefano zat vast in drijfzand en zakte steeds verder. Ludo heeft hem gevonden en bevrijd.
  3 Ludo was blind maar kon ineens zien toen stefano door zijn kop geschoten zou worden op de bruiloft van Simon door Tony Fuentes . Hij kwam uiteindelijk voor de kogel die voor stefano bedoeld was.
  4 Stefano en yasmin uit het water gehaald toen ze te water raakten met de auto. Yasmin uiteindelijk dood maar Stefano was weer gered.
  5 alle bedreigingen naar Stefano met Martine enz heeft hij Stefano naar een veilige plek laten ontvoeren.

  En janines rijtje is nog veel langer dan dit haha. Ludo een badguy vind ik niet echt. Het is iemand die gewoon wraak neemt als je aan hem of zijn gezin komt.

  Wat zou jij doen als jij 100% weet dat je kind getraumatiseerd en kapot gemaakt is door iemand en de politie gelooft niks en doet niks eraan???
  En Ludo is niet een man die op de politie meer wacht na alle shit dus ik vind zijn actie wel kunnen. Wat heeft Janine bijvoorbeeld gedaan. Die had Sjors de dochter van Martine die verantwoordelijk is voor de ontvoering van Nina en trauma gewoon in huis.

  Martine ik hoop zo erg dat dit je einde is dit keer. Ik kan nu al niet meer wachten. Neem lekker alles af van Ludo. Ga lekker Nina en Janine ontvoeren of zo weer erna. Dan weet je zeker dat het afgelopen is. Ludo is bij Nick nog gestopt met die autobom, omdat het toch zijn zoon was en hem gewaarschuwd maar ik denk dat deze daden niet ongestraft zullen blijven voor Martine.

  Gezien het personage Ludo Sanders zullen ze hem ook nooit iemand laten vermoorden. Omdat hij geen moordenaar is. Ongelukken heeft hij wel meegemaakt maar daar bleef het bij.
  Dus ik kijk echt uit naar de acties van Ludo. Wel beetje jammer dat het weer Martine moet zijn.
  Ludo vs Bill of zo was beter. Man tegen man is leuker al hoewel Martine een mannewijf is en wel een laffe moordenares is.

 26. vergeet niet dat martine hoogwaarschijnlijk langer in gtst blijft als een maandje of zo nee ze vertelde zelf inge dat ze wel terug wilde komen maar dan voor langere tijd

 27. Aflevering van 6 februari word een enorme schok voor vele Ludo fans, tenminste als het gaat als ik zal vermoeden. 3 februari is te zien dat Janine in Bill zijn Laptop zit, daar krijgt Janine en Ludo ruzie om zo erg dat even de relatie leek te ontploffen, Janine rent weg en Ludo gaat nadenken en komt tot de conclusie dat Janine hem alles is en dat Sanders inc zijn tijd heeft gehad, nog voor dat Maxime en co hem alles af wil nemen verkoopt Ludo zelf al zijn aandelen, hij is klaar met strijden zegt hij tegen Janine, dit komt voor mij op een zeer on aangename conclusie te staan, ze gaan samen weg. Want Ludo keek ook rond in zijn huis in gedachten, zal me niks verbazen als hij dat ook gaat verkopen. Als het zo doorgaat is de nachtmerrie compleet mijn idool Ludo en Janine weg en Hafkamp komt daar voor terug. 2 jaar geleden hadden Erik de Vogel en Caroline de Bruijn al aangekondigd er samen uit te gaan en ik vrees dat het moment is aangebroken. Als dit waarheid word dan is het afgelopen voor mij en stop ik met GTST kijken na 26,5 jaar kijken. De rest boeit mij niet.

  1. Ik heb de aflevering ook gezien, maar ik geloof niet Ludo en Janine weggaan. Als dat gebeurt kunnen ze wel stoppen, want dan kijkt er niemand meer. Overigens hadden we er denk ik wel iets van gehoord bij boulevard als zij weggaan. Ik denk dat het een strijd wordt tussen Ludo en Martine en dat Ludo uiteindelijk wint. Het heeft ook geen zin om Inge terug te halen als Eric en Caroline weggaan.

   1. Precies Victoria.

    Waarom zou Martine Hafkamp dan nog moeten komen, ze komt om Ludo triomfantelijk te tonen dat zij achter zijn ondergang en Sanders Inc. zit, maar als Ludo alles en iedereen een stap voor is geweest door zijn aandelen te verkopen, dan heeft de komst van Martine totaal geen doel/nut meer. Wat Ludo is dan de lachende derde.

    Ik denk dat het een vrije interpretatie/fantasiegang is van @Peter.

    1. Aflevering 6 kijken, daarin zie dat Ludo zijn aandelen heeft verkocht en 10 feb betaald Ludo maxime terug alleen vraag zij zich af hoe hij aan zoveel geld komt. Maar wie de nieuwe eigenaar word van de 51% van de aandelen dat is niet bekend, straks heeft hafkamp die en dat zal Ludo nooit accepteren. Het feit dat ik denk dat Ludo en Janine de serie gaan verlaten is vanwege dat ze nu allebei werkloos zijn. Je weet het niet, maar moeten wel in ons achterhoofd houden. Zelf zie ik Bing liever vertrekken, ik walg van die vent. Trouwens in de aflevering van 6 feb is ook te zien dat Nina erachter komt waar Maxime mee bezig is wat betreft de aandelen van Ludo, maar Nina is naïef en die trapt in elke leugen van Maxime.

     1. Maar als Maxime Ludo’s aandelen koopt dan zou ze toch moeten weten hoe Ludo aan dat geld komt? Namelijk van haar.

  2. Maxime mag wel gaan oppassen. Bij alles kom je bij Maxime uit. Als Janine en Bill nou in gesprek gaan en Bill zegt dat Maxime hem heeft gewaarschuwd en Janine dan zegt dat Maxime haar heeft gezegd in die laptop te kijken dan zijn de rapen gaar.

 28. Dit is wat ik denk:
  Ludo raakt alles kwijt maar dat zal maar tijdelijk zijn want hij heeft nog zat familie die hem geld kan geven/lenen. Maxime wordt ontvoerd als Maddy ontdekt dat Malena nog leeft of als Maxime haar gaat tegenwerken ofzo, en Maddy eist miljoenen van Ludo. Dat wordt weer spannend gemaakt omdat Ludo eerst geen losgeld wil betalen, maar uiteindelijk weet Nina of Amy ofzo hem over te halen. Ik denk ook dat Ludo veel mensen tegen zich gaat krijgen omdat hij destijds Martine voor een moord liet opdraaien die ze niet had gepleegd en haar daarna ook nog alles heeft opgepakt. Dat Martine nu wraak neemt komt ook wel door Ludo zelf.

  1. Door Ludo zelf, dacht het niet, Hafkamp heeft het op zich zelf afgeroepen door eerst de 100 miljoen afhandig te maken en ook eens Nina te ontvoeren. Maar Ludo’s woorden staan nog “Jij mijn dochter, ik de jouwe”

    1. Ben ik niet mee eens. Ludo moest haar gewoon doden. En lees alle verhalen boven Martine heeft dit zelf veroorzaakt. Kind ontvoeren en Ludo z’n geld. Enige wat Ludo heeft gedaan is z’n gekd terugpakken en Martine laten opzouten uit meerdijk. Daar is Martine goed mee weggekomen dus haar wraak js nutteloos en zal 10x harder aangepakt worden door Ludo met die vorige portie erbij die ze tegoed heeft. Achterbaks wijf dat geen recht heeft op wraak. Ik zou zeggen doe hetzelfde met Sjors Ludo en dan is het wel laat mijn dochter met rust direct. Maar Nina was nog klein en dat boeide niks. Hypocriet.

 29. Het zou kunnen dat Ludo en Janine even tijdelijk samen eruit gaan en dan weer terugkomen.
  Toen Ludo zogenaamd dood was en wraak nam was hij ook een aantal maanden eruit om dingen te doen. Dus zou kunnen eventueel als hij terugkomt met een wraakactie etc al en weet hij ondertussen alles ook.

 30. Maandag 13 februari
  Er is een huwelijk gepland en er vindt een ontvoering plaats. Rikki heeft een emotionele avond als ze diep nadenkt over haar huwelijksgeloften. Anton dwingt Sjoerd om naar de bruiloft te gaan.

  Dinsdag 14 februari
  Lucas wordt betrapt bij iets wat hij geheim wil houden. Maxime is op haar hoede als ze een uitnodiging krijgt van Ludo. Bing en Bill komen in conflict. Nina wil weten waarom Janine zich met ‘verkeerde’ dingen bezighoudt.

  Woensdag 15 februari
  Als Kimberly wakker wordt, ligt ze niet meer in haar eentje in bed. Rover vraagt Bing uit te leggen waarom vrouwen op hem vallen. Als Linda hem negeert, werkt dit averechts op Bill. Hij dringt zich alleen maar op.

  Donderdag 16 februari
  Job is de ster in een nieuwe reclame. Anna is jaloers en saboteert de opnames. Sam eist een verklaring van Bill voor zijn opdringerige gedrag. Lucas wil eigenlijk geen date, maar gaat toch akkoord.

  Vrijdag 17 februari
  Anna voelt zich belazerd en opzij gezet door Job. Job vertelt Noud dat hij daar niets van begrijpt. Net als Ludo en Janine denken dat het leven hen toelacht, staat ze alweer een grote tegenslag te wachten.

  1. thijs trouwt rikki alleen maar zodat hij zonder toestemming het land uit mag met teddy
   en die ontvoering zal wel zo zijn dat thijs m smeert met teddy

  2. “Net als Ludo en Janine denken dat het leven hen toelacht, staat ze alweer een grote tegenslag te wachten.”

   Dit baart me ook grote zorgen, zal die Hafkamp en Maxime mee te maken hebben. Misschien raken ze het huis wel kwijt of zoiets.

   Word een beetje moet van deze verhaallijn. Ludo kom erachter en grijp in en dan ook heel goed.

 31. Wat lullen jullie allemaal man?

  Ludo en janina gaan kijkers kosten,
  ik sta achter ludo,
  ludo moest haar gewoon doden ( en dan kan ludo lekker op de bank wiskey drinken)
  Martine heeft dit zelf veroorzaakt, ( Dat is de bedoeling sukkel, )
  Etc etc

  Ludo, bla bla…etc
  Martine, bla bla bla…etc
  Eerst zit iedereen de smeken om haar komst en nu weer fiepen?
  Willen jullie spanning op wat the fuck?

  Ik ga echt helemaal stuk als ik sommige reacties zie, triest en hopeloos gewoon.

  Martine is gewoon een gtst legende, “Martine kan het niet alleen aan”?dat zij andere mensen nodig heeft om Ludo te pakken, bewijst alleen maar hoeveel geld ze heeft en alles vanuit haar luie stoel doet!
  Ze laat Maxime al voor haar bukken (waar ik nog steeds van sta te kijken)
  Martina is gtst en gtst is Martine, alleen moet ze nu wel blijven!

  Ludo is ook goed en Ludo hoort ook bij gtst.
  Alleen irriteer ik mij eraan als hij wat afvalt, alsof het Ludo niet meer is.
  Ze moeten hem wel zijn pit laten houden.
  Een man als Ludo verliest zijn trots niet zomaar, ook al heeft hij geen cent meer!

  Maxime is ook gtst, wat een heerlijke vrouw.
  Vooral haar meningen en commentaar, hoe zij die eruit gooit, heerlijk!
  Een vrouw met pit en charme.
  Alleen nu als schoothondje van Martine, dat is wel erg laag gezakt Maxime…
  ( DUS nu hoop ik stiekem dat Martine, de zoon van Maxime heeft ontvoerd ofzo en daarom haar ook chanteert )
  Ludo een nier geven en dan hem kapot maken, vreemd verhaal.

  Ludo komt ziezo die hard back!
  Dat is heel de bedoeling van deze verhaallijn.

  Het is toch een super verhaallijn, nu gebeurd er teminste wat.
  Het moet gewoon altijd spannend blijven, de ene verhaallijn na de andere. ( kom op schrijvers, is dit alles wat jullie kunnen, jullie zouden een voorbeeld moeten nemen aan buitenlandse series!)
  Wat mijn betreft blijft Martina ook als vaste personage.
  Bill mag ook blijven, ook een sterk personage, dan zien we die kleuters wat minder ( lijkt net Spangas soms)

  En als jullie liever zien dat Ludo, Martine had moeten doden en Maxime hadden Ludo et rust moeten laten.
  En Rover hadden moeten blijven leven.
  En Lindale moet niet zo en zo doen.
  En Bill verpest alles. Etc etc etc

  Zeg dan gelijk, iedereen moet het goed mee gaan en STOP GTST.

  Het is een soap en een soap moet spannend blijven, hoe spannender hoe meer mensen kijken.
  Verder is het gewoon bullshit, gewoon onzin en kut.

  1. Amen, ik ben het helemaal eens met Sandra, sommige mensen lijken hier te geloven dat het allemaal echt is haha.
   Ik vind ook dat Hafkamp bij GTST hoort net zoals Ludo dus graag weer vuurwerk tussen die 2, ik pak de chips er al weer bij om volop te kunnen genieten van een beetje vals spel zoals het vroeger in GTST was.

Geef een reactie