Maandag 16 januari
Sam durft niet naar het ziekenhuis te gaan. Noud verwijt Sjoerd dat hij geen begrip oor Aysen heeft. Rikki probeert toenadering tot Thijs te zoeken, omdat Teddy nu even boven alles gaat.

Dinsdag 17 januari
Bing triomfeert als hij oog in oog staat met Ludo. Sam weet een tegenslag om te buigen naar iets positiefs. Kimberly doet voor de buitenwereld alsof het vertrek van haar vader haar niets doet. Thijs knalt al zijn frustratie eruit.

Woensdag 18 januari
Linda kan haar geheim niet langer voor zich houden. Job beschuldigt Anna ervan dat ze misbruik maakt van zijn privésituatie. Janine treedt op als bruggenbouwer als ze ziet dat haar gezin uiteenvalt.

Donderdag 19 januari
Nina merkt dat Kimberly een grote fout heeft gemaakt. Kimberly komt echter met een geweldige oplossing. Ludo moet zijn woorden inslikken als hij Maxime om hulp vraagt. Linda gaat in de fout.

Vrijdag 20 januari
Rikki schrikt als het slechter gaat met Teddy. De oplossing ligt voor handen, maar de medische implicaties zijn groot. Sam trekt het niet als Olivier een heftig besluit neemt. Door Sjoerd moet Aysen naar de eerste hulp.

117 comments on “Spoilers 16 t/m 20 januari

 1. Ook al werkt maxime voor Martine of wat dan ook. Uiteindelijk kiezen ze voor Ludo. Het blijft familie. Nick werkte ook met Martine vroeger dat betekent nog niks. Ludo heeft maxime vaker geholpen toen met Nick en ook met Frederik. En andersom heeft hij een nier van haar gehad en ging het normaal. Dat hele wraak actie is raar dan van maxime en ze zal sowieso uitgekotst worden door Nina dus lijkt me niet reeel eigenlijk. Ook een domme fout van Martine als ze al familie gebruikt van Ludo. Een ezel stoot zich niet 2 maal aan dezelfde steen zeggen ze.

  Martine gaat kapot dit keer terug. Kan niet wachten.

  1. Ik kan me niet voorstellen dat Maxime vrijwillig wraak neemt op Ludo. Ze is tot veel in staat, maar waarom wraak nemen terwijl ze geen problemen met hem heeft. Het zit niet goed tussen haar en Ludo omdat Ludo haar kwalijk neemt dat ze niet eerder over Vincent heeft verteld, Maxime neemt hem niks kwalijk.
   Ik denk dus dat Maxime onder druk wordt gezet en dat Martine Vincent of Robert vasthoudt.

 2. Ik weet niet of Maxime wel weet dat Maddy, Martine is. Ik denk dat Maxime door haar onder druk gezet wordt. Want ze wil Malena ook laten leven terwijl het de opdracht was haar te vermoorden. En ik denk ook niet dat Maxime weet dat Maddy Ludo aan het kapotmaken is.

 3. Gaat Marcus’ de serie nu al verlaten? Staat dat ie naar het buitenland vertrekt dus neem aan van wel. Zou wel jammer zijn want hij is pas net terug. Heb zijn personage altijd wel leuk gevonden.

 4. Marcus’ was altijd zon dommerik. Maar de rol die hij nu heeft is veel beter. Hij komt ook serieuzer over dan vroeger. Gwn in de serie houden.

 5. Ik stop met kijken, het word niet leuk meer als zeer grote Ludo fan in de aflevering van 12 jan zie je dat ook Nina Ludo laat vallen. Het is allemaal zo ongeloofwaardig. Het is allang duidelijk wat Hafkamp/ Maxime wil Ludo alles afnemen en niet alleen zijn bezit, maar ook zijn gezin / familie. Ik kan dit in ieder geval niet meer aanzien. De schrijvers van GTST zijn zeer slecht, ze kunnen alleen maar verhaallijnen herkauwen. En schijnbaar is hun motto vooral de mannelijke grootheden moet continue alles kwijt raken, vorig jaar nog Anton, nu weer Ludo voor de zoveelste keer. De schrijvers kunnen totaal niet schrijven en zijn rijp voor vervanging toe, de kijkcijfers zijn ook niet denderend, afgelopen vrijdag maar 1.1 miljoen kijkers. Zolang deze schrijvers constant de verhaallijnen gaan herkauwen kijk ik niet meer.

  1. Ik leef erg met je mee. Vooral het tijdstip dat je deze post gedaan heb. Was je toen pas klaar met kijken na alle vooruitgangen tot 12 Jan. Ik weet zeker dat je vanavond weer met je broek op je enkels zit te kijken en dan elke keer verklappen wat er gebeurd aan je moeder.

 6. Klaas don’t worry het is juist in het belang van ludo dat nina loskomt van hem. Zo kan hij zn gang gaan en is hij los. Nina vind ik echt een achterbaks kind na alles wat ludo voor haar heeft gedaan. Zelfs martine goed aangepakt vanwege nina grotendeels. Maxime is ook gestoord andermans kind willen hoe triest ben je. En je eigen kind niet eens bij je hebben of die moet haar niet. Laat martine maar haar gang gaan als ze echt lef heeft doet ze janine of nina iets aan of amy etc. Dan zien we we wel wat ludo doet. Het is inderdaad een herhaling weer, want hoe vaak is ludo alles kwijtgeraakt en weer sterker teruggekomen. Dus hoe verder ludo in de hoek word gedreven hoe gevaarlijker hij straks is! Evil ludo moet weer terugkomen met zijn L Sanders tune.

 7. Als Martine arriveert worden de kijkcijfers wederom verbroken. Hopen dat ze er voor langere tijd in blijft, De reden dat ze alles kwijtraakte is omdat ze eruit ging en Ludo niets meer had. Gezien Ludo toch altijd in GTST blijft (goed betaalde job) heeft Martine het meestal wel na 1.5 jaar gezien.

  1. Had al vanaf het begin gezegd dat het toch van Thijs was. Het was voor mij te gemakkelijk dat Rikki er zomaar vanuit ging dat het van Sjoerd was. Dit is ook weer typisch gtst eerst al die problemen en twee koppels uit elkaar terwijl het allemaal voor niks was achteraf. Ze hadden gelijk voor de zekerheid een dna test moeten doen. Blij dat na anderhalf jaar deze verhaallijn klaar is. Volgens mij heeft in gtst een verhaallijn nog nooit zo lang geduurd.

 8. De twee zullen voorlopig ook nog wel een tijdje uit elkaar blijven denk ik. Het gaat erom dat zij dachten te weten dat Sjoerd de vader was en dat verzwegen hebben voor Thijs. Het vertrouwen is dus geschonden tusen beide partijen.

  1. Dat komt voorlopig inderdaad niet goed, maar ze zullen nog voldoende met elkaar te maken krijgen. Zeker nu Teddy ziek is. Ik geef ze nog een kleine kans om toch weer bij elkaar te komen op ten duur. Maar volgens mij is het tussen Aysen en Sjoerd defenief voorbij. Zie niet hoe dat ooit goed moet komen. Zeker na aanleiding van de aflevering van volgende week een vrijdag. Ik denk dat Aysen iets gaat krijgen met Noud over een tijdje en dat Sjoerd voorlopig singel blijft.

 9. ja rikki en thijs zijn daar toch wel weer dom genoeg voor om weer samen verder te gaan maakt niet uit wat de een bij de ander flikt aysen snap ik wel weer een leugen ma ja wel weer een die niet helemaal klopt

  1. Helaas 🙁 Dit betekent dan ook dat het gedoe van de afgelopen maanden helemaal voor niks was en wat mij betreft was het een leukere afsluiting van de verhaallijn geweest als Sjoerd ook daadwerkelijk de vader was. Ik dacht echt dat er genoeg tijd tussen zat voor Rikki om het goed te kunnen berekenen, dus hoe ze het dan fout heeft kunnen hebben snap ik niet :$

   1. ik ook niet het was al 2 maanden uit toen tussen rikki en thijs toen 1 maand na dat ze met sjoerd in bed lag was ze zwanger

    1. Uhu, inderdaad, maar ja, zo klopt het wel vaker niet met tijden in GTST, dat wij dat als kijkers beter doorhebben dan de schrijvers zelf xD

 10. Ik vind het ook niet leuk hoor Sylvia:) Ik denk dat ze zelf ook niet goed meer wisten wat ze met deze verhaallijn aanmoesten en dat ze toch maar hebben gekozen voor Thijs als vader. Deze verhaallijn moest toch een keer worden afgerond na anderhalf jaar.

 11. Ik heb de aflevering van 13 januari gezien, linda gaat vreemd met bill, thijs is de vader van teddy, aysen heeft abortus gepleegd en olivier valt neer op de grond (waarschijnlijk dood)

  1. Denk niet dat die dood is.. En met Aysen, ik weet niet of ik moet geloven of ze het echt gedaan heeft. Eerst doet Gtst hele gedoe met ivf, en dan opeens een abortus? Begrijp echt weinig meer van die schrijvers.

 12. Maar waarom staat er dan dat Thijs al ze frustraties er uit gooit. Dan lijkt het mij tog dat hij niet de vader is

  1. is idd vreemd de 13e krijgt hij de uitslag en als je leest had aysen geheime plannen kan het zijn dat ze uit boosheid geknoeit heeft met de dna test en noud krijgt last van zijn geweten door haar geheim

   1. Idd. @Anoniem, ook mij bekruipt het gevoel dat Aysen iets met die DNA test heeft gedaan / geknoeid heeft.
    Ook ik denk niet direct aan een abortus.

    Ook zou het uitermate vreemd zijn als Rikki en Thijs die beiden niet in aanmerking komen als donor om Teddy te helpen aan een (stukje) lever, doordat beiden hun bloed(groep) niet overeen komt met die van Teddy. En dat dan uit de DNA test iets anders zou blijken.

    Maar ja van de andere kant, het is wel GTST, komt wel vaker iets in voor dat niet overeen komt met de werkelijkheid. Maar ik denk dat men met medische kwesties uitermate voorzichtig/zorgvuldig moet zijn. Daar mag men niet al te luchtig over doen en zeker niet mee moet spotten.

    1. dat vind ik dan ook vreemd als thijs wel de vader is maar rikki en hij zijn geen geschikte doner omdat de bloedgroep anders is en heel toevallig heeft sjoerd de zelfde bloedgroep als treddy

    1. Oja en het geheime plan van volgende week vrijdag is dat ze het laat weghalen. Maar ik vraag me of of ze dit echt heeft gedaan, want door Sjoerd komt ze op de SH terecht dus het zou me niks verbazen dat Sjoerd er dan achterkomt dat ze nog wel zwanger is.

     1. !) Het geheime plan waar iedereen het over heeft is denk ik toch het geknoei van Aysen met die DNA test.
      Waarom? Dat snap ik niet, uiteindelijk blijft het feit, dat Sjoerd is vreemd gegaan toen hij een relatie had met Aysen, ondanks dat Sjoerd en Rikki door al die drankjes van Lucas stomdronken waren. Dus oplossen doe je het niet hiermee.

      2) Aysen zal misschien wel zeggen dat ze een abortus heeft laten plegen, maar dat is uiteindelijk niet zo.

      3) Wat gebeurt dan, waardoor Aysen door toedoen van Sjoerd op SEH terecht komt.

      Echt spannend. Kan niet wachten

 13. eigenlijk is het wel goed voor anton dat hij degene is die een keer bedrogen wordt dan leert hij hoe het gevoel is en dan doet ie het zelf ook nooit meer

 14. Wow Maxime die voor Maddy werkt had ik echt niet zien aankomen. Eerder dat Maddy haar had ontvoerd ofzo om Ludo te chanteren. Ik zou ook niet weten waarom Maxime wraak op hem wil nemen want alles zat weer goed tussen hun dacht ik nadat ze hem een nier had afgestaan. Ik denk dat Maddy Maxime net zo onder druk heeft gezet als ze bij Malena heeft gedaan (als je niet doet wat ik zeg ben je dood) of dat ze Vincent heeft ontvoerd ofzo want dan doet Maxime wel precies wat ze zegt.

  Wat denken jullie?

  1. dacht ik ook al ja maxime das meer een typ je dat zij voor het zeggen heeft als dat ze voor iemand werkt en kan alleen maar als ze onder druk word gezet

   1. En Maxime probeert het nog te beperken door Ludo financieel te helpen. En ze heeft Malena laten ontsnappen terwijl Maddy wilde dat ze haar zou vermoorden.

 15. ik denk dat ik weet hoe het zal gaan. Thijs is toch de vader, Sjoerd heeft het moeilijk en kijkt bij Teddy. Thijs komt binnen, valt Sjoerd aan en Sjoerd slaat Thijs dusdanig in elkaar dat hij inwendig letsel heeft. De lever van RIk wordt afgestoten, Thijs is een match maar die kan niet als donor fungeren door zijn inwendige schade. Teddy overlijdt en de ruzie tussen Thijs en Sjoerd bereikt een hoogtepunt.

  1. thijs is de vader dat staat vast hij ondergaat de operatie voor teddy maar hoe thijs uit de operatie komt is maar de vraag en rikky is bang dat teddy het niet gaat halen

 16. maandag 23 jan

  anton krijgt met een moeilijk medisch dilemma te maken.het is spannend en onzeker hoe thijs uit de operatie komt.rikki is bang dat teddy het niet haalt.
  als anna alles klaar heeft staan voor de opname van een foodflog,
  is er nog een ding wat mist:de hoodpersoon

  bron gtstfans & spoilers op facebook

 17. Het zou heel goed kunnen dat Maxime wordt bedreigd dat ze Ludo en Nina wat gaan aandoen of Vincent. Want alles was al in zekere zin goed tussen Ludo en haar. Ook al hebben ze ruzie gehad ze waren er wel voor elkaar. Ludo pakte fredrik aan toen hij hoorde dat hij Maxime had verkracht. En Maxime heeft een nier gegeven aan Ludo. Dus ja beetje vaag waarom Maxime dit weer zou doen. Maar gtst valt in herhaling als het straks erop aankomt kiest Maxime uiteindelijk voor Ludo zoals Nick destijds deed als ze al echt met haar werkt Haha.

  Ludo is nu aan het incasseren maar ben benieuwd als hij straks terugslaat wat er van Martine over is. Wel zo laf en achterbaks weer Nina erbij betrekken van Martine.

 18. Ja je zou denken dat die kut Martine er wel wat van had geleerd maar niet dus.
  Ludo is geen makkelijke man die zo verslagen is. Ik denk ook dat hij uiteindelijk Martine helemaal kapot gaat maken of ze zal overlijden door een ongeluk of toch de gevangenis in, want ze word nog steeds door de politie gezocht voor moord. Wat betreft bing wat een zielig ventje is dat ook zeg. Zo ondankbaar en zoveel kansen gehad en dan nu dom doen. Hij komt met veel weg die sneaky rat. Kijken of Nina nog zo blij is met hem als ze wist dat hij mee chanteerde met dat losgeld van Lucas en Nina. Bing moet ook nog een lesje krijgen van Ludo. Op de boot ging hij wel janken toen wat heb ik gelachen en wat een verhaallijn was dat.

  Tegenwoordig is gtst heel anders. Je merkt wel dat de schrijvers van nu minder zijn dan vroeger. Dat is echt een harde feit. Ze proberen het nu wel weer de goede kant op te krijgen, omdat gtst kijkcijfers verliest en zodoende halen ze oude gtst acteurs terug om de kijkcijfers op te krikken.

  Meeste zullen ze verliezen als Ludo en Janine de serie verlaten. Dan is het voor mij ook over en vele kijkers. Er is dan geen houvast meer. Alleen maar puber verhalen dan.

  1. @Nikita Boot, idd., mochten Janine en Ludo GTST verlaten, dan neem ook ik afscheid van GTST en zal er niet meer naar kijken. Aan alleen dat pubergedoe en puberverhaallijnen heb ik geen behoefte aan.

   Zowat iedereen van de “de oude garde” verlaat GTST, en ja ook ik behoor tot die “oude garde” kijk al vanaf de eerste minuut naar GTST.

   Ik denk dan ook dat RTL4 zich danig vergist om op deze wijze (verjonging) te denken de kijkcijfers te kunnen opkrikken. De jongeren van heden, kijken niet meer traditionele wijze naar GTST op de TV, maar via de vele andere mogelijkheden die hun geboden worden. Alleen de oudere kijker kijkt nog via de TV naar GTST. Dus conclusie: als men de kijkcijfers wilt verhogen, moet men ook aan de oudere kijker denken qua verhaallijnen en acteurs. Niet alleen jongere acteurs maar ook oudere acteurs en dito verhaallijnen. Zodat het een mooie afspiegeling is en blijft of wordt in GTST.

 19. @mjo. Rtl wil de kijkcijfers van gtst zeker graag hoger zien. Maar dan wel met jongere kijkers die voor adverteerders van belang zijn en niet met oudere kijkers die voor adverteerders van veel minder belang zijn. En je denkt dat alleen jongeren niet meer via traditonele tv naar gtst kijken. Nou ik ben 75 en kijk elke dag via rtlxl vooruitkijken naar gtst. Dus dank voor je compliment dat ik blijkbaar tot de jongeren behoor

 20. di 24 jan – tvgids.tv

  Maxime en Bings samenwerking tegen Ludo gaat niet gemakkelijk. Als Lucas met Kasper het gesprek aangaat over hiv, bereikt hij precies het tegenovergestelde van zijn doel. Ludo heeft vermoedens over de werkwijze en identiteit van zijn opponent.

  Zou Ludo het al weten?

 21. Al komt Martine met Sinterklaas en de kerstman erbij en haar hele familie. Nog zal ze haar borsten nat moeten maken om Ludo definitief uit te schakelen, want die optie is er niet. Reken maar op een gestoorde tegenactie van Ludo uiteindelijk. Dan zijn de rollen weer omgedraaid. Het personage Ludo is zo veelzijdig er is altijd wel actie met hem. Of een familielid uit de dood of andere mensen uit het verleden of weer iemand die op z’n geld uit is en wraak.

  Als je al iemand uit een politiebusje kan krijgen en kan laten ontsnappen dan ben je wel echt een baas dat heeft Ludo bewezen. Dus ben echt benieuwd wat er na deze acties gaat gebeuren vanuit zijn kant. Cant wait haha.

  Straks als Martine terug is wie gaat dan snel naar haar papa rennen. Nina als ze al weet wie er eigenlijk verantwoordelijk waren allemaal. Martine als leider erin samen met yasmin en Isabella die beide al dood zijn. Nu Martine nog en het is scheepsrecht.

 22. Ik kan het ook niet meer aanzien hoe Ludo weer aangevallen en vernederd en weer zijn dochter kwijt, Janine zal haar wel volgen, zo gaat het altijd. Ik heb net gezien hoe Ludo knarsend tandend Maxime der geld aanneemt, maar daar zal zeker ook wel wat achter steken, je moet niet raar op kijken als Ludo zijn huis kwijt raakt aan Maxime. Maar het is wel zo dat GTST nog nooit zo’n slechte schrijvers heeft gehad dan nu, een ding is zeker ze kikken er op als een man alles kwijt raakt, kort geleden anton en nu ludo weer. Maar een ding is zeker als het zo door gaat ga ik staken met kijken, dit is heel slecht voor mijn gemoedsrust, en Ludo gaf aan in de aflevering van vandaag (vooruit gekeken) dat hij het niet red om WEER alles kwijt te raken. Het is niet te hopen dat die domme schrijvers er naar toe werken dat Ludo straks misschien wel zelfmoord pleegt, die hafkamp en maxime willen hem alles afnemen en niet alleen zijn geld en bezit, maar ook zijn gezin, nou die is hij als kwijt, janine zal altijd voor nina kiezen ook moet ze dan ludo WEER voor opgeven. Wanneer gooit de schrijvers eens over een andere boeg en niet altijd herkauwen en zo voorspelbaar. Schijnbaar is het bij de schrijvers niet bekend dat Ludo enige is die een hele grote groep fans heeft. Dit is niet meer leuk zo, is het is al de zoveelste keer dat hij op het punt staat alles kwijt raakt en weer door hafkamp. en als je zelf niks beters kan bedenken haal dan top schrijvers uit USA of zo.

 23. Beetje vertrouwen in Ludo hè Hahahaha. Hoe vaak is Ludo failliet gegaan zeker al 3/4 x. Verlamd geraakt, blind geweest, hersenvliesontsteking, neergeschoten 3 kogels in het hart, aanrijding met Anton. Al die acties met Nick en was hij veroordeeld voor moord dat ging zo ver en wie won uiteindelijk Ludo. En nog meer dingen.

  Nina is een achterbaks kind dat altijd voor andere mannen kiest en opgehitst word door maxime. Wat een dom personage is dat. Ze word door iedereen omgepraat. Maxime is zo zielig beetje moedertje spelen over ludos kinderen. Het liefst wat maxime wilt is samen met Ludo de kinderen opvoeden. Wel gestoorde gedachte als je begrijpt wat ik bedoel.

  Wat ik ook niet echt snap is. Maxime heeft Marcus nooit gezien en ze weet dat ze nog een broer heeft maar de focus zit alleen maar op Ludo en zijn kinderen. Echt achterlijk is ze en zelf over je eigen kind Vincent geen moedertje kunnen spelen. Haha wat een grap.

  Wat betreft bing ik wist wel dat die rat vroeg of laat dit zou doen. Zo zit bing namelijk inelkaar denkt allleen aan macht en geld en alles moet precies gaat hoe hij het wilt. Maar ik geloof ook wel dat Sjors en bing bijelkaar komen ook. Ludo moet doen trut Nina gewoon vervangen door Amy. Nina kan daar namelijk niet tegen.

  Dus je hebt nu Martine en Sjors en bing tegen Ludo. Maxime hoort er ook bij maar de reden weten we nog niet of ze bedreigd word.
  Dus deze 4 tegen Ludo. Nou Ludo heeft erger gehad. Zoals hierboven ook gezegd word al komt Martine met iedereen. Dat zegt al genoeg hoe gevaarlijk Ludo Sanders is en kan worden als hij weer wakker word!

  1. Dat Martine en Bing tegen Ludo zijn lijkt me duidelijk. Maar wat je zegt van Maxime dat ze misschien bedreigd wordt denk ik inderdaad ook. 19 januari zie je dat Maxime Ludo geld geeft en een bankpas zodat hij gebruik kan maken van haar rekening. En dit vertelt ze ook niet aan Maddy als ze haar later na belt, alleen dat zij en Ludo het hebben bijgelegd. Wel vraagt ze hem op een kopie van zijn ID dus ben benieuwd wat ze daarmee val plan zijn.

 24. het wordt nu wel te voorspelbaar met linda en bill voor de 3de keer en voor de 2de keer in de parkeer garage en ik denk dat thijs de operatie wel overleefd maar wel met complicatie’s

 25. Wat lopen hier veel mensen te zeiken over het verhaal van ludo. Ludo is inderdaad al vaker alles kwijt geraakt maar dat maakt mij niet uit veel. Ik vind het juist een leuke spannende verhaal lijn. Het verhaal van wie is de echte vader of moeder van dat kind hebben we al ook 7 of 8 X gehad maar daar hoor je niemand over.
  Ik ben zeer benieuwd naar de confrontatie tussen Martine en Ludo kan niet wachten.

  1. Ruben, ik kan ook niet wachten op Martine versus Ludo haha en van mij mag ze een tijdje winnen want uiteindelijk is Ludo zijn hele bedrijf opgebouwd met geld dat Ludo gestolen heeft van Martihe en Sjors dus hoppa laat hem maar alles verliezen .
   Bill en Linda vind ik te idioot voor woorden en is zelfs voor deze huidige schrijvers wel heel slecht, maar ja ze weten niet meer wat ze moeten met een stel dat gewoon een keer gelukkig is (1 stel gewoon zonder ellende zou toch wel leuk zijn in een heel dorp haha)

   1. @Riez als eerst dat geld was helemaal niet voor Martine bedoeld maar voor Sjors. 2 al het geld is allang al terugbetaald check de feiten eerst voor je wat plaatst hier. 3 Martine heeft dat geld nooit aan Sjors gegeven en begon ze haar neppe bedrijf mee met yasmin en Isabella.

    Laten we het feit niet vergeten dat door toedoen van Martine Nina naar een inrichting moest. Ze zou niet terug moeten komen volgens Ludo, dan zou hij Sjors met rust laten. Dus ben wel benieuwd wat er gaat gebeuren. Maar ludo kennende doet hij niets met Sjors of kinderen iets aandoen en blijft het bij bluf tenzij het heel anders gaat dit keer. De tijd zal het leren.

   1. Melissa,

    Woensdag 18 januari
    Linda kan haar geheim niet langer voor zich houden.

    Hoezo Linda lang liegen en volhouden wat er tussen haar en Bill is gebeurd?

 26. Als je het niet wilt weten wat er gaat gebeuren met Gtst, lees dit dan niet!!

  Linda is al 3x vreemd gegaan met Bill. Die is erg goed met dingen verpesten.

 27. het kan wel zijn dat Ludo al 3/4 x alles kwijt is geraakt, maar ik ben bang dat Ludo aan het afscheid nemen is, dat hij na dit seizoen er mee stopt. De woorden tegen maxime dat hij niet meer aan zou kunnen alles kwijt te raken kan wel eens waarheid zijn. Maar mocht Ludo zelfmoord plegen dan zit je nog met Janine die zou immers samen met Ludo GTST verlaten. Maar de verhaallijnen zijn allemaal erg ongeloofwaardig en herkauwd. Word eens tijd voor betere schrijvers bij GTST of stop met de serie als je niet beter kan. Het is allemaal herkauwd en voorspelbaar. Let maar op in de aflevering van vandaag op videoland kun je zien dat Ludo geld aanneemt van Maxime en die gaat later terug eisen en het enige wat Ludo dan nog kan doen is zijn huis verkopen aan Maxime, wraakplan compleet. En ik vermoed dat Leon allang is overgestapt naar kamp Maxime, zogenaamd kan hij niemand meer vinden, ga maar door enz enz

  1. Uiteindelijk is alles vrij ongeloofwaardig. Kijk naar Nina: minstens 10 keer ontvoerd, verkracht, verlamd geweest, half jaar in coma en er niks aan overgehouden en ga zo maar door….

 28. Klaas je kraamt onzin uit. Ludo gaat helemaal niet uit gtst en hij gaat dit winnen. Hoe erg de situatie altijd is hij komt er altijd uit ook dit keer daar geloof ik zelfs 200% op. Ja als Maxime het huis afpakt lekker boeiend toch de rollen draaien weer om en alles komt uit in gtst dus dat ook. Ik vind Ludo een geweldig personage, omdat hij er altijd uitkomt. En Leon moeten ze effe op de achtergrond houden om het verhaal maar te rekken. We zullen hem waarschijnlijk ook later pas zien als Martine er al is. En jaren geleden is Ludo ook iedereen kwijtgeraakt z’n geld Janine was niet met hem en Nina ook niet. Toen kon hij zijn gang gaan met zijn wraakplan. Personages als Nina en Janine remmen Ludo af maken hem milder dus alles gebeurd met een reden.
  Tevens was ook te zien dat Ludo zonder geld nog gevaarlijker was. Dus maak je geen zorgen.

 29. Ik hoop dat die griezel Bill snel uit GTST verdwijnt, kan ook zijn dat hij de 2e bron is van Martine en dat daardoor misschien alle verhaallijnen samengaan (behalve de babyverhaallijn). Ik kan niet wachten tot maart. Wel jammer dat Maxime aan Martine’s kant staat, Maxime en Ludo die samen zouden werken, zou geweldig zijn geweest.

 30. SPOILER ALERT* Nina, Kimberly, Job & Anna onthullen de nieuwe naam van sapsalon: CS
  Ludo accepteert Maxime’s aanbod voor geld. Maxime zegt dat ze hem zelfs een pasje zal geven zodat hij toegang heeft tot haar rekening, maar moet wel zijn identiteitsbewijs hebben… Oeiiii dat gaat nooit goed komen wat denk jij?
  Casper is degene die Lucas HIV heeft gegeven. Maar Casper zit in de ontkenning.
  Kimberly heeft het zwaar. ze mist haar vader en drinkt veel.
  Linda gaat weer de fout in met Bill, niet 1 keer maar zelfs 2 x op 1 dag brrr walgelijk! 🙁
  De arts in het ziekenhuis zegt dat de kans groot is dat Thijs de operatie (om Teddy te helpen met zijn lever) niet zal overleven…

  bron gtst fans & spoilers op facebook

  1. Die kopie van Ludo’s identiteitsbewijs is natuurlijk voor Maddy bedoeld. Maar wat schiet ze ermee op als Ludo Maxime’s geld kan gebruiken? Dan kan hij alles blijven betalen en dat is nou precies wat Maddy niet wil.
   Ik denk dat Maxime Maddy helpt omdat ze niet anders kan en bedreigd wordt. Het is niet haar eigen keus en daarom helpt ze Ludo ook door hem geld te geven.

  1. haha eigen schuld dan linda die blijft een zwak hebben voor bil dus einde relatie anton
   die zal echt niet blij zijn als ze het verteld

  2. @FRANK waar dan in die parkeergarage zeker?, het wordt tijd dat ze het zegt en linda wordt ook steeds zenuwachtiger als anton aan haar zit

   1. Geen idee Linda, ik zag ze beiden heftig zoenend in die parkeergarage, toen Lucas eraan kwam lopen en heftig schrok, en zich omdraaide en wegliep:) Volgens mij is het de aflevering van volgende week donderdag. Mijn abonnement op Videoland is afgelopen dus ik kan het niet meer terugkijken. Het is in ieder geval woensdag of donderdag . Misschien weten andere bezoekers meer?

     1. dat maakt helemaal niks uit, maar ik vind wel dat gtst een beetje in herhaling valt met die verhaallijnen van vreemdgaan ze doen net of het heel gewoon is

     1. Klopt lucas is nergens te zien in die hele parkeergarage niet, dat linda vreemdgaat gaan ze denk heel lang rekken zoals ze heel veel verhaallijnen rekken

 31. Ik denk niet dat ik mij vergist heb hoor:) Hij keek heel verschrikt naar Bill en Linda en verdween vervolgens uit beeld. Die twee hebben overigens niets gezien van Lucas en gingen vrolijk door met waar ze me bezig waren. Was verder een hele korte scene. Ik dacht zelf dat het de uitzending van donderdag was. Maar goed we wachten wel af:)

  1. Nee joh dat was de volgende scène, hij schrok omdat hij in boks Kasper zag zitten. Dacht het ook heel even maar had niks met bill en Linda te maken.

  1. Maandag 23 januari 2016
   Anton krijgt met een moeilijk medisch dilemma te maken. Het is spannend en onzeker hoe Thijs uit de operatie komt. Rikki is bang dat Teddy het niet haalt. Als Anna alles klaar heeft staan voor de opname van een foodvlog, is er nog één ding wat er mist: de hoofdpersoon.

   Dinsdag 24 januari 2016
   Maxime en Bings samenwerking tegen Ludo gaat niet gemakkelijk. Als Lucas met Kasper het gesprek aangaat over hiv, bereikt hij precies het tegenovergestelde van zijn doel. Ludo heeft vermoedens over de werkwijze en identiteit zijn opponent.

   Woensdag 25 januari 2016
   Nina ontdekt met welke wraakplannen Bing bezig is. Een reddingsplan van Janine loopt helemaal verkeerd af. Als Sam niet weet waar ze het moet zoeken van verdriet, komt ze uit bij Bill.

   Donderdag 26 januari 2016
   Rikki merkt iets aan Thijs. Kimberly dringt zich op aan Noud. Ludo krijgt bewijzen dat Maddy nog volop bezig met haar strijd tegen hem. Job probeert zijn geldproblemen voor Anna verborgen te houden, maar dat kan alleen als hij snel veel cash heeft. Sjoerd bedenkt een riskant plan.

   Thijs gaat dus niet dood mensen.

   1. kan zijn dat hij later een complicatie krijgt en als nog het loodje legt we gaan het zien ik zie eerder gebeuren dat sam zwanger is en erachter komt voor olivier sterft

 32. ik denk dat aysen nog zwanger is ze had der hand op de buik en je zag dat ze het wel moeilijk vond om het weg te laten halen maar of ze mee is gegaan met de arts dat weet je niet en waarom ga je dan daarna weer na die kamer toe dan zou je toch eerder na huis gaan

 33. Vrijdag 27 januari 2017:

  Sam en Olivier beleven hun allerlaatste dag en avond samen. Hun verdriet wordt verzacht door medeleven, een borrel en sterke verhalen. Anna probeert onder een moeilijke afspraak uit te komen. Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

  Bron:tvgids.tv

  Nou dat is dus exit Olivier…

 34. VR 27/1
  Sam en Olivier beleven hun allerlaatste dag en avond samen. Hun verdriet wordt verzacht door medeleven, een borrel en sterke verhalen. Anna probeert onder een moeilijke afspraak uit te komen. Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

 35. Wel raar dat in de nieuwe spoilers niks over linda dat ze haar fouten opbiecht aan Anton rekken ze zeker uit tot die week daarna

 36. Alle spoilers van week 23 januari t&m 27 januari 2017 wel zo gemakkelijk 🙂

  Dus GTST fanclub, zet ze maar op jullie site en houdt zo jullie site up-to- date 😉

  Maandag 23 januari 2017
  Anton krijgt met een moeilijk medisch dilemma te maken. Het is spannend en onzeker hoe Thijs uit de operatie komt. Rikki is bang dat Teddy het niet haalt. Als Anna alles klaar heeft staan voor de opname van een foodvlog, is er nog één ding wat er mist: de hoofdpersoon.

  Dinsdag 24 januari 2017
  Maxime en Bings samenwerking tegen Ludo gaat niet gemakkelijk. Als Lucas met Kasper het gesprek aangaat over hiv, bereikt hij precies het tegenovergestelde van zijn doel. Ludo heeft vermoedens over de werkwijze en identiteit zijn opponent.

  Woensdag 25 januari 2017
  Nina ontdekt met welke wraakplannen Bing bezig is. Een reddingsplan van Janine loopt helemaal verkeerd af. Als Sam niet weet waar ze het moet zoeken van verdriet, komt ze uit bij Bill.

  Donderdag 26 januari 2017
  Rikki merkt iets aan Thijs. Kimberly dringt zich op aan Noud. Ludo krijgt bewijzen dat Maddy nog volop bezig met haar strijd tegen hem. Job probeert zijn geldproblemen voor Anna verborgen te houden, maar dat kan alleen als hij snel veel cash heeft. Sjoerd bedenkt een riskant plan.

  Vrijdag 27 januari 2017
  Sam en Olivier beleven hun allerlaatste dag en avond samen. Hun verdriet wordt verzacht door medeleven, een borrel en sterke verhalen. Anna probeert onder een moeilijke afspraak uit te komen. Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

 37. Vrijdag 27 januari 2017: Bill bekent aan Laura dat hij zich een buitenstaander voelt.

  Ik zou zeggen beste Bill, hou de eer aan je zelf en vertrek weer naar Canada. Ik kan niet wachten tot het zover is. Wat een irritante man is dat. BAH!

 38. Zou echt stom zijn als Aysen met flexwet gaat: betekent dat ze dus eigenlijk de cliffhanger niet eens meemaakt, door de 6 maanden. Ik vind 6 maanden eigenlijk veels te veel voor flexwet, maarja..

  Misschien dat er een nieuw koppel opbloeit: Noud en Kimberly?

 39. Noud en Kimberly samen. Dan bied Nina zich natuurlijk weer aan en wordt jaloers. Wanneer is het nou exit bing want die slaat sowieso nergens op bing en Nina.

 40. Dilan speelt inmiddels al vijf jaar in GTST en heeft nog nooit met de flexwet te maken gehad. Waarschijnlijk heeft zij een ander contract en laat ze zich inhuren door Endemol, als freelancer (net zoals Joep Sertons doet). Je hoeft dan niet met de flexwet, omdat je geen werknemer bent.

Geef een reactie