Maandag 23 januari
Anton krijgt met een moeilijk medisch dilemma te maken. Het is spannend en onzeker hoe Thijs uit de operatie komt. Rikki is bang dat Teddy het niet haalt. Als Anna alles klaar heeft staan voor de opname van een foodvlog, is er nog maar één ding wat er mist: de hoofdpersoon.

Dinsdag 24 januari
Maxime en Bings samenwerking tegen Ludo gaat niet gemakkelijk. Als Lucas met Kasper het gesprek aangaat over hiv, bereikt hij precies het tegenovergestelde van zijn doel. Ludo heeft vermoedens over de werkwijze en identiteit van zijn opponent.

Woensdag 25 januari
Nina ontdekt met welke wraakplannen Bing bezig is. Een reddingsplan van Janine loopt helemaal verkeerd af. Als Sam niet weet waar ze het moet zoeken van verdriet, komt ze uit bij… Bill.

Donderdag 26 januari
Rikki merkt iets aan Thijs. Kimberly dringt zich op aan Noud. Ludo krijgt bewijzen dat Maddy nog volop bezig is met haar strijd tegen hem. Job probeert zijn geldproblemen voor Anna verborgen te houden, maar dat kan alleen als hij snel veel cash heeft. Sjoerd bedenkt een riskant plan.

Vrijdag 27 januari
Sam en Olivier beleven hun allerlaatste dag en avond samen. Hun verdriet wordt verzacht door medeleven, een borrel en sterke verhalen. Anna probeert onder een moeilijke afspraak uit te komen. Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

23 comments on “Spoilers 23 Januari t/m 27 Januari

  1. Hij voelt zich niet zielig, hij doet zielig als onderdeel van zijn strategie. Deze man is manipulatief, zeer berekenend en handelt niet uit emotie maar uit eigenbelang.

     1. Linda gaat zelf in de fout en ze verteld helemaal niks lekker egoïstisch doet ze alleen maar uit eigen belang bang voor de reactie van anton

 1. idd laat bill maar weg gaan kwal dat het is en anton die gaat er niet blij mee zijn als hij hoort dat linda vreemd gaat met bill en dat ook nog is op antons en linda s huwlijk

  1. bill gaat eerst linda voor zich winnen en misschien gaat bill wel samen met linda uit meerdijk vertrekken kan allemaal want linda is veel te naief

 2. Bijelkaar geraapte ongetalenteerde scriptschrijvers denken dat we willen zien dat Linda seks heeft met een ander op haar huwelijksdag. Wat je in feite wil zien is jonge liefde en een stabiel gezin met meer subtielere problemen. Maar dat schokt dan weer niet genoeg, denken ze. Ze geloven dat je voortdurend geschokt wil worden door extreme gebeurtenissen die het goed zouden doen in tabloids.

  Hetzelfde met het Ludo-draadje. Een zus die hem wil vernederen en financieel aan de grond wil brengen. Hoe schokkend (denken ze) en hoe extreem en apart. Wat in feite gebeurt is dat je deze mensen totaal niet meer gelooft; wat ze ook doen. Je neemt ze niet meer serieus. Welk normaal mens geeft iemand haar nier en wil hem daarna “vernietigen”. Het is zo onbegrijpelijk dat je niets meer van ze gelooft dan maar ophoudt die mensen te volgen.

  1. Je kijkt naar een SOAP. Oftewel, als je subtiel drama wil, dan ben je aan het verkeerde adres. Stop met kijken of stop met zeuren.

 3. Ik denk dat Thijs rikki wel gaat vergeven.. hij heb ook verschrikkelijke dingen vroeger gedaan bij rikki en rikki heeft hem ook altijd alles vergeven..

  1. als hij de operatie overleeft en de dagen erna als je leest dat het de vraag is hoe hij uit de operatie komt en later lees je rikki merkt iets aan thijs ja wat zal het zijn complicatie of iets anders

 4. Maandag 30 januari
  Rover brengt Kimberly op een idee om Noud te imponeren. Thijs mag het ziekenhuis uit en heeft een verrassing voor Rikki. Nina haalt Bing over om naar de persconferentie van Ludo te gaan.

  Dinsdag 31 januari
  Job en Sjoerd hebben iets uit te leggen als Anna foto’s ontdekt waar zij samen op staan. Bill wil er voor Sam zijn en krijgt steun van iemand waar hij dat niet van had verwacht. Sjoerd laat zich gaan in de auto van Anton.

  Woensdag 1 februari
  Maxime hoort Bill een zakelijk voorstel doen aan Ludo en treedt meteen op. Sam probeert met een hobby haar verdriet om Olivier een plekje te geven. Anton ziet dat het niet goed gaat met Sjoerd.

  Donderdag 2 februari
  Sam is spoorloos verdwenen; Linda en Bill gaan op zoek. Kimberly grijpt in als Maxime Lucas door betuttelt. Er wordt lacherig gedaan over Jobs status als BN’er, totdat er een bloedmooie dame binnenloopt.

  Vrijdag 3 februari
  Rikki en Thijs krijgen goed nieuws. Maxime krijgt het voor elkaar dat Janine argwanend wordt tegenover Bill. Kimberly hangt een zielig verhaal op bij Noud om eindelijk een kamer in Toko te kunnen krijgen.

  echt stom dat ze dat vreemdgaan van linda en bill zolang laten duren tot het uit komt

  1. Dat komt door de ex van Linda dus hij moet ophouden te stoken tussen Linda en Anton het lijkt op dat gedoe bij Ludo en Janine in 2013 van Maarten Stokman

   1. Ja maar linda gaat zelf ook in de fout de laatste keer in die parkeergarage dus het is niet alleen de schuld van bill, linda is getrouwd en moet beter nadenken voordat ze iets doet

 5. Ik heb vandaag aflevering vooruit gekeken via videoland en Ludo heeft zijn twijfels of hij Leon nog wel kan vertrouwen, nu iemand de artikel in het spectrum van janine heeft verwisseld, en niemand wist verder dat janine de artikel aan schrijven was. Dus zal me niks verbazen dat Leon voor Maxime werkt en dus Ludo maar mondjes maat informatie geeft.

Geef een reactie